ARkadaşlar Önce Belirtmek İstediklerim Benim iPhone'den Hiç Anlamıyorum ... Problemime Yardımcı Olmak İstiyorsanız En İnce Ayrıntısına kadar Anlatmanızı İstiyorum ...
Şimdi Bu Benim iPhonem
Arkadaki Siyah Ekran Yerine Farklı Bir Resim Yüklemek İstiyorum ama Bir Türlü Nasıl Yapacağımı Bulamadım Yardımcı Olursanız Sevinirim
...En İnce Ayrıntısına kadar Anlatmanızı İstiyorum ...
siz şöyle geçin rahat bir yere, arkadaşlar ilgilenecek probleminizle, ben de size o arada sıcak birşeyler getireyim isterseniz. ne arzu ederdiniz?
iPhone u nasıl okuyorsun?
Komedi vol2
iphone 3g telefon (% işaretindende belli jailbreakli ve 4.2.1 muhtemel sürüm ) hiç iphone dan anlamıyorsan bu anlatacağımız şey ileri düzey (jailbreak) öncelikle iphoneunu anlaman lazım, ondan sonra jailbreak anlaman lazım sonrada sorununu zaten kendin çözeceksin ....... Konulara göz atmanızı tavsiye ederim .... Üst konular 1. sayfada hic asagi inmezler kucuk kucuk yazilar olur arastirin bakalim .
O degilde iphone 3gde yuzde gosterme yok. Yuzde gosterme yi yapmak icin jb yapmaniz gerekiyor madem kullanmayi bilmiyorsunuz jb nasil yaptiniz? jb yapacak yada yaptiracak kadar bilgi sahibiyseniz arka degistirmeyle ilgili nasil bir fikriniz yok?