Şimdi Ara

Yedeksubaylık için torpil olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • torpilin dönmediği yer yok. Acaba astek olmak isteyen birisi güclü bir torpil ile olabilir mi?

• :) hayata bak
  • astek olmak için torpil arayan ilk kişi sensin herhalde ilk defa duyuyorum böyle birşeyi sözleşmeli subaylık için desen neyse derimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: hillonline

:) hayata bak

gülüyosun ama seni yapsalar koşa koşa gidersin torpil var deseler 1 dk durmazsın

ciddi olun biraz
  • bende ilk defa yedek subaylık için torpil soran birini duydum.genelde kısa dönem çıksın diye torpil araştırılır.birde astek nedemek yaaa.sizler üniversite mezunu kişilersiniz siz eğer astek derseniz kışlaya yedek subay olarak gittiğinizde askerler size nasıl davranır merak ediyorum.kardeşim yedek subay olmak istiyorsan en avantajlı celp dönemi ağustos dönemidir.
  • Gerçekten de ağustos celbinde baya yedek subay aldılar, ben ve benle beraber asteğmen adayı kurs bölüğünde bulunan biçok kişi kısa dönem yazdığı halde şu an asteğmen olarak askerliğe devam ediyor mesela Hiç özenmeyin, sorumluluk büyük, şu an bölüğümdeki kısa dönemlere nasıl özeniyorum, onlar gittiğinde benim daha onların toplam yaptığı askerlikten daha fazla günüm olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.