< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Canlı Yayın Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın |
İsterse 5k versin değmez abi mezun olunca zaten kazanacaksınız. Çapa hacettepe tutarken gerçekten değmez, buralarda vizyon kazanacak ülkenin en iyi hekimlerinin elinde yetişeceksiniz.
Öğrenciyken para bir işine yaramıyor yemin ediyorum bak benim az biraz param var, ama arkadaşlarımın ya da sevgilimin parası olmadığından hiçbir şey yapamıyoruz. Tek başıma yurtdışına gitmek ya da tek başıma tatile gitmek istemiyorum birileriyle gitmek istiyorum. Yanımda birini götürp onunkini de karşılayacak kadar da zengin değilim. Para öyle hesapta duruyor dolar altın gümüş falan alıp satıp arttırıyorum sadece. Geçen bi villa indirime girmiş günlük kirası 600tl, 4 arkadaş gitsen geceliği 150tl ama bu 150 lirası bile yok insanların gidemedik öyle kaldı. Tek kişisel harcamalarımda rahatım yediğim içtiğim, giydiğim falan kaliteli şeyler |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max_caulfield -- 9 Ağustos 2020; 22:33:21 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 11 Ağustos 2020; 8:14:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |