Şimdi Ara

YDS nasıl geçti? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hadesmania

Kolay geldi banada ilk defa girdim. 60 alirsam hazırlığı atliycam bakalım. Benim merak ettiğim şey bu soruların yüzde 10 unu hani acikliyorlardi neden aciklanmiyor şimdi?

açıklanıyor ama hemen değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: theoden_00

Sonuçlar 10 güne açıklanır en geç. sağ gösterip sol vurmadılarsa, sınav diğerlerine nazaran biraz daha kolay geldi. Ama benim şöle bi sorunum var, o paragraf soruları türkçe olsun, yine hata yaparım ben :) .

Hacım 10 gün erken değil mi? Ben uzun süreden beri ilk defa giriyorum işler hızlandı mı? Sizin ki nasıldı?

hocam 12 eylül muhabbeti var. ama emin değilim tarihten, bu sınava giren az olduğu için erken açıklanır ben sınav tarihinden itibaren en fazla 2 hafta diyorum. ayrıca eskisi gibi geç açıklanmıyor bu sınavlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: theoden_00

Sonuçlar 10 güne açıklanır en geç. sağ gösterip sol vurmadılarsa, sınav diğerlerine nazaran biraz daha kolay geldi. Ama benim şöle bi sorunum var, o paragraf soruları türkçe olsun, yine hata yaparım ben :) .

Hacım 10 gün erken değil mi? Ben uzun süreden beri ilk defa giriyorum işler hızlandı mı? Sizin ki nasıldı?

Hocam sınava giren kişi sayısı diğer dönemlere oranla daha az ve ÖSYM Nisan döneminde 10'dan fazla dil sınavı yaparken sonbaharda 5 tane yapıyor. Geçen sene sonbaharda 5 günde açıklanmış. Benim beklentim ve umudum bu sene de öyle olması yönünde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ÖSYM'nin sitesindeki duyuruya göre sınava 182 bin kişi girmiş. Umarım Cuma'ya açıklanır

• 85 bekliyorum
  • artık açıklamazlar heralde bugün. nisanda 5 günde açıklayan adamların yaptığına bak ya.
  • Sanırım bugün açıklanak

http://www.memurlar.net/haber/483622/
  • aciklandi. 81 almisim uzuldum. keske calissaydim kolaydi cunku
  • Beklemedğim kadar yanlış yapmışım. 8 yanlış yapmışım:(
  • 77,5 aldım havalardayim

• 73.75 almışım
    sacma gramerden suruyle soru cikiyor

• 82.5 almışım. genel olarak kolay bir sınavdı, zaten rekor düzeyde kişi A almış 8007
  • 96 almisim

• 78,75 almışım. Hazırlanırken hedefim 70'ti bazım kurumların giriş için 80 istediğini duyunca 80'e yükselttim hedefimi. 1 soruyla kaçtı ki önce doğru yapıp sonra değiştirip yanlış şıkkı işaretlediğim 4-5 soru var. Sinirden kafayı yemek üzereyim. Bir yandan şeytan diyor ki git Nisan'dakine adam akıllı çalış diğer yandan hiç çalışasım da yok.

1 soru lan 1 soru. Hani 70 alsaydım bu kadar koymazdı bana.
  • 90 aldım ama daha yüksek bekliyordum. Soru kitapçığınıda yayınlamıyorlar ki kontrol edelim, yanlışlarımızı görelim..
  • Arkadaşlar 5 sene hukuk fakültesindeydim ingilizceden tamamen uzak.Hiç bakmadan sınava girdim 36 doğru 44 yanlış çıktı.Sizce bu temelimin çok da kötü olmadığına mı işarettir? 5 sene ingilizceden tamamen uzak kalıp hiçbir kelime bakmadan girdim.Düzgün çalışırsam 80 seviyelerine çıkabilirmiyim acaba?
  • Mk4Ever. kullanıcısına yanıt
    Bol bol ingilizce oku, dinle. sanırım 45 puan almışsın ama bu rakam bişey bilmediğin değil, bildiğin anlamına gelir. Sıkı çalışmayla yapılabilir ama şuda var eğer dili sevmiyorsan işin zor, önce sevmen gerek.
    Çalışarak 80 değiş 90-100 bile alırsın..
  • Severim aslında mecburiyetten çok uzak kaldım.Şuan ales kursuna gidiyorum.İnş ondan hedeflediğim puanı alırsam yds kursuna gidip bir sonraki yds ye hazırlanıcam.Kendimi tamamen ingilizceye vericem o ara.Genede birşeyler hatırladığıma sevindim yarıya yakınını doğru yapmak gene başarı aslında kendi çapımda.
  • 75 aldım. Herkes bu sınav çok kolaydı diyor. 80-90 arası alan da çok. Normalde çok sevineceğim bir puan aldım ama hâl böyle olunca da sınavın kolaylık durumuna göre düşük almışım gibi hissediyorum. Bu arada İngilizce'den uzak kaldım diyen arkadaşlar hiç endişelenmesin üç-dört ayda İngilizce paragraflar okuyarak, ilgili test sorularını çözerek ve çokça kelime ezberleyerek belirli bir seviyeye gelebilirsiniz. Ben film altyazısı da çevirerek kendime katkı sağladım, kursa filan da gitmedim. Düz lise çıkışlı olmam ve üni.de de sağlıksız bir yabancı dil eğitimi almam yüzünden İngilizcem hep vasat durumdaydı.
  • Dediklerinize katılıyorum aynen. Bu arada hazırlık okumadan, lise ingilizcesi ile bu puanı almanız büyük başarı. Sizin ne kadar azimli olduğuzu gösteriyor. Bende 2. yabancı dile başlamayı düşünüyordum söyledikleriniz benim için ilham kaynağı oldu:) Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 17 Eylül 2014; 19:47:54 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.