Şimdi Ara

Yazlık internet paketi TT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene TT 3 aylık yazlık internet paketi kullanmıştık. Şimdi sitede bilgi yok.

Bu paket kalktı mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Telekom Yazlık İnternet Paketleri

Yaz aylarında tatil evinizde veya yazlığınızda kesintisiz internete erişmek için Türk Telekom'un özel yazlık internet paketlerini değerlendirebilirsiniz. Bu paketler, yaz boyunca yüksek hızlı ve güvenilir internet bağlantısının keyfini çıkarmanızı sağlar.

Türk Telekom'un yazlık internet paketleri, farklı ihtiyaçlara uygun seçenekler sunar. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun paketi seçerek yaz tatilinizi kesintisiz iletişim ve eğlence ile geçirebilirsiniz.

Yazlık internet paketlerini satın almak için Türk Telekom'un resmi web sitesini ziyaret edebilir veya en yakın Türk Telekom bayisine başvurabilirsiniz. Paket ücretleri ve koşulları hakkında detaylı bilgi almak için Türk Telekom müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.

Türk Telekom'un yazlık internet paketleri, yazlık evlerde ve yazlıklarda internet ihtiyacınızı karşılamak için idealdir. Yüksek hızları ve güvenilir bağlantıları ile yaz boyunca sorunsuz bir şekilde internetin keyfini çıkarabilirsiniz.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Türk Telekom yazlık internet paketleri, yaz boyunca yüksek hızlı ve güvenilir internet bağlantısı sunar.
    • Türk Telekom'un yazlık internet paketleri, farklı ihtiyaçlara uygun seçenekler içerir.
    • Türk Telekom'un yazlık internet paketlerini satın almak için resmi web sitesini ziyaret edebilir veya bayilere başvurabilirsiniz.
    • Türk Telekom'un yazlık internet paketleri, yazlık evlerde ve yazlıklarda internet ihtiyacını karşılamak için idealdir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yazlık 2-3 aylık paketler kaldırıldı. Şuan sadece 6 aylık paket var.

Eğer geçen senelerde kullanıyorsanız ve kapatmadıysanız devam ediyor, mesela benim 3 aylık yazlık paketim var ve bu sene kullanıyorum, ama kapatırsam bir daha açamam

• Peki 6 aylık alıp, 3 ayı bu sene kullanıp sonra ücretsiz 9 ay dondurup(300 güne kadar ücretsiz dondurulur diyor) , 3 ayı seneye kullanmak mümkünmü acaba. Sanırım toplam taahüt 6 aylık. O yüzden bölünebilirmi merak ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dönemsel paketleri kendi kafanıza göre dondurup açamazsınız, Onların özelliği kendi dondurulması diye biliyorum, mesela ben 3 aylık paketimin açılma tarihini öne veya geriye çekemiyorum, öne çekersem paketi değiştirmeleri gerekiyor, ileri çekmem için de komple aboneliği sonlandırmam gerekiyor.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

teşekkürler, anlaşılmıştır.

bende ayni durumdayim,abonelik aktif acilma tarihi 6/7 bunu 28/6 ya cekmek istedim 6 aylik pakete gecmem gerekiyormus.
    hic ellemesek 2-3 aylik devam edecekse avantajliyiz gibi.
    yada turknet vs.taşiyacagiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dede06 kullanıcısına yanıt

valla ben hiç ellemedim, haziranın 10u gibi açılıp eylülün 10u gibi kapanıyor, çok iyi ayarda  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    haklisiniz benimde 6 temmuz-6 Eylül 2 aylik
    bu sene 139 tl dedi gorevli.ilkkez 10 gun once gitmemiz gerekti.bende degistirmem.mobil ek paket le idare ederiz

• Geçen sene kapatmıştım ben.

Turknet gibi taahütsüz internet harici bir seçenek yok o zaman..

• Hocam bu pakette dediğiniz gibi yapılabiliyor sanırım. Eskiden yazlık internet paketlerinde kendileri kafalarına göre dondururdu, müdahale imkanı yoktu. Bu pakette ise siz istediğiniz zaman dondurabiliyorsunuz:

bireysel.turktelekom.com.tr
    Dönemsel İnternet > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/donemsel-internet.aspx
    (Müşteri misiniz diye çıkarsa evde internet müşterisi değilim'e tıklayın, yoksa paketler gözükmüyor)

"İstediniz zaman başlatın, dilediğinizde durdurun."

"Ücretsiz Hat Dondurma: Kampanyanız kapsamında ihtiyacınıza göre bir yıl boyunca 2 parça halinde toplam 180 günü aşmayacak şekilde veya 180-300 gün arası tek parça halinde hat dondurma ücretsizdir."

