Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

YEDİTEPE TIP(Burslu) NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burs imkanları çok güzel gözüküyor. 3k burs veriyormuş. Ama akademik anlamda, yurtdışı imkanı olarak nasıl? Bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İsterse 5k versin değmez abi mezun olunca zaten kazanacaksınız. Çapa hacettepe tutarken gerçekten değmez, buralarda vizyon kazanacak ülkenin en iyi hekimlerinin elinde yetişeceksiniz.
    Öğrenciyken para bir işine yaramıyor yemin ediyorum bak benim az biraz param var, ama arkadaşlarımın ya da sevgilimin parası olmadığından hiçbir şey yapamıyoruz. Tek başıma yurtdışına gitmek ya da tek başıma tatile gitmek istemiyorum birileriyle gitmek istiyorum. Yanımda birini götürp onunkini de karşılayacak kadar da zengin değilim. Para öyle hesapta duruyor dolar altın gümüş falan alıp satıp arttırıyorum sadece.
    Geçen bi villa indirime girmiş günlük kirası 600tl, 4 arkadaş gitsen geceliği 150tl ama bu 150 lirası bile yok insanların gidemedik öyle kaldı. Tek kişisel harcamalarımda rahatım yediğim içtiğim, giydiğim falan kaliteli şeyler
  • Tus başarı sıralamasında Yeditepe'nin ne kadar gerilerde olduğundan yola çıkarak eğitim kalitesini sorgulayabilirsin. Cerrahpaşa,Hacettepe gibi Türkiye'de alabileceğin en iyi tıp eğitim programlarına girebilecek puanı almışken Yeditepe'ye gitmek yazık olur. Ayrıca mezunlarına baktığında birkaç tane yurtdışı görürsün.
    En kötü devlet tıp fakültesi > Vakıf
    Yine de dersen bursu iyi, dersler rahat, ben yatarak geçeyim zaten çok beklentim yok; o zaman sen bilirsin.
    Tıp dönem 1 yeditepede okuduktan sonra cerrahpaşaya geçtim. Şu an dönem 3üm. Aralarında dağlar kadar fark var. İstediğini sorabilirsin.
    (3k burs veren istinye değil miydi yeditepe daha az veriyor diye biliyorum.)

yokatlas.yok.gov.tr
    TUS Temel Tıp 1 | Mezun Başarı Atlası
    https://yokatlas.yok.gov.tr/mezun-basari-atlasi-tablo.php?s=1

med.yeditepe.edu.tr
    Mezunlarımız İş Hayatı Bilgileri | Tıp Fakültesi
    https://med.yeditepe.edu.tr/tr/mezunlarimiz-hayati-bilgileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max_caulfield -- 9 Ağustos 2020; 22:33:21 >

• max_caulfield M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Hocam Yeditepe 3k burs mu veriyor? İlk yüze bile 1750 TL veriyor.
    Ekstra bir burs mu bu?

• Boomerang070 B kullanıcısına yanıt
    Sanırım İstinye ile karıştırdım.

• İsterse 5k versin değmez abi mezun olunca zaten kazanacaksınız. Çapa hacettepe tutarken gerçekten değmez, buralarda vizyon kazanacak ülkenin en iyi hekimlerinin elinde yetişeceksiniz.
    Öğrenciyken para bir işine yaramıyor yemin ediyorum bak benim az biraz param var, ama arkadaşlarımın ya da sevgilimin parası olmadığından hiçbir şey yapamıyoruz. Tek başıma yurtdışına gitmek ya da tek başıma tatile gitmek istemiyorum birileriyle gitmek istiyorum. Yanımda birini götürp onunkini de karşılayacak kadar da zengin değilim. Para öyle hesapta duruyor dolar altın gümüş falan alıp satıp arttırıyorum sadece.
    Geçen bi villa indirime girmiş günlük kirası 600tl, 4 arkadaş gitsen geceliği 150tl ama bu 150 lirası bile yok insanların gidemedik öyle kaldı. Tek kişisel harcamalarımda rahatım yediğim içtiğim, giydiğim falan kaliteli şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 11 Ağustos 2020; 8:14:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP VS YEDİTEPE TIP
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.