Şimdi Ara

YDS Başvuruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ÖSYM nin sitesinde aday fotografı olmayanlar başvuruda bulunamıyor. Bu bilgi doğru mudur? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmaok -- 8 Temmuz 2014; 2:55:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mmaok

Arkadaşlar merhaba,

ÖSYM nin sitesinde aday fotografı olmayanlar başvuruda bulunamıyor. Bu bilgi doğru mudur? Yardımcı olursanız sevinirim.

eğer ösym sitesine girdiğinde görünmüyorsa fotoğrafın yok demektir. ösym başvuru merkezlerinden yds başvurusu yaparken orada webcam le fotoğrafını çekecekler. 30 ay boyunca geçerli oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemde uygundur ibareli fotoğraf yoksa online başvuru yapılamıyor.
  • Ne zamandır fotograf yoktu. O nedenle konuyu açmıştım. Az önce YDS başvurusu için tekrar bi şansımı deneyeyim dedim, fotografı eklediklerini gördüm. Ama altında, ekte de görüldüğü gibi geçerlilik tarihi ile ilgili süre belirtmişler. acaba bi hafta içinde başvuruyu yaptık oldu bitti mi olacak; yoksa geçerlilik tarihi biten foto yüzünden sınavda bi sıkıntı mı çıkacak şu an bilmiyorum. ( Yarın üsküdardaki başvuru merkezini arayıp sizi de bilgilendirmek isterim )
     YDS Başvuruları

• Arayınca neden istanbul da sadece 2 sınav giriş merkezi olduğunu da soruver. Ben hiç bir no dan ulaşamıyorum adamlara!
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.