Şimdi Ara

Yazlık villaya klima seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Balıkesirdeki dublex villamıza klima almaya karar verdik.Ama klimalardan hiç anlamıyorum.Yardım eder misiniz?
    Evin Özellikleri:
    - 2 cephesi yandaki villalarla bitişik
    - ALt kat ve üst kat 45er metre kare.
    - Ön taraf güney doğu, arka taraf kuzey batı.
    - Betonarme
    - Çatı kiremit altı ziftli kağıt ( söylenene göre )

Klima daha çok kışın ısıtma amaçlı kullanılacak.Ekonomik olması önemli.Duvar tipi olursa daha iyi olur.Teşekkürler

• yardım yok mu??
  • siz altta 45 metre kare üstede 45 metre kare yeri tümdenmi ısıtııp sogutmayı düşünüyorsunuz bunu açık yazarsanız,

eger klimayı 15-25 metre kare bir yere takacaksanız ona göre arkadaşlar yazsınlar.
  • Evin krokisini de koy arkadaşım.
  • Evet hepsi klimayla ısıtılacak. 1 den fazla klima gerekeceği kesin bu yüzden maliyeti fazla yüksek olsun istemiyoruz.

Ayrıca @Mr_Thunder pek ciddiymiş gibi durmuyorsun
  • Sayın czkkrzm aslında bence sen fazla ciddi durmuyorsun 24 aralıkta konu açmışsın bugün 4 ocak hala karar verememişsin.Hem villada oturacaksın,hem 45+45 metre kare yeri ısıtacaksın,hemde ekonomik olacak böyle bir klima bulursan banada haber verirsen sevinirim.
  • tek bir klima ile zor uste takarsan sogutmada asagıyıda etkıler ama alta takarsan sogutmada sadece alt sogur ısınan hava yukarı soguyan assagı hesabı
  • quote:

Orjinalden alıntı: czkkrzm

Evet hepsi klimayla ısıtılacak. 1 den fazla klima gerekeceği kesin bu yüzden maliyeti fazla yüksek olsun istemiyoruz.

Yaw ilk defa birisine ciddi olarak yardımcı olayım dedim basitçe bir tavsiye geçmek yerine adam da tuttu dalga geçtiğimi düşündü. evin krokisini görüp ona göre klima cinsi veya başka bir şey tavsiye edecektim neyse....

Kendisi bilir benim sorunum değil zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 5 Ocak 2008; 17:15:01 >

• Hala karar veremedim.Çünkü şu an o evde kalmıyorum yani üşümüyorum :) olayın esası şu.Bu yer yazlık kiraya verilecek.İlan verdik ama arayan herkes klima var mı? diye soruyor.Oraya ısıtmak için ya soba kurulacak yada klima tarzı birşey takılacak. Bu yüzden soruyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Teşekkürler.
  • yardım??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

sen taktın ama bana yaa
  • Tamam arkadaşım

Sana uzun vadede çok tasaruflu ve geleceğin teknolojisi olan ülkemizde yeni yeni özellikle villalarda kurulmaya başlanan bir şey tavsiye edeyim. Bu sistemde sizi ısıtan ya da serinleten TEDAŞ'ın pahalı elektriği değil tamamen doğanın gizli enerjisidir. Bunu açığa çıkarmak sizin elinizdedir. Bir defa kurdurdunuz mu da ömrü 300 senedir. Alman Viessmann teknoljisi ürünü tavsiye ederim.

http://www.viessmann.com.tr/web/turkey/tr_publish.nsf/Content/Vitocal_300_BW_WW_turkish

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 13 Ocak 2008; 19:18:54 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: czkkrzm

Evet hepsi klimayla ısıtılacak. 1 den fazla klima gerekeceği kesin bu yüzden maliyeti fazla yüksek olsun istemiyoruz.

Yaw ilk defa birisine ciddi olarak yardımcı olayım dedim basitçe bir tavsiye geçmek yerine adam da tuttu dalga geçtiğimi düşündü. evin krokisini görüp ona göre klima cinsi veya başka bir şey tavsiye edecektim neyse....

Kendisi bilir benim sorunum değil zaten

Sana kocaman bir ne demek hayatımda ilk defa birine ciddi olarak yardım edeyim demek,demekki daha önce insanlarla dalgamı geçiyordun,senin gibilere 1000X

• quote:

Tamam arkadaşım

Sana uzun vadede çok tasaruflu ve geleceğin teknolojisi olan ülkemizde yeni yeni özellikle villalarda kurulmaya başlanan bir şey tavsiye edeyim. Bu sistemde sizi ısıtan ya da serinleten TEDAŞ'ın pahalı elektriği değil tamamen doğanın gizli enerjisidir. Bunu açığa çıkarmak sizin elinizdedir. Bir defa kurdurdunuz mu da ömrü 300 senedir. Alman Viessmann teknoljisi ürünü tavsiye ederim.

http://www.viessmann.com.tr/web/turkey/tr_publish.nsf/Content/Vitocal_300_BW_WW_turkish

iyi pazarlamacısın teşekkürler değerlendireceğim

• Şu Keremizmir gibi tipler de olmasa forumda...

Forumdan ceza almış
  • czkkrm ,

Şimdi de pazarlamacı yaptın yani bir şey tavsiye ettik diye...

Sana dost tavsiyesi olarak bu ısı pompası işini cidden inceleyip değerlendirmeni öneriyorum. Foruma şimdi birisi daha bu konuda bir konu açmış. Oraya da edindiğin bilgileri yazarsan memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 14 Ocak 2008; 14:01:48 >
  • Aradım ama fiyatlarını bulamadım. Çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.