Şimdi Ara

Yeditepe YBS tavsiye eder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle yarınki sınav öncesi başarılar dilemek istiyorum.

Sorum gayet açık. Yeditepe YBS tavsiye eder misiniz ? Bölümde okuyan / araştıran / bilen arkadaşlardan cevaplar bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• takipp
  • Arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen, bilgisi olan tek kişi de mi yok forumda :)
  • Bu bölümü Kadir has'ta okuyan biriyle görüşmüştüm, kendi okulunda bu bölüm mezunu birinin işsiz kaldığını hiç duymadığını söylemişti

• chaffrane C kullanıcısına yanıt
    Bölüm gerçekten harika bir bölüm bana kalırsa. Fakat burdaki en büyük handikap Yeditepe hakkında bilgi alamıyor olmam. Mesajınız için teşekkürler.
  • up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bölümü bende bayağı araştırmıştım 4 5 ay önce. Kadir Has ve Yeditepe'yi de araştırmıştım doğal olarak :) Yeditepe hakkında olumsuz yorumlar okumuştum.(Şimdi nerede okudun diyeceksin ama hatırlamıyorum ama yine bu forumdaydı sanırım :D ) Kadir Has hakkında da çok olumlu şeyler duydum işte bizzat mezunundan. Facebook'ta 2 üniversitenin de bu bolum üzerine açtıkları sayfaları var oradan okuyanlarıyla ve mezunlarıyla görüşebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: chaffrane

Bu bölümü bende bayağı araştırmıştım 4 5 ay önce. Kadir Has ve Yeditepe'yi de araştırmıştım doğal olarak :) Yeditepe hakkında olumsuz yorumlar okumuştum.(Şimdi nerede okudun diyeceksin ama hatırlamıyorum ama yine bu forumdaydı sanırım :D ) Kadir Has hakkında da çok olumlu şeyler duydum işte bizzat mezunundan. Facebook'ta 2 üniversitenin de bu bolum üzerine açtıkları sayfaları var oradan okuyanlarıyla ve mezunlarıyla görüşebilirsin

Çok teşekkür ederim ilgine
  • Konuyu saptirmak gibi olmasin ama bogazici ybs icin bilgisi olab var mi

• Yakın bir arkadaşımın abisi Boğaziçi ybs de okuyor zaten o bahsetmişti bana bu bölümü :) Yani iyi bir ygs sonucum olsaydı kesinlikle boün ybs yazardım ilk tercihime. Zaten bölüm harika, üniversite daha bir harika. Youtube'da tanıtımı var Boğaziçi ybs'nin orda izle derim

• Boğaziçi keşke olsa... Fakat mecburen bu şekilde özele gidebilirim diye düşünüyorum.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.