Şimdi Ara

Yazma Korumalı USB Bellek Fiyatları!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    8 veya 16 GB lık Yazma Korumalı yani (Write Protect) Usb bellek gerekli. Bellekler üzerindeki kilit ile dilediğimiz zaman yazmaya karşı koruma sağlanabiliyor SD kartlarda olduğu gibi. Bu tip bellek fiyatları nelerdir. Hangi markaları önerirsiniz. veya Bu işlevi görecek Her pc de koruma sağlayabilecek bir çözüm yöntemi varmıdır?

• Kimsenin bilgisi yokmu bu konu hakkında :S
  • Up. Benim de ihtiyacım var. Yani bilgimi kendi bilgisayarımda kullanıp başka bilgisayara takarken kilidini açıp da virüs dosyası yerleşmesini istemiyorum.
  • Konuyu çok geç gördüğüm için ancak yazıyorum. Vaktiyle 4 GB Gstore marka almıştım. Başka da Türkiye'de satılan bir marka duymadım. Ama çok kalitesizdi.. Üzerindeki yazılar 1 ayda silindi, yanındaki yazma kilidi tuşu kırıldı v.s

Keşke yazma koruma kilidi olan modeller yaygın olsa. Veriler yazıldıktan sonra kilitlenip rahatlıkla kullanılabilir..

Şöyle bir şeydi..
     Yazma Korumalı USB Bellek Fiyatları!

iyi çalışmalar.
  • yıllar önce 2gb yanında yazma koruması tuşu olan usb almıştım o zamanın mükemmel buluşuydu bence. şimdi aynı şekilde 16 32gb veya daha büyük olanları ihtiyaç oluyor virüslü makinaya flaşı takınca içindeki gb larca dosyaları çöpe atmak istemiyorum bulursanız banada haber edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek Kapasite Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Usb Flash Bellek önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.