Şimdi Ara

Yekta Kurtuluş Trabzonspor'da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim takıma bir haller oldu. Transfer konusunda ne yaptığımız belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Yekta bugüne kadar ne yaptı?

Cidden. Kaç yıldır takımda.

Feci bir Yekta abartısı var takımda.

Aynen öyle.Yedekler içinde Yekta azıcık sivrildiği için çok abartılıyor.En azından Trabzon'da yedek beklemeyecek bakarsınız çok faydası olur Yekta'ya.
  • Türkiye kupası kadrosu için ve ligde sakatlık veya cezalı durumlar için yekta kalsa fena olmazdı , ayrıca para kazanma amacınızın olmadığı da belli .bu transferde taraflar arasında sanırım hatır gönül ilişkisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiralık gittiği, satılmadığı için sevinsem mi dedim... Olmadı, adamı opsiyonlu kiralamışız.

Bu kadar yabancı oyuncu arasında, Türk oyuncu kıtlığında ilk 11 e bile koysan oynayabilecek bir adamı göndermek hangi ruh hastasının fikri bilemiyorum.

Yekta ya yapılan ayıptır.Hatta ayıp değildir, düpedüz adam kayırmadır.Bu takımda Aydın Sabri ve Emre Çolak gibi isimler dururken, Yekta nın gönderilmesi rezalettir.

Takımdaki Türk oyuncular kimler? Eray, Aykut, Ufuk ,Gökhan, Semih, Hakan, Sabri, Hamit, Ceyhun, Aydın, Selçuk, Yiğit, Emre, Burak , Umut.

Esas soru geliyor... Siz olsanız hangisini ilk 11 inizde oynatırdınız? Semih - Selçuk - Burak... diğerlerinden Umut ve Gökhan dışında bu sezon bir işe yarayan zaten yok.

Ya yabancı kontenjanını kaldıracaklar, ya da 5 tane falan Türk oyuncu transferi yapacaklar.Bunun başka bir açıklaması olamaz

• Saçmalık ya nasıl gönderirler Yekta'yı
  • Ceyhun vs. çok kötü olduğu için normal oynayan Yekta'yı biraz abarttınız. Şu an ligde Yekta'dan iyi birçok oyuncu var. Yekta iyi bir oyuncu ama biraz yetersiz kalıyor takımda. Formsuz Selçuk'un bile yedeğinde kalıyor. Selçuk'la mücadele edebilecek iyi bir yerli gelecek sanırım.
  • Tek kelimeyle sacmalik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yabancı sınırının kalktığına dair sürpriz filan yapacaklar bize heralde
  • her oynadığında da iyi oynuyordu bu adam selçuk un formsuzluğunda ilaç olacaktık
  • Adam oynamak istiyormuş ne yapsaydık zorla mı tutsaydık?
    Merak etmeyin Tolgay, Umut, Veysel, Tarık, Salih gibi yerlileri alınca alternatif sıkıntısı çekmeyiz. Emre Can ve İbrahim'de var ayrıca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav arkadaş bu adam neden kiralanır bana göre elimizdeki en iyi yedek CM ve CDM olarak gidip adamı rakibine kiralıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Yekta bugüne kadar ne yaptı?

Cidden. Kaç yıldır takımda.

Feci bir Yekta abartısı var takımda.

Yekta abartısı değil o arkadaşım.

Selçuk'un ilk sezon yaptıklarından eser yok. Yanlış anlaşılmasın yeteneksiz demiyorum ama görünürde çok büyük bir performans düşüşü var.

Bu durumda en iyi alternatif Yekta gözüküyordu ve hatta Selçuk'un şu performans düşüklüğünde ona katlanıldığı kadar ilk 11 de Yekta'ya katlanılsaydı. Cidden kaç yıldır takımda Yekta bugüne kadar ne yaptı diye sormazdın. Adamın oynatılmadığı Selçuk'un form tutması için oynatılıp beklendiğinin herkes farkında.
  • Adam belki kendi gitmek istedi ne biliyorsunuz allah allah
  • Bir Aydın kaldı, ama ben Aydın'ı seviyorum şahsen. Oynayınca oynuyor. Tabi 1 maç iyi oynuyor 3 maç kötü oynuyor bu bir gerçek.
  • 2 yabancı alıp 2 türkü yollamak çok tuhafıma gitti.
  • Aydin yigit gibi copler varken yekta...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aydın ve Yiğit'de gitmeli.
  • ceyhun, aydın, yiğit, dany, riera, amrabat dururken giden adamlara bak.. engin ve yekta. bu iki oyuncu biz hariç hangi süper lig takımına gitseler direk 11 oynarlar...
  • Aydın gidemez, CL altyapı şeysinden dolayı, bunun kadar şanslı adam görmedim
  • Böyle bir saçmalık olamaz. Ben Yekta'nın yeteneğiyle ilgili konuşmuyorum. 2 senedir Yekta tabi ki isteneni veremedi fakat, bir yabancı oyuncu alındı şu ana kadar 2 yerli oyuncu gönderildi. Yönetimi anlamak mümkün değil. Her gün bir transfer diyorlardı. Her gün bir oyuncu kaybediyoruz. Yok artık !
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.