Şimdi Ara

yedek hdd hakkında yrdım edin lutfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim pc de yedek harddisk D: idi.asıl surucum yani windowsun yuklu olduğu surucu C: surucusu.benim D: surucusu arada gidiodu genelde bilgisayara biraz sert dokununca.bende cıkarıodum cunku mouse takılıodu cıkarmasam.ben bi gun pc yi açtığımda NTLDR dosyası eksik dedi.uraştım yapamadım format atayım dedim.formatta iken D: sürücüsü takılıydı.işte hangi bölüme kurmak istersiniz e kadar geldim.sonra bir baktım ki D: surucumde boş alan 70,4 gb (aslında da 70,4 gb tı).dedim nolduk filan herneyse dedim D: ye yukleyimde ben program files filan gitmesin.yuklerken işte C: sürücüsü taranıyorda idi.bekledim atlamadı %25 de kaldı. D yi cıkarıp res attım sonra da C: ye kurdum.başka klasore kurdum program filse filan gitmedi.sonra dedim yukliyem programları ki bir baktım D: ( E:) bomboş ( ki formatı D: sürücüsü olmadan attığım için cd-rw surucum D: olmuş) ee peki nasıl oldu bu bilgisayarda virus yoktu msn adreslerim filan hacklenmemiş.peki şimdi D: sürücümü nasıl geri getiririmve birde ben bi daha format attım bu sefer acılırken 2 tane windows xp cıkıo birini seçin diobir tane xp yi de nasıl kaldırabilirim solerseniz sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.