Merhaba arkadaşlar 2.5 aylığına yazlığımıza internet bağlatmak istiyoruz.Yer ayvalık.Şimdi sizlere sormak istediğim bir kaç soru var.
1)Siz benim yerimde olsaydınız 2.5 aylığına hangi interneti bağlatırdınız?(smile,ttnet,biri,...vs) 2)İlla internet için telefon bağlatmak gerekiyomu? 3)bağlantı ücreti alınacak mı? 4)modemim yok.Modemi servis sağlayıcı ile birlikte mi alayım yoksa kendim bir mağazadan beğendimimi alayım? 5)bütçem 2.5 ay için 120 lira.sınırsız 1mb,2mb neyi tavsiye edersiniz?
Yanıtlarsanız çok iyi olacak
yazlık paketlerde en uygun fiyat koçnet biri de 1mbit sınırsız bağlatacaksanız herşey dahil fiyat 149 lira. bağlantı ücreti yok. telefon hattı şart. modemi biri verecek abonelik bittiğinde geri alacak. eğer fazla net kullanmıyorsan download da yapmazsan 1mbit 4gb kotalının fiyatı 89 lira. düşün kararını ver. yazlığa gitmeden 2-3 gün önce başvurursan gittiğinde açılmış olur
quote:
Orjinalden alıntı: emrecelik
yazlık paketlerde en uygun fiyat koçnet biri de 1mbit sınırsız bağlatacaksanız herşey dahil fiyat 149 lira. bağlantı ücreti yok. telefon hattı şart. modemi biri verecek abonelik bittiğinde geri alacak. eğer fazla net kullanmıyorsan download da yapmazsan 1mbit 4gb kotalının fiyatı 89 lira. düşün kararını ver. yazlığa gitmeden 2-3 gün önce başvurursan gittiğinde açılmış olur
eline sağlık yazmışın.Şimdi benim anlamadığım 1mbt 89 lira olanda bağlantı ücreti yok onu anladım da bu parayı hemen mi istiyolar ? Yani her ay 89 lira gelmicek sanırım? Yoksa telefon + internet olarak aylık 89 lira mı hep ödeyeceğim? Bir de şunu sormak istiyorum modemi onlardan alsam anlaşma yapmak zorunda kalırmıyım? Yani 2 ay sonunda geri verme tahahüdünde bulunabilirmiyim? Teşekkürler.
verdiğim fiyatlaara bağlantı ücreti dahil. ücreti alma konusunda tam emin değilim ancak herhalde tümünü bir seferde alıyorlar. telefona ayrı para biri net e ayrı para vereceksin. modemi onlardan alırsan abonelik bitiminde modemi geri vermek zorundasın vermezsen 150lira modem ücreti var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme