Çok teşekkür ederim Hocam birde şu bot işlerini felan düşünüyorum kafama koydum alacağım fakat. Yazı botla nasıl olacaz onu düşünüyorum.
Yazları ben montu bile giyiyorum korumalı olduğu için.Bir sorun olmuyor motosiklet üstündeyken çünkü motosiklet üzerinde hava aşağı yukarı 8-10derece düşebiliyor.Ha ama durduğumda terlerim hesabı yapıyorsan.Yazlık kışlık botlar farklı farklı yazlıklarda bol havalandırma mevcut rahatsız edeceğini sanmıyorum.Tabi birde şunu söylemekte yarar var kaliteli ayakkabı ile motosiklet sürmek ayakkabı için işkence olur çünkü vites attırmaktan burun kısmı aşırı yıpranıyor iz yapıyor.Motosiklet botlarında yada ayakkabılarında vites denk gelen yerde koruma vardır onlara bişey olmaz o yüzden.Ama normal bir ayakkabı ile şehir içinde yarım saat gez hemen vitesin izi çıkar Bunun içinde ayrı olarak ayakkabı üstüne takılan vites koruma pedleri mevcut tabiki.Ama bilekleri koruması açısından bot bir ihtiyaç.
quote:
Orijinalden alıntı: siyahmurat
Yalnız motor alırken şuna da dikkat edin YBR nin yedek parçası CBF ye göre çok daha ucuza bulunuyor.
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme