< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markplat -- 21 Haziran 2016; 22:01:14 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markplat -- 21 Haziran 2016; 22:01:14 > |
Zilyon tane okul sap anlaşmasını mı yapar ve ücretsiz sap sertifikası mı verir. Hiç sanmıyorum Yine burda manipüle ederek bir şey savunmuşsun yalan. Senin okulunda var mıydı?
Ergen tavırları dediğin şu ki sen bizi küçük görmüşsün onu fark ettim ve sana detaylıca ağzının payını verdim. Step step her şeyi açıkladım senin gibi sallamasyon bir şekilde insanların seçim yapmış olduğu bölümleri ve geleceklerinden olan beklentileri senin gibi hiçbir şey bilmeyen tarafından küçük görülmesin diye. Sen konuyu açan adama olan manüpüleyi yapmışsın ee sen bu bölümdeki insanları hor görerek prim yapmaya çalışarak gebzeyi gedizi her neyse övüyorsun bende gelmiş sadece hepsine cevap vererek çürütüyorum. Ergen varsa oda sensin çünkü ben ergenlikten çıkalı 15 yıl oldu. Cevaplarında nerde çalışıyosun sen ya diye bir şey var mı ya haha. Ah çocuk şu durumda kendimden utanıcam belki ama çalıştığım yeri tarifenyazıyorum. Hatta sana aldığım maaşıda yazayım . Stajımı okulun 3. Yılında Vodafone turkcell avea 3 ünden X inde yaptım. X firması stajım bitmeden bana iş teklifinde bulundu. Aynı zamanda okuldaki hocamda istersen okuldada kalabilirsin demişti. okulda kalmamayı tercih ettim. Mezuniyet sonrası için 2.700tl + yemek+ ulaşım ama yaklaşık 5ay çalıştım çalışırken Garanti ,İş bankası, Yapıkredi , akbank 4ünden Y bankasından Bilişim (IT)departmanında İş teklifi aldım 3700 tl + yemek +ulaşım . Orda yaklaşık 2 yıl çalıştım maaşım 4250 yükseldi sonra yine aynı holdingin başka bir kolu olan bir sektöre iş teklifi yapıldı . Yani şuanda holdingin genel IT işleriyle uğraşan departmandayım . Oraya 6 binle işe başladım yine +yemeğin+ ulaşım simdi ise maaşım 9 bin lira civarı ama fazlada olabilirbazen proje üretirsem primlerde katlanıyor. yaşım 31 şuanda kanada ya 1 haftalık bir iş ziyaretindeyim . Buradaki işim tamamlandı sadece Boş vaktim oldu 2 gündür dh de yazını görünce hem gezerken hem seni insanları bilgilendiriyorum yarın ülkeye dönüyorum . İnsanları hiçbir zaman hor görmem ama senin gibi insanları hor görenler hariç . Arkadaşlarımda da iş bulamayan insan yok mezunlardada yok. Hocam ilk söylediğinde banada çok iddialı gelmişti ama gerçektende herkes kendi alanında iş buluyor ( mcdonalds, avm çalışanıvb şeylere kaymıyor ) sen kendi mezunlarını düşün sadece kendi bölümüne yaz bir şeyler yaz. Bugün düşünüyorumda eğer 10 bin olsaydım yine bu bilişim sistemleri ve teknolojileri bölümü seçerdim 5 bin olsam belki işletme mühendisliği seçerdim. . Ben bu bölümde okuyan abla kardeş tanıyorum. Ablası tam burslu bölüme girmişti hatta 20 binlerdeydi yanlış hatırlamıyorsam. Kardeşinin burslu puanı yetmedi bursuz olarak girdi bu bölüme hatta istanbulda burssuz olarak tüm mühendislik dallarını yazabiliyordu işletme yazabiliyordu ama yazmadı Çünkü ablası referans olup o bölümü seçtirdi.( bence konu kilit) kimse mutsuz olduğu bir yere parayla yollamaz kardeşini . Ablası telekomünasyon şirketlerinin birinde çalışıyor. Sanmayın ki yeni bir bölüm bilişim sistemleri bölümü 2003 den beri mezun veriyor. Senin okulun 2014 yılında üniversite olmuş öncesinde teknik enstütüymüş. Birileri üzerinden reklam yapma böyle küçük düşersin. Bunları yazma amacım bölümde okuyan kardeşlerimi korumak Hiçbir şey bilmeyen adamları dinlemeyin. Bölümü seçerken öncelikle mezunlarına , diline,hocalarına,sosyal statüsüne , konumuna bakın . Sen yaz ben çürüteyim demiştim sadece"nerde çalışıyorsun yaa sen "demişsin. Ama en önemlisi iyi bir insan olun yani insanlar saygı duymasını bilen bir varlıklar olun ki bir farkınız olsun Ama baktınız ki sizi hor görüyor Cevap vermektende kaçınmayın . |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 7 Ekim 2015; 18:04:28 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marksandro -- 22 Haziran 2016; 23:34:48 > |
|
|
|