Kampanyanın 300 güne kadar dondurulabilen, ücretsiz dondurma hakkı veren 6 aylık taahhütlü sıradan bir tarifeden farkı yok. Eski yazlık internet paketlerinde devir/nakil yapılamama gibi kısıtlamalar vardı. Bunlar devir/nakil yapılabiliyor. Türk telekom neredeyse hiç bir paketinde 300 güne kadar dondurma sunmuyor, bu pakette sunuyor. Bahsettiğiniz gibi 3 ay kullan, 9 ay dondur, seneye 3 ay daha kullan şeklinde kullanmak mümkün gözüküyor:

bireysel.turktelekom.com.tr
    Hat Dondurma > İnternet > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/Sayfalar/Hat-Dondurma.aspx
    "27.10.2017 itibari ile kampanyalı aboneliklerde indirim döneminde hat dondurma yapılabilmektedir. Hat dondurma işlemi yapmış abonelerin hem indirimleri hem taahhüt süreleri, abonenin hattını dondurduğu süre kadar ötelenir."

Kampanya taahhütnamesi:https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Documents/donemsel-internet-6-aylik-kampanya.pdf "2. Abone, Taahhüt Süresi içerisinde Kampanya kapsamındaki hattının dondurulmasını isterse ve faturaların ödenmemesi sebebi ile hattı kısıtlanırsa Taahhüt Süresi, hattın dondurulduğu/kısıtlandığı süre kadar uzar ve Abone, hattının dondurulduğu/kısıtlandığı dönemde Kampanya faydasını kullanamaz; Kampanya faydasını hattın açıldığı tarihten sonra, kalan taahhüt süresi gözetilerek ve işbu Taahhütname’deki kurallara göre kullanabilir. Uzayan Taahhüt Süresi’nin bitiminden önce Abone Kampanya’dan çıkar/(Abone’den kaynaklı bir sebeple) çıkarılırsa bu durum kampanya koşullarına aykırılık olarak değerlendirilecektir.

Kısaca dondurduktan sonra taahhütname'deki fiyatlardan kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Yalnız 6 aylık taahhüt sonrası taahhütsüz fiyatlardan yararlanmaya devam ediyorsunuz, eski yazlık internet paketleri gibi her sene yenilenmiyor. Kısaca 3+3 şeklinde iki sene boyunca kullandıktan sonra iptal edip 3.sene tekrardan başvurmak gerekiyormuş gibi duruyor. Yazlık internet paketindeki gibi bir kere başvurayım, her sene otomatik açılıp kapansın olayı yok. (Yazlık internet paketlerinin bu avantajı olsa da eskiden çok şikayet oluyordu bu konuda, iptal olacak sandım donuyormuş bilgim yoktu, kendi kendine açılmış fatura çıkmış vs. Şikayet siteleri bunlarla doluyordu her sene. O yüzden türk telekom herhalde yazlık internet fikrinden vazgeçti, bu şekilde dondurma haklı paket satacak gibi duruyor.)

Onun dışında fixnet (https://www.fixnet.com.tr/anasayfa ) forumda 300 güne kadar dondurma yapabildiklerinden bahsetmişti. Çoğu sağlayıcı 180 gün ile sınırlıyor. 300 güne kadar dondurma ihtiyacınız varsa, onlara sorup onlardan hizmet alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 24 Haziran 2022; 11:56:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Evet yılda 180 ve 90 gün çoğu sağlayıcı dondurma hakkı tanıyor. Bu paketler galiba dediğiniz gibi, fiyatı yüksekçe ama dondurmada ücret kesmiyor ve 300 gün dondurabilmeyle avantaj sağlıyor. Bu durumda alınabilir.

Birde türksat kablo var. Adsl hizmetine de başladılar. Onlarda tek seferde 300 güne kadar dondurma hakkı veriyor. Ama askıdayken hizmet , 25tl aylık ödemesi var gözüküyor.

Bu ikisinden birini telefonla konuşup alıcam artık. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 24 Haziran 2022; 12:26:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önemli değil. Dediğim gibi fixnet ile de konuşabilirsiniz. Konuları güncel değil ama orda da 10 aya kadar dondurma yapabildiklerini belirtmişler:https://forum.donanimhaber.com/fixnet-sinirsiz-limitsiz-kotasiz-taahhutsuz-35-mbps-internet-aylik-sadece-74-tl--147764414

Belki hala 10 aya kadar dondurmaya devam edebiliyorlardır. Türksat'ın da 300 güne kadar dondurabilmesi iyiymiş. Sadece kablonet hizmeti verdikleri zaman 90 gündü sınır. O zaman da aylık 25 tl alıyordu, hadi kendi altyapısı vs desek neyse de, neden dsl'de de 25 tl almaya devam ediyor, orası ilginç tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• benim internet 2 aylik paket ve 7 yildir aktifti
    bu gun belirlenen tarihte otomatik acildi.

• 2024 yılı için 2 aylık yazlık paket 732,25 fatura geldi.

• dede06 kullanıcısına yanıt

Ben yazlık paketimi geçen sene iptal ettirdim. Bu sene geldiğimde Türknet'e başvurdum ve ertesi gün gelip kurulumu yaptı TT ekipleri. Toplam 1 ay kullanacağım ve 500 lira internet + 600 lira kurulum bedeli toplam 1100 liraya kullanmış olacağım.

Türk Telekom'dan 1 aylık veya 3 aylık sorduğumda toplamda 3000 liraya patlayacaktı bana, TT uçmuş gitmiş.

bu seneye kadar unuttular beni hep 2 aylık 139 ödedim. ondan sesimi çıkarmadım.dediğiniz gibi iptaledip yenisini kurdurmak daha pahalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.