Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Yeditepe Üniversitesi 2015-2016 Girişliler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim bölüm iktisat tam burslu.
    Sıralamam baya üstünde yani kesin gelicek diyebilirim.
    Okuyanlara sormak istediğim öncelikle okulda günlük masraflar ne kadar, en memnun olduğunuz ve olmadığınız şey ne, spor salonunun sıradan bi fitness salonundan farkı varmı ve ücretlimi, okulyn havuzlarına istediğimiz gibi girebiliyomuyuz, çoğu büyük kampüslü okullarda olduğu gibi bim gibi ucuz marketler varmı, burger king starbucks falan varmı, iktisatın eğitimi ve erasmus imkanları nasıl, bu konu altından okuyan arkadaşlar yeni girişlilere yardımcı olursa çok iyi olur
    şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okul ve etrafı çok pahalı. Özellerin hepsi böyle gerçi ama..

Ortamı güzel. İnsanlar eğlenmeye gelmişler. Festivallerde spor arabaların üzerinde dans eden kızlar falan hepsi var. American dream falan hepsi burda
  • Hadi bakalım. MIS'e giricem büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrtrkys

Evet bizde şöyle toplanalım.
    Benim bölüm iktisat tam burslu.
    Sıralamam baya üstünde yani kesin gelicek diyebilirim.
    Okuyanlara sormak istediğim öncelikle okulda günlük masraflar ne kadar, en memnun olduğunuz ve olmadığınız şey ne, spor salonunun sıradan bi fitness salonundan farkı varmı ve ücretlimi, okulyn havuzlarına istediğimiz gibi girebiliyomuyuz, çoğu büyük kampüslü okullarda olduğu gibi bim gibi ucuz marketler varmı, burger king starbucks falan varmı, iktisatın eğitimi ve erasmus imkanları nasıl, bu konu altından okuyan arkadaşlar yeni girişlilere yardımcı olursa çok iyi olur
    şimdiden teşekkür ederim

Şimdi anlatmaya başlıyorum. Olup kayisdaginin eteklerine yapılmıştır. Çevresi gelişmişlik seviyesinden yoksundur. Karşısında burger king mc donalds dominos ve bir iki tane pilavci ve 2 3 tane kaliteli cafe vardır. Bir ucu kayışdağı atasehir diğeri fındıklı maltepe for. Okul çok bayırdır içinde ücretsiz rifler dolaşır. Yemekler tabldot şeklinde çıkar. Fiyatı 10 liraydı galiba hatırlamıyorum. Spor olanakları ise istek vakıf ona kayıt olup 100 lira gibi bir fiyata fitness kayıt olabiliyorsun yüzmeyi flan bilmiyorum. Okul genel olarak iyi harcayacağın miktar sana bagli yurttan okul arada çıkarım dersen dışarı az harcarsın. 1000 tl altında ama ben arkadaşlarla her gece gezi cem dersen 2 3 bin gider . okul kütüphanesi flan güzel. Her binanin altında kantin var . okulun içinde kitapçı atm fla da var ama çok birşey bekleme bolum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.