Şimdi Ara

Yekta Kurtuluş Trabzonspor'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SON DAKİKA: YEKTA TRABZONSPOR'DA | Galatasaray, Yekta Kurtuluş'un transferi için Trabzonspor Kulübü ile her konuda anlaşmaya vardı.
    Kaynak

• Saçmalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kiralık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

kiralık

Evet kiralıkmış hocam bi açıdan iyi oldu bizim kulübede oynamaya oynamaya iyice formdan düştü Yekta umarım Trabzon'da kendine gelir.
  • kiralık olması iyi oldu
  • yarım sezonmu *
  • elimizdeki yabancıları göndereceğimize yerlileri gönderiyoruz

aman ne güzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neto Fenerbahçe'de
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yerli oyuncuları harcamaya devam
  • Beyler sakin olun. Mancini neyin ne olduğunu bilmiyor mu sanki? Hocanın vardır bir bildiği.
  • Mancini Ceyhun'a yer açıyor
  • Saçmalığın daniskası bide yerli futbolcu amacı ne bunların ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazıklar olsun yekta+engin > emreçolak+aydın+yiğit+ceyhun
    yerli kadro şişkinliğini azaltıyorsan biraz mantıklı yap be kardeşim hamit zaten sakat selçuk sakatlansa melonun yanına direk yektayı koyarsın oynar ama diğerleri kanser eder adamı
  • Bunun tek bir açıklaması olabilir , o da 2 3 tane yerli transfer edileceği. benim aklıma başka bir şey gelmiyor şu an
  • Yekta'yı satın alma opsiyonuyla kiralık olarak Trabzonspor'a vermesine çok şaşırdım.Enteresan.Trabzonspor yönetimi nasıl oldu da böyle akıllıca bir işe imza attı inanamıyorum.
  • Yekta bugüne kadar ne yaptı?

Cidden. Kaç yıldır takımda.

Feci bir Yekta abartısı var takımda.
  • Engin ve yekta benim beğendiğim oyuncular.

Keşke bizde olsalardı.şimdi diceksiniz 838383838 tane orta saha oyuncunuz var diye.ama baktığınız zaman raul topal alper dısında hepsi çöp.selcuk zaten belli , emre de kronik sakat , cristian ruhsuz ve çöp.holmen kalıyor geriye o da oynayamıyor kontejyan yüzünden.salih 11 oynayacak kadar yeterli fiziğe sahip değil.

Şöyle bir orta saha tercih ederdim.raul topal alper yekta engin.

Topal alper raul 11 de , engin yekta yedekte mis gibi.

• Takımın en iyi top saklayan oyuncusuydu.Pasları da iyiydi.İnşallah bizim için hayırlısı olur.
  • Gönderin gönderin. Selçuk, Semih, Burak'ı da yollayın. Maçlara da A2 ile çıkarsınız artık.

Yahu Yekta gibi adam yollanır mı? Yekta'yı bir Anadolu kulübünden almak istesen 5 MN taban fiyat biçerler ki zamanında 3.75 MN Euro vermişiz. Kendi kafamıza sıkıp sonrada yabancı sınırına atarız suçu. Tek kulvar kalsa neyse bir de 3 kulvardayız, düşündükçe sinirleniyorum.
  • yiğit,aydın,ceyhun gibileri varken yekta'yı yolladılar.
  • Telles ve Hajrovic icin 2 yabanci gitmesi gerekiyordu Dany ve Riera gibi. Engin ve Yekta gibi 2 yerli degil.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.