Şimdi Ara

Yekta Kurtuluş Trabzonspor'da (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ulan sanki hazırlık maçları dışında forma giydi yekta yorumlara bak yatacağına trabzonda koştursun biraz, seneye form tutar belki daha iyi bir yekta izleriz.
  • Ulan bu Yekta'yı abarttınız lafları ne demek anlamıyorum.Herkes adamı balon ilan ediyor.Bu adam Selçukla Meloyu kesemeyeceğine göre en azından yedeklemeli.Bunu da gayet iyi yapıyor elimizdeki en kaliteli yerlilerden.Hayır sanki adamı büyük beklentilerle aldık da balon çıktı.
  • Yarın birgün Selçuk yada Melo sakatlanınca Emre Çolağ izleriz orta sahada ağlamak yok yanlız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohhh bonservisini de vermisiz harika

• Eğer gönderdiyseler gerçekten, yazıklar olsun bu yönetime. Napmaya çalışıyo bunlar tüm yerlileri göndererek.
  • gönderildiği iyi olmuş az da trabzon ekmeği yesin
  • Federasyon yabancı kararını lehimize açıkladığı zaman Yektanın turşusunu mu kuracaktık?

Takıma gelip kendini geliştiremeyen ispat edemeyen hiçbir oyuncunun takımda yeri yok!
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Yekta bugüne kadar ne yaptı?

Cidden. Kaç yıldır takımda.

Feci bir Yekta abartısı var takımda.

Hocam 1 haftalığına banlıydım. Sen benim yerime yazılacak çoğu şeyi yazdın ama bu süreçte fazla koymadı.

Neyse işin gırgırını bir yana bırakırsak, ben de Yekta'nın abartılan bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Vardır elbet bunun bir planlaması. Rotasyon oyuncusuydu Yekta. Mancini'de beğenmiyordu belli ki. Bize daha kaliteli yerliler gerek. Yekta'nın gitmesi sıkıntı değil, ondan boşalan kulübeye hatta ilk 11'e alınabilecek kaliteli bir yerlinin alınmaması sıkıntı yaratır.

• quote:

Orijinalden alıntı: AgUer07

Federasyon yabancı kararını lehimize açıkladığı zaman Yektanın turşusunu mu kuracaktık?

Takıma gelip kendini geliştiremeyen ispat edemeyen hiçbir oyuncunun takımda yeri yok!

Ne zaman böyle bir açıklama yapacak? Hayal dünyasında yaşamanın alemi nedir? Şu an Melo ve Selçuk'un birinci yedeği adam.. Yerine alınabilecek yerli oyuncu da bulunmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: AgUer07

Federasyon yabancı kararını lehimize açıkladığı zaman Yektanın turşusunu mu kuracaktık?

Ne zaman böyle bir açıklama yapacak? Hayal dünyasında yaşamanın alemi nedir? Şu an Melo ve Selçuk'un birinci yedeği adam.. Yerine alınabilecek yerli oyuncu da bulunmuyor..

Katılıyorum. Bu takımdaki en iyi oyunculardan biri olduğunu düşünüyorum hem de. Tercih edilmemesi nedenini bilmem ama oynayıp da ne yaptın hayal kırıklığına uğradım dediğim tek bir maçını hatırlamıyorum. Hele ki 3-5-2 oynanacak ise göbekteki ilk alternatif olan isimdi. Trabzon'da kendini çok rahat gösterir. Pas almak için pozisyon alıp topu attıktan sonra yerinde kalmayan, birebirde Selçuktan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

• acikcasi hic de uzulmedim ama cok da sevinmedim

bana kalsa en basta ceyhun, sabri, aydin, emre, eboue ve eray gibi yaratiklari sutlamak lazim, defolup giderler umarim
    +
    bana gore engini gondermek yektayi gondermekten cok cok daha buyuk zarar, yazik oldu engine; umarim geri doner

• Hem Engin'i hem Yekta'yı niye gönderiyoruz? Allah korusun Selçuk'a bir şey olduğunda ne olacak? Çok saçma bir iş yaptık maalesef.
  • Gs neden bu kadar rahat? Yabancıları göndermesi gerekirken sanki öbür sene yerli oyuncu sınırlaması olacakmış gibi davranıyor.. Yekta 18'de bulunabilir Türkiye ligi için bana kalırsa..
  • kiralık göndermişler az biraz da başka yerde otlansın diye
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.