Şimdi Ara

Yedek parça sitesi önerisi colt için amortisör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
4.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. Mitsubishi colt aracım için ön ve arka amortisör almak istiyorum. Güvenilir hızlı ve kazıklanmayacağım bir yerden almak istiyorum. Internetten önerebileceğiniz bir yer varsa paylaşırmısınız?
    Optimal nedir nasıl bir markadır? Karşıma hep optimal çıkıyor. Birde kyb önerdi ustam. Sanırım sachs çok pahalı. Önerdiğiniz marka varsada öğrenmek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Colt'unuz için En Uygun Amortisörlerin Seçimi

Colt'unuzun güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşamanız için uygun amortisörlere sahip olması hayati önem taşır. Doğru amortisör seçimi, aracınızın yol tutuşunu, fren performansını ve genel sürüş kalitesini önemli ölçüde etkiler.

Optimal Amortisör Nasıl Seçilir

Colt'unuz için optimal amortisörleri seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmanız önerilir:

• Aracınızın Modeli ve Yılı: Farklı Colt modelleri ve yılları, farklı amortisör boyutlarına ve özelliklerine ihtiyaç duyabilir.
    • Sürüş Alışkanlıkları: Agresif veya arazi sürüşü gibi sürüş alışkanlıklarınız, daha dayanıklı ve performans odaklı amortisörler gerektirebilir.
    • Bütçe: Amortisör fiyatları marka, kalite ve özelliklere göre değişebilir. Bütçenize uygun en iyi seçenekleri araştırın.

Optimal Amortisör Yorumları

Colt sahiplerinden aldığımız geri bildirimlere göre, aşağıdaki amortisör markaları popülerlik ve performans açısından öne çıkmaktadır:

• Bilstein
    • KYB
    • Monroe
    • Sachs

Bu markaların amortisörleri, dayanıklılık, yol tutuşu ve konforun optimum bir dengesini sunmalarıyla bilinmektedir.

Optimal Amortisör Ne Malı

Optimal amortisörlerin fiyatı, Colt'unuzun modeline, amortisör kalitesine ve markasına bağlıdır. Genel olarak, bir amortisör seti için 200-600 TL arasında bir fiyat aralığı bekleyebilirsiniz.

Optimal Amortisör Yorumları

Colt sahiplerinin amortisör yorumlarını okuyarak, farklı modeller ve markalar hakkında değerli bilgiler edinebilirsiniz. Bu yorumlar, gerçek kullanıcı deneyimlerini ve çeşitli sürüş koşullarında amortisör performansına ilişkin görüşlerini içerir.

Colt'unuzun performansını ve sürüş kalitesini en üst düzeye çıkarmak için optimal amortisörleri seçmek çok önemlidir. Yukarıda vurgulanan faktörleri dikkate alarak ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek, aracınız için en uygun amortisörleri kolayca belirleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben sana birşey diyeyim hepsi yan sanayi ürünü orj olan ıserviste bulursun anca. sanayi ustası şunu bunu al getir takarım hesabı size söyler. bende o şekil an kalitelisinden aldım 1 yıl dayanmadı patladı . orj olan parca 10 yıl dayandı
  • Teşekkürederim yorumunuz için fakat ben yinede bi web sitesi varsa bildiğiniz, öğrenmek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, önce int. de biraz araştırsanız kısacık şu bilgileri elde ederdiniz.
    japonlarda orjinal amortisör KYB yada TOKİCO markadır. hangisini alsan orjinaldir. zaten fabrikadan bu iki marka bazanda monreo takılır. her marka kendine ait amortisör üretmez, bu firmalardan biriyle anlaşır. araçlarına orj. ekipman olarak ürettirir. bu her oto parçası için aynıdır. yetkili servisten taktıracağın orj. amortisörle dışardan alacağın örneğin KYB aynı maldır. dışardan daha ucuza alırsın. önler KYB 333224-25 kodlu amortisörlerdir. araştır nerede hesaplıysa oradan. satıcı önermek doğru değil yanlış yapar önerici suçlu olur. yedek japoncu parçacılardan da alabilirsiniz.
  • Arkadaşın dediği gibi bazı tür yedek parçalar tedarikçi markalar tarafından üretilir ve araçlara özel bir parça kodlamasıyla fabrikasyon halde servislere verilir. Aynı parçayı dışarıda daha uygun bulabilirsiniz. Ben de Mitsu kullanıcısıyım. İki yıldır Carisma kullanıyorum artık şunu öğrendim ki Türkiye pazarında tam yerini bulamamış bu tip araçlarda arça tedariği konusunda kendi göbeğimizi kesmek zorundayız hakikaten yoksa servisler 3-4 kat fiyat çıkarıyorlar. Mesela bizim aracın lambda sensörü orjinal Denso dur. Serviste 750 tl civarıyken parçacılarda 200 tl gibi... Marifet parça kodunu bulmaya kalıyor.

Uzak doğu araçlarda orijinalinde genelde amortisör üreticisi KYB dir. Avrupa grubunda ise Monroe... Benim tavsiyem KYB yi en uygun nerede bulursanız alın ve taktırın.

Site ismi vermek doğru olmaz belki ama ben aloparça adlı siteden birçok malzemeyi uygun bulabildim...
    Ya da bulunduğunuz ilde Japon-Kore parça temin eden bir dükkan varsa fiyat alın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rot başı için marka önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Bmw Yedek Parça Sitesi
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.