Şimdi Ara

Yazmayı düşündüğüm uni bölüm kombinasyonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2021 sıralama 50 60k arası 2023 sıralama 130k civarı. Kırıkla hazırlanırken de iyi bir ünide okumayı istiyorum. Sizce hangilerinin gelme olasılığı yüksek? Kırıkla da kazanamayınca devam etmem gerekecek o yüzden iş imkanı da iyi olması gerekiyor. Hangilerini üste yazmak daha mantıklı olur
    Ankara işletme 88k econ 85k
    Ytü econ 79k siyasal uluslararası 100k
    İstanbul işletme-1 108k işletme-2 182k econ 146k
    Hacettepe econ 72k maliye 125k
    Marmara işletme 132k econ 156k
    Ege işletme 148k econ 174k

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bölümler güzel ancak kırıkla hazırlanmanızı asla tavsiye etmiyorum. Çok daha iyisini yapabileceğinize inanıyorsanız 1 sene daha aynı ortamda yaşamak hiçbir şey değil.

• Anlıyorum kırıkla da olsa çok iyi sıralamalar yapabilirsiniz umarım ancak 75 tyt 55 ayt ile 2023 sıralamanızın 130k gelmesi mümkün değil gibi duruyor. Orada bir yanlışlık olmuş sanırım.

• eğer içinden evde kalırsam kesin istediğimi yaparım diye bişey geçiyorsa tercihin son gününe kadar ailenle görüş diretmeye bak. Yakın arkadaşım da bu yıl yerleşti kırıkla tekrar hazırlanmak için (say) hem yine yapamadı hem 2 dersten kaldı geçtiği derslerde ucu ucuna.ister istemez etkileniyorsun universite ortamindan hele bir de vur patlasin cal oynasin bir karaktere sahipsen buyuk ihtimalle hazirlanma isini rafa kaldirir yoluna devam edersin uniden hocam iyi dusunmekte fayda var.70 ayt gerekiyorsa ciddi calisma lazim olacak yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eastai kullanıcısına yanıt
    75 tyt 55 ayt nasıl 130k gösteriyor 2023'de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olsun canınız sağolsun ancak dediğim gibi bence ailenizi mezuna kalmaya ikna etmeniz sizin için en hayırlısı olur. Kırık obp ile girdiğinizde çok güzel bir sıralama elde etmiş olsanız da emeklerinize yazık olacak.

• hocam eğer kırıkla hazırlanmayı kafaya koydum ailemle ilişkim çok iyi değil diyorsanız üstteki yazdıklarınızdan ytü siyaset tavsiyem çünkü bölüm %30 ingilizce olduğu için hazırlık eğitimi var. Normal bölüm içinde hazırlanmak biraz zor olabilir hazırlıkta daha rahat olur muhtemelen. Ayrıca ytü güzel bir üniversite kampüsü cidden güzel.İmkanları oldukça iyi çok güzel kütüphaneleri var yeni yapılmış.Sektörde de ismi var , iibf alanında bir siteden baktığımda mezunların çabuk iş bulduğu yazıyordu Tek eksisi davutpaşada olması diyebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eastai kullanıcısına yanıt

o zaman marmara veya istanbul tr econ yazıp isteğe bağlı hazırlık sınıfı okumak da bir alternatif. Hazırlık sınıfında daha rahat çalışırsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.