Şimdi Ara

Yekta Kurtuluş Trabzonspor'da (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oynamak istediği için gidiyormuş. bizde sürekli oynaması zor ama iyi bir yedekti. onun yerine ibrahim yedek bekler.
  • Yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim inş yerli alırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yekta'yı Bursaspor'da istiyordu. Bende çok beğeniyordum. Bizim yöneticilere satılık değil demişlerdi, ama Ts'a kiralanmış.

Aydın, Yiğit, Dany, Riera, Amrabat varken niye Yekta gidiyor diyenler olmuş.
    Yekta Fb-Gs hariç her takımda ilk 11 oynar hemde Türk.
    Yukarda saydığınız oyuncular ya yabancı yada oynayabilecekleri takımlar onlara sizin verdiğiniz maaşları veremez. Haliyle elinizde kalıyorlar.
  • azcık gelişsin bizde

kökü hala sizde korkmayın
  • gelişsin dedim ama herif 29 yaşına girecek bu yıl daha ne gelişmesi..

neyse her türlü aykut akgünden iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

azcık gelişsin bizde

kökü hala sizde korkmayın

Opsiyon lu kiralamış ts

• Amrabat,dany,riera gibi adamlar halen neden takımdalar anlamış değilim.
  • kiralamanin amacini allah askina biri anlatsin.

ceyhunu tut engin yektayi gönder. engin hadi neyswde yekta saçmaligi nedir.

selcugun sneijderin yerine oynayabilecek yagi rop yapan tek emre kaldi osda.

zaten 6 kupa maci yapicaz en az kulübede kim duracak bakalim.

asil kiralancaksa emre kiralanmali yektanin tecrübeyemi ihtiyaci var.

yekta ciktiği her maçta görevi neyse yapan bi adam tamam cok extra bi katkisi olmadi ama görevinide yapti.

• quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Yekta bugüne kadar ne yaptı?

Cidden. Kaç yıldır takımda.

Feci bir Yekta abartısı var takımda.

Hocam Yekta zaten direkt 11 oyuncusu denilmiyor , ancak yabancı sınırlamasının bizi bu kadar zorladığı dönemde Yekta'nın gönderilmesi yanlış hamle bence ...

Selçuk sakatlığında yada yada hamle oyuncusu olarak kulübede bulunması gereken oyuncumuz az ve kalitesiz...

Engin ve Yekta çok iyi oynamasalar bile sırıtmıyorlar ...

Yerli almadığımız dönemde eli yüzü düzgün yerlileri göndermek pek doğru değil , yerlerine oyuncu alınacaksa o ayrı bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3-5-2

kiralamanin amacini allah askina biri anlatsin.

ceyhunu tut engin yektayi gönder. engin hadi neyswde yekta saçmaligi nedir.

selcugun sneijderin yerine oynayabilecek yagi rop yapan tek emre kaldi osda.

zaten 6 kupa maci yapicaz en az kulübede kim duracak bakalim.

asil kiralancaksa emre kiralanmali yektanin tecrübeyemi ihtiyaci var.

yekta ciktiği her maçta görevi neyse yapan bi adam tamam cok extra bi katkisi olmadi ama görevinide yapti.

Yahu boş boş konuşmayın,suçu birilerine atmaya ne meraklısınız.Adam oynamak istediğinden gitmiş yedek klübesinde kalmak istemiyormuş.Ne yapacaksın ilk 11 sözü mü vereceksin? yektanın şuan 11de oynayabileceğine inanan varmı? hiç saçma sapan kadrolar kurup yerleştirmeye çalışmayın imkanı yok.Haliyle yönetimde kiralık göndermiş oynasın diye.Az aklınızı çalıştırsanız anlayacaksınız da direk hülooo yerli gitti modunda saldırmaktan kullanamıyorsunuz beyninizi.

• Defans:Gökhan,Emre,Semih,Salih*,Sabri,Hakan - / - Chedjou, Eboue, Telles
    Ortasaha: Selçuk,İbrahim,Ceyhun,Umut*(Gündoğan),Veysel*,Tolgay*,Aydın - / - Melo, Bruma, Hajrovic, Sneijder
    Forvet: Burak,Umut - / - Drogba

Not: Yıldız koyduklarım yakında takıma katılacak olan oyuncular.

Görüldüğü üzere özellikle ortasahada yerli sayımız bir hayli artacak.. Yekta da oynamak istediği için gitti. Turşusunu kuracak değil ya yönetim.

