Şimdi Ara

Yazın internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim. Şimdiden özür dilerim. Sorunum şu ben 8 ay boyunca 8 mbps sınırsız internet kullanıyorum. Online oyun oynadığımdan sınırsız yaptırdım fakat 3 ay yazın yazlıktayız. Oraya da internet açtırmak saçma geliyor. Bildiğiniz bağlantı çeşidi varmı ? Ttnet 'in 6 gb kotalı vs. filan var ama ben 3 ay kullanıcam sonra 8 ay burda kullancam. Derdimi anlatabildimmi bilmiyorum ama önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

• Yardımın için sağol aslında gene pahalı sandığım kadar gelişmemiş aslında olur ama bilerek yapmıyorlar teşekkürler...
  • kardes ben ttnet abonesiyim kullandigim hatti yazin nakil yapiyorum; nakil islemi yazin ucretsiz yapiliyordu simdi nedir bilmiyorum ayrica mevcut hattini kullanmaya devam ediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: turexx

kardes ben ttnet abonesiyim kullandigim hatti yazin nakil yapiyorum; nakil islemi yazin ucretsiz yapiliyordu simdi nedir bilmiyorum ayrica mevcut hattini kullanmaya devam ediyorsun

Bundan bile ücret almaya kalkarlar! Hiç şaşırmam yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikiziltoprak -- 15 Mayıs 2012; 14:05:26 >
  • Nakil işleminden ücret alınsa dahi her türlü kişi karda olur yani... Kullanmadığı internetin parasını vereceğine ve bir de yeni internet paketi satın alacağına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Nakil işleminden ücret alınsa dahi her türlü kişi karda olur yani... Kullanmadığı internetin parasını vereceğine ve bir de yeni internet paketi satın alacağına...

bahsetmedigim bir dezavantaji varki taahhut suren restleniyor kac yil kullandiginin onemi kalmiyor 2 yıllik sure yeniden baslıyor kabul edilir gibi degil aslinda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde internet tavsiyesi 2019
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turexx

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Nakil işleminden ücret alınsa dahi her türlü kişi karda olur yani... Kullanmadığı internetin parasını vereceğine ve bir de yeni internet paketi satın alacağına...

bahsetmedigim bir dezavantaji varki taahhut suren restleniyor kac yil kullandiginin onemi kalmiyor 2 yıllik sure yeniden baslıyor kabul edilir gibi degil aslinda

Ben bunu bilmiyordum... Böyle bir madde varsa paradan daha önemli yani...

İnsanlar bu zamanda taahhüt yapmamaya çalışırken bu saçma olmuş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.