Şimdi Ara

Yds sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi calismak icin kitap aldim, Suan vocabulary kismindayim fakat hic cozemiyorum neredeyse sifir. Soruyu anliyorum fakat cevaplardaki kelimeleri bilmiyorum.
    Suan onlari cevirip dogrusuna bakiyorum. Yanlis mi yapiyorum? Cevabini bilmiyorum baska ne yapabilirim?

Cevirilerde hata yapiyorum bu yuzden cogu kelimeyi getiremiyorum kitaptada ceviri en son konularda. Sizce ne yapmaliyim.. Direk grammerden mi baslayim?

Gercekten sinir kupu oluyorum. Elimde sozluk tum kelimelere bakiyorum yok yinede yanlis cozuyorum.. Normalde b1 ingilizcem cikmisti ama :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk önce genel İngilizce çalışman lazım. YDS taktik sınavı falan değil hele yeni sorular tamamen okuduğunu anlama-yorumlama üzerine. B1 yeterli değil en az Upper Int ya da Intermediate olman lazım. Kelime bilgisi zamanla kazanılan bir şey. Günde hakkını vererek 15 kelime öğrensen okumalar yaparak ayda 450, 6 ayda 2700 kelime yapar. Puan hedefin kaç bilmiyorum fakat 7-8 aydan önce 70'i geçmen çok mümkün değil şu anki İngilizce bilginle.

• quote:

Orijinalden alıntı: spatyom243

İlk önce genel İngilizce çalışman lazım. YDS taktik sınavı falan değil hele yeni sorular tamamen okuduğunu anlama-yorumlama üzerine. B1 yeterli değil en az Upper Int ya da Intermediate olman lazım. Kelime bilgisi zamanla kazanılan bir şey. Günde hakkını vererek 15 kelime öğrensen okumalar yaparak ayda 450, 6 ayda 2700 kelime yapar. Puan hedefin kaç bilmiyorum fakat 7-8 aydan önce 70'i geçmen çok mümkün değil şu anki İngilizce bilginle.

70 yeterli olucaktir. Nerden baksaniz 1yilim var 2016 sonbaharda deneme amacli 2017baharinda da asil sinav icin girmeyi dusunuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss ve dgs online soru çöz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.