Merhaba Arkadaşlar, Bugün öğrendiğime göre, yazlığımın bahçesine diktiğim ağacım kesilmiş ve bahçe duvarının bir kısmı yıkılmış. Avukatla konuşacağım ama kimin yaptığı hakkında bir fikrim olmadığından şu aşamada birşey yapamıyorum. Ek olarak güvenlik teknolojileri hakkında neredeyse hiçbir bilgim yok. Bu yüzden yanlış birşey yazmışsam affedin. Sormak istediğim, bunu yapan canlı türünü suç üstü yakalamak adına evin içine bahçeyi görecek şekilde gizli güvenlik kameraları yada varsa daha iyi bir teknoloji taktırmak/kurmak istiyorum. Ama yazlığa sadece 1 aylığına gidebiliyorum. Haliyle görüntünün İstanbul'daki evime ya da güvenlik şirketinin kendi merkezine gelmesi ve saklanması lazım. Konu ile ilgili fikirleriniz ve önerilerinizi bekliyorum TEŞEKKÜRLER
X-BODYX
kullanıcısına yanıt
Merhaba,
Bu outdoor kameramızı önerebilirim, hareket algıladığımda email veya buluta resim veya video gönderebilir, telefonunuzdan izleyebilirsiniz. IP66 dayanıklılık sertifikası vardır.
Video İkazlı Anında Bildirimler Olayların video ikazlı anında bildirimlerini destekler. Hareket algılama tetiklendiğinde, IC-9110W video klipleri bir microSD karta kaydetmeye başlar ve mobil cihazlarınıza anında bildirimler gönderir ya da olay videolarını içeren e-posta gönderir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme