Şimdi Ara

Yazın Ders Çalışmak İçin Kaynak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene 12.sınıfa geçtim, sayısal öğrencisiyim, yazın ygs çalışmayı planlıyorum. Bunun için kaynak önerisi isteyeceğim.
    Kendim matematik, fizik, kimya, biyoloji için fem simetri almayı planlıyorum. Tabi bunların yanında soru bankası da alacağım.
    Matematik,geometri,fizik,kimya,biyoloji için kaliteli soruları olan faydalı olabilecek bi soru bankası önerebilirmisiniz.
    Hazırlık konusunda başka tavsiyelerinizi de paylaşabilirsiniz.

• takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: droz52

Bu sene 12.sınıfa geçtim, sayısal öğrencisiyim, yazın ygs çalışmayı planlıyorum. Bunun için kaynak önerisi isteyeceğim.
    Kendim matematik, fizik, kimya, biyoloji için fem simetri almayı planlıyorum. Tabi bunların yanında soru bankası da alacağım.
    Matematik,geometri,fizik,kimya,biyoloji için kaliteli soruları olan faydalı olabilecek bi soru bankası önerebilirmisiniz.
    Hazırlık konusunda başka tavsiyelerinizi de paylaşabilirsiniz.

önce temel düzeydeki kaynaklardan başlamanı tavsiye ederim. örneğin okyanus 40 seans serisi gibi. hem çözemediğin soruların çözümlerini sitesinden de izleyebilirsin
  • selami1999 S kullanıcısına yanıt
    Temelim fena değil
  • Matematikte Limit ygs kullanıyorum cok detayli orjinal sorular var ama zor kaynaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.