Dany, Amrabat ve Riera'nın gitmesi kesinleşti diye biliyorum.. 1 yabancı hakkımız daha var üstelik eğer yanlış saymadıysam şuan ''9'' oluyor sanırım.. Yabancu 1 kanat oyuncusu daha olabilir aslında ( Kanat oyuncusu zaafım var evet ne kadar çok o kadar iyi )

Kadro:

Muslera

Salih Gökhan Semih Telles

Melo Selçuk

İzet Sneijder Bruma

Burak

YEDEK: Ceyhun, Tolgay, Veysel, Hakan, Umut, Aydın, Eray

Gayette güzel bir kadro oldu.. Drogba içinde arada Telles arada İzet arada Bruma yedeğe çekilir..

Bu arada şuan için en büyük ve tek isteğim Muslera'nın Türk olması

• amma boş konuşulmuş. yok ceyhun'a yer açıyor, yok aydın varken niye yollanmış.

yekta, kasımpaşa'da milli takıma yükselmiş, yetenekli bir oyuncudur. trabzonspor gibi büyük bir kulübün teklifine de, daha sık 11'de oynayabileceğini düşünerek evet demiştir. sonuçta düzenli oynadığı zaman milli takıma yükselebilecek bir oyuncu. sizin keyfiniz için kendisini kulübeye mi hapsedecek?

uyanın, fm oynamıyoruz.
  • üzüldüm gitmesine, orta sahada yedek ibrahim mi oldu şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

amma boş konuşulmuş. yok ceyhun'a yer açıyor, yok aydın varken niye yollanmış.

yekta, kasımpaşa'da milli takıma yükselmiş, yetenekli bir oyuncudur. trabzonspor gibi büyük bir kulübün teklifine de, daha sık 11'de oynayabileceğini düşünerek evet demiştir. sonuçta düzenli oynadığı zaman milli takıma yükselebilecek bir oyuncu. sizin keyfiniz için kendisini kulübeye mi hapsedecek?

uyanın, fm oynamıyoruz.

Aynen öyle.Kimse de düşünmemiş Yekta'nın kendisinin gitmek isteyebileceğini.Ona da hak veriyorum sonuçta futbolcu en nihayetinde.Yedekte çürümektense sürekli oynayabileceği bir yere gitmek istemiş olması gayet doğal.
  • Orta sahada 3 opsiyonumuz vardı.Şimdi 2 ye düştü.Eğer melo veya selçuk cezalı yada sakatlık geçirirse siz ozaman görün cümbüşü

Bana göre yekta selçuktan çok daha iyi bir oyuncu . en azından selçuk gibi yanındakine al ver yapmıyor.İleri çıkmakta cezaretli ,bire bire giriyor.topu saklıyor.En önemlisi vücudunu çok iyi kullanıyor.

Yekta ' ya çok haksızlık yapıldı.Gitmesine bir yandan sevindim.Biz daha selçuk' un form tutmasını bekliyelim.Devamlı 11 in değişilmezi yapalım.İşte rekabet anlayışımız bu
  • 5 metre ilerdeki adama pas atmaktan aciz bir oyuncu ne abartıyosunuz? Dümdüz bir adam. Orta saha dediğin bir iki adam eksiltir bir araya top atar pozisyon yaratır bir şey yapar. Bunda hiç biri yok. Maalesef Sneijder ve Selçuk dışında böyle bir oyuncumuz da yok forvetleri pozisyona sokacak. Selçuk zaten her zaman yapmıyor bunu.

Bizim artık üst düzey bir box to box oyuncu alma zamanımız geldi geçiyor. City'den Barry konuşuluyor. Çok iyi transfer olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

5 metre ilerdeki adama pas atmaktan aciz bir oyuncu ne abartıyosunuz? Dümdüz bir adam. Orta saha dediğin bir iki adam eksiltir bir araya top atar pozisyon yaratır bir şey yapar. Bunda hiç biri yok. Maalesef Sneijder ve Selçuk dışında böyle bir oyuncumuz da yok forvetleri pozisyona sokacak. Selçuk zaten her zaman yapmıyor bunu.

Bizim artık üst düzey bir box to box oyuncu alma zamanımız geldi geçiyor. City'den Barry konuşuluyor. Çok iyi transfer olur.

alınacak o kadar çok adam var ki. ama allahın belası kural yüzünden kör topal yerlilere talim. hem de fahiş fiyatlardan....
  • Topu sürebilen ender oyuncularımızdandı, tebrikler yönetim. Şimdi bir Türk oyuncu yollayın ve yeni bir yabancı alın.
  • Bazı arkadaşlar İbrahim ve Emrecan oynar demiş ama bu oyuncuların bu sene oynatılamayacağını söylemiyorlarmıydı?

• sabah spor mansette falan kiralık değil diyolardı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.