Şimdi Ara

YDS nasıl geçti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınav nasıldı sizce arkadaşlar? Kelime soruları beklediğimden basit geldi. Ama kaç alırım bilmiyorum. Siz kaç bekliyorsunuz?

• aynen kelime soruları daha basitti onceki yıllara nazaran,
    çevirilerde çok zaman kaybettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en yakın anlam soruları daha önceki senelere göre biraz daha karmaşık gibi geldi bana
  • Zürafaları öptük geldik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkck

Zürafaları öptük geldik

o soruya çok güldüm
    Paragraflarda biraz fazla zaman kaybettim sanırım ama yetişti neyse ki
  • Hepsi de basitti çoğu kişi 100 tam puan alır. inş bunlardan biri de ben olurum:)
  • ilk defa girdim bana biraz kolay geldi ama sonuçları göreceğiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş yılların aksine daha kolay bir sınavdı ilk kez girdim. İlk 35'te cümle tamamlama haricinde kolaydı bana göre ama dikkatsizlikten dolayı yanlışlarım var(ilk 35 sanırım 10 yanlış).Özellikle paragraflar geçmiş yılların sorularına kıyasla daha netti. Ancak restatement ve çeviriler bana kalırsa geçmiş yıllara göre zordu.

70 almam gerekiyor en az. Sanırım alırım. Ama restatementlardan hiç emin değilim. Çevirilerden de keza öyle.
  • Çok iyi geçti. Bir soru hariç yanlış beklemiyorum. Raphael'in eserleriyle ilgili müzeli bir soru vardı. Tense uyumu sorusu.. Ne yaptınız..Hatırlayan var mı... Üç seçenek şöyleydi :

were / have been dedicated
    are/had dedicated
    have been / will have dedicated
  • quote:

Orijinalden alıntı: all_blue

Çok iyi geçti. Bir soru hariç yanlış beklemiyorum. Raphael'in eserleriyle ilgili müzeli bir soru vardı. Tense uyumu sorusu.. Ne yaptınız..Hatırlayan var mı... Üç seçenek şöyleydi :

were / have been dedicated
    are/had dedicated
    have been / will have dedicated

were olanı yaptım ben

anlam akışında kumlu soruyu 1.cümle atletli soruyu 5.cümle gerisini de 3 yaptım ya en çok korktuğum kısım anlam akışıydı. Bir de "bu durumda ne dersiniz" tarzında soru yoktu hiç beleşten 5 doğru geliyordu bu sene yoktu onlar
  • Gianuzzi Yarımayı kullanıcısına yanıt
    Bu durumda ne dersiniz? gibi sorular sanırım yds ye geçişte kaldırıldı artık. kpds de vardı galiba. Ama olsaydı daha iyi olurdu:)
  • valla nasıl geçti bilmiyorum.
    sınava girip girmeme konusunda son ana kadar karasızdım
    şimdi de ha iyi ki girmişim de demiyorum tüh niye girdim ki de..
    neyse sonuç gelince paylaşırım merak etmeyin yani
  • akbilimi ve cüzdanımı bırakacak kimse yok diye sınava giremedim, geçen sefer 57buçuk almıştım keşke girebilseydim :(
  • Sonuçlar 10 güne açıklanır en geç. sağ gösterip sol vurmadılarsa, sınav diğerlerine nazaran biraz daha kolay geldi. Ama benim şöle bi sorunum var, o paragraf soruları türkçe olsun, yine hata yaparım ben :) .
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoden_00

Sonuçlar 10 güne açıklanır en geç. sağ gösterip sol vurmadılarsa, sınav diğerlerine nazaran biraz daha kolay geldi. Ama benim şöle bi sorunum var, o paragraf soruları türkçe olsun, yine hata yaparım ben :) .

Hacım 10 gün erken değil mi? Ben uzun süreden beri ilk defa giriyorum işler hızlandı mı? Sizin ki nasıldı?
  • bu sinav cok kolaydi ama sacmaliklar yuzunden puan kaybi olacak kesin. adam yazmis yaziyi basligi ne olabilirdi diye soruyor. cevaplar da o kadar yakin ki ikisine de yanlis denilemez. yani 2+2=4 buna kimse itiraz edemez ama bu sorularin dogru cevabini soruyu hazirlayanin keyfi belirliyor. sozel sinavlarin kaderi ne yazik ki.
  • onceki yıllara göre çok çok kolaydı yds olarak

75 dk da komple bitirdim

bakalim Allahin yardimi ve izni ile kaç alacaz
  • İlk girişim, orta şeker bir sınavdı

Herkes çok kolay olduğunu ifade ediyor fakat tartışılan o kadar fazla soru var ki; özellikle şıklar birbirine oldukça yakın anlamlar barındırıyordu. Evet, seviye olarak daha kolay bir sınav olabilirdi fakat soruların muğlaklığı açısındansa oldukça çeldirici cevaplara sahip zaman alıcı ve yorucu bir sınavdı. Kanaatime göre ÖSYM terş köşeye yatırabilir bir çok arkadaşı

2013 İlkbahar sınavını evde çözerken 16 yanlış bırakmama rağmen, bu sınavda 70+ alsam şanslı sayacağım kendimi.
  • Diyalog ve ing->ing lerin bazıları oldukça sıkıydı.

• Kolay geldi banada ilk defa girdim. 60 alirsam hazırlığı atliycam bakalım. Benim merak ettiğim şey bu soruların yüzde 10 unu hani acikliyorlardi neden aciklanmiyor şimdi?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.