Bildirim
Yazlık Spor Ayakkabı Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1 -
Eskiden nike adidas takılırdım bu sefer reebok alayım dedim. Cidden çok hafif, püfür püfür ve rahat. Özellikle hava alması müthiş, ayak kokum ağırdır ama bu ayakkabıyla terlemiyor hiç. -
Stan Smith varken diğerleri ayakkabı değildir. -
1 -
Eqt sanırım onlar hoş özellikle 1 numara ama fazla pahalı geliyor bana -
Bende böyle bi arayıştaydım, dün stan smith sipariş ettim. Bakalım nasıl bişey aceppquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0E0E24FF4
lumberjack bakabilirsin
el değiştirdikten sonra fiyatı uygun son dönemlerde iyi modelleri var -
Puma daha iyi digerlerinden -
link atar mısınız hocam ayakkabının -
çok harika ama önü bez ayakakbının parmaklar belli oluyor. Fazla kullanımda daha çok deforme olmayacağının garantisini veremiyorlar bunlar baz alınınca 510 tl büyük bi meblağ olmaktan çıkamıyor :Dquote:
Orijinalden alıntı: Alex Higgins
Eqt sanırım onlar hoş özellikle 1 numara ama fazla pahalı geliyor bana -
fiyat açısından bence de öyle ama fazla klasik diyorlar bilmiyorum ama hoş duruyorquote:
Orijinalden alıntı: fb.1907
Puma daha iyi digerlerinden -
bayanlara daha çok yakıştırıyorum ama teşekkürlerquote:
Geçen yıl mağazadan almıştım modeli falan hatırlamıyorum. Ama genel olarak reebok'lar dediğim gibiydi. -
Sen bir de bende gör nasıl yakışıyor.quote:
Orijinalden alıntı: erhansennn
bayanlara daha çok yakıştırıyorum ama teşekkürler
Alıntıları Göster -
Beyaz sneaker olarak daha güzeli yok . Ama dalağı nereye verelim de alalım?quote:
Sen bir de bende gör nasıl yakışıyor.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Hunter-58
Bende böyle bi arayıştaydım, dün stan smith sipariş ettim. Bakalım nasıl bişey acepp
Hocam hevesinizi kirmak gibi olmasin ama bu tarz ayakkabilar yillik moda ayakkabilaridir.Bir ara converseler new balanceler ve airmaxler nasil patladiysa bunlar da oyle patladi ve sonecek.Ama cok guzel ayakkabi gorunus olarak gule gule kullanin.Sadece yagmurda asiri koku yapiyor arkadaslarim da aynisindan muzdarip yagmurda giymemeye dikkat edin.Koku tam cikmiyor sonra. -
Stan smith tarihçesine bak derimquote:
Orijinalden alıntı: Bamya Avcisiquote:
Orijinalden alıntı: Hunter-58
Bende böyle bi arayıştaydım, dün stan smith sipariş ettim. Bakalım nasıl bişey acepp
Hocam hevesinizi kirmak gibi olmasin ama bu tarz ayakkabilar yillik moda ayakkabilaridir.Bir ara converseler new balanceler ve airmaxler nasil patladiysa bunlar da oyle patladi ve sonecek.Ama cok guzel ayakkabi gorunus olarak gule gule kullanin.Sadece yagmurda asiri koku yapiyor arkadaslarim da aynisindan muzdarip yagmurda giymemeye dikkat edin.Koku tam cikmiyor sonra.
Alıntıları Göster
-
https://shop.adidas.com.tr/cloudfoam-swift-racer-ayakkabi_82399 bu ayakkabıyı almıştım. Çok rahat ve hoş bence. Bakabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Dalağına Talibim
Stan smith tarihçesine bak derim
Yeni moda oldu
Benzer içerikler
- rexapin kullananlar kadınlar kulübü
- 100 şınav kaç kalori
- her gün tavuk yersek ne olur
- dönem faizi nedir
- tv"de numara yayınlayan kanallar
- penis nakli
- elon musk roket
- bim karavan
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X