Şimdi Ara

Yellowjackets (2021– ) | Showtime

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Okulun kız futbol takımındakilerin uçak kazası sonrası yaşadıklarını anlatıyor.

8.1 puanı var.

https://m.imdb.com/title/tt11041332/

Yellowjackets (2021– ) | Showtime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 16 Ocak 2022; 23:57:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İzleyenlerden yorum alalım lütfen

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

1 bölümden sonrasına dayanamıyorum ama günde bir bölümde izliyorum. Bir geçmişe gidiyor bir geleceğe ben geçmