Bildirim
Yedek subaylıkta 12. ayın sonunda kalmama durumu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
alım varsa (iç veya dış alım ıkısınden bırıydı adı) kalırsın dıger turlu 12 aydan sonra bıter gorevın ki yedek subay/astsubaylık basvursan bıle cıkmayabılır şans işi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2019da hava kuvvetlerinde yedek subaydım. Haziran 2019da yeni askerlik yasası çıktığında askerdim. Bize iç alım açılmadı. O dönem karacı yedek subaylara iç alım açılmıştı. Hatta devre arkadaşlarımdan en az 10 kişi dış kaynak alımlara başvurmuştu.
Aradan 5 sene geçti, uygulamada değişiklik oldu mu bilmiyorum. Olur da yedek subay çıkarsanız gittiğiniz taburun bölük astsubayına sorarsınız. Ya da esas kıtanızda kayıt kuyut işlerinizi yapacak personel astsubayı olacaktır, onunla konuşursunuz. Askerliğin 8-9. ayı gibi iç alım emirleri geliyordu. Personel astsubayın da önüne gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X