Şimdi Ara

Yeditepe Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeditepe tıp nasıldır?yurtdışı olanakları,eğitim kalitesi, hastanesi, kampüsü vs.değerlendiridiğimizde nasıl bir okuldur?çapa,Marmara veya koç yerine yeditepe düşünülebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sana önerim şu:

tıp fakülteleri arasında öğrenci nakilleri oluyor her yaz.

en çok hangi okula hangi okuldan başvuru yapılmış diye bak.
    örneğin çapa veya benzeri diğer devlet okullarına başvuran öğrencilerin okullarına bak. ilginç bir şekilde çok sayıda vakıftan (özel) devlete kaçış var

muhtemel neden hasta başı eğitimlerinde özellerde hastaya dahi dokunamamak olabilir (sadece bir neden)
    araştır işte.. kolay gelsin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana önerim şu:

tıp fakülteleri arasında öğrenci nakilleri oluyor her yaz.

en çok hangi okula hangi okuldan başvuru yapılmış diye bak.
    örneğin çapa veya benzeri diğer devlet okullarına başvuran öğrencilerin okullarına bak. ilginç bir şekilde çok sayıda vakıftan (özel) devlete kaçış var

muhtemel neden hasta başı eğitimlerinde özellerde hastaya dahi dokunamamak olabilir (sadece bir neden)
    araştır işte.. kolay gelsin
  • Çok sağolun hocam aklıma gelmemişti bu tarz şeylere bakmak tekrardan teşekkürler

• koç ile biruni arasındadır

• Peki okuyan bir tanıdığı olan var mı veya kendisi bu bölümde okuyan birinin fikrini duymak iyi olabilir?

• Hocam, özel tıplara hiç bakma....geçen yıl çok araştırdım; devletten başka yere sapma....ama puanın tutmuyorsa devlete bir şey diyemem...ama özel tıplar (hepsi) çöp....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe tıp fakültesi
    geçen yıl önce açıldı
    Cerrahpaşa tıp
    9 yıl önce açıldı
    MARMARA TIP VS YEDİTEPE TIP
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birkaç yerde diş ve eczacılık için baya yatırım yaptıklarını okumuştum yeditepenin. Sağlık kısmına önem verdiğine göre tıpı iyidir diye düşünüyorum. Araştırmak lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fenerbahçe. F kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz şeye nerden bakabilirim?
  • Yöksis denilen bir site vardı tam olarak gözükür mü bilmiyorum ama istersen bir bak

• Tıp dönem 1 Yeditepe'de tam burslu olarak okudum, 2. sene Cerrahpaşa'ya geçtim çok memnunum. Aralarında dağlar kadar fark, yeditepe cerrahpaşanın yanından bile geçemez. Puanın cerrahpaşa,çapa,marmaraya tutuyorsa yeditepeyi kesinlikle önermem. Dönem 3 öğrencisiyim her türlü sorunu cevaplayabilirim.
  • max_caulfield M kullanıcısına yanıt
    Benim bir sorum var hocam, puanım çapa cerrahpaşa ve marmaraya yetiyorsa sizce hangisine gidilmeli ? Yeri falan önemsiz benim için sadece eğitim ve klinik imkanlar açısından

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pelinsular

• Reisilil kullanıcısına yanıt
    Cerrahpaşalı olarak çok rahat söyleyebilirim ki gerek temel gerek klinik çok kaliteli bir eğitim alıyoruz. Hoca kadrosu çok sağlam. Intern zamanı rahat olmamız, TUS çalışmak için vaktimizin olması çok büyük avantaj. Fakat diğer fakültelerle karşılaştırma yapabilmek için marmara ve çapalıları da dinlemek lazım. Örneğin marmara tıbbın eğitimi ingilizce, ingilizce tıp ve türkçe tıp karşılaştırması yapılmalı.
  • max_caulfield M kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl bir çalışma programı izlediniz ctfye geçmek için? geçenlere baktığımda çoğunlukla 4 ortalamayla geçmişler. bunu başarmak baya zor olsa gerek.
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    Merkezi yatay geçiş yaptım (ek madde-1), yani ösym puanım ile geçtim. Hocam sen bakma o 4 ortalama yapanlara, yeniyüzyılda 4 yapmakta ne var, yeniyüzyılda 4 yapıp geliyorlar bakıyorsun şimdiki notları yerlerde.
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    temel liselerde 100 ortalama yapmak ne kadar zorsa ordaki okullarda da aynı zorluk var gerisini siz düşünün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.