Bildirim
Yeditepe YBS tavsiye eder misiniz ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
takipp -
Arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilen, bilgisi olan tek kişi de mi yok forumda :) -
Bu bölümü Kadir has'ta okuyan biriyle görüşmüştüm, kendi okulunda bu bölüm mezunu birinin işsiz kaldığını hiç duymadığını söylemişti
Bölüm gerçekten harika bir bölüm bana kalırsa. Fakat burdaki en büyük handikap Yeditepe hakkında bilgi alamıyor olmam. Mesajınız için teşekkürler. -
up
Bu bölümü bende bayağı araştırmıştım 4 5 ay önce. Kadir Has ve Yeditepe'yi de araştırmıştım doğal olarak :) Yeditepe hakkında olumsuz yorumlar okumuştum.(Şimdi nerede okudun diyeceksin ama hatırlamıyorum ama yine bu forumdaydı sanırım :D ) Kadir Has hakkında da çok olumlu şeyler duydum işte bizzat mezunundan. Facebook'ta 2 üniversitenin de bu bolum üzerine açtıkları sayfaları var oradan okuyanlarıyla ve mezunlarıyla görüşebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: chaffrane
Bu bölümü bende bayağı araştırmıştım 4 5 ay önce. Kadir Has ve Yeditepe'yi de araştırmıştım doğal olarak :) Yeditepe hakkında olumsuz yorumlar okumuştum.(Şimdi nerede okudun diyeceksin ama hatırlamıyorum ama yine bu forumdaydı sanırım :D ) Kadir Has hakkında da çok olumlu şeyler duydum işte bizzat mezunundan. Facebook'ta 2 üniversitenin de bu bolum üzerine açtıkları sayfaları var oradan okuyanlarıyla ve mezunlarıyla görüşebilirsin
Çok teşekkür ederim ilgine -
Konuyu saptirmak gibi olmasin ama bogazici ybs icin bilgisi olab var mi
Yakın bir arkadaşımın abisi Boğaziçi ybs de okuyor zaten o bahsetmişti bana bu bölümü :) Yani iyi bir ygs sonucum olsaydı kesinlikle boün ybs yazardım ilk tercihime. Zaten bölüm harika, üniversite daha bir harika. Youtube'da tanıtımı var Boğaziçi ybs'nin orda izle derim
Boğaziçi keşke olsa... Fakat mecburen bu şekilde özele gidebilirim diye düşünüyorum. -
up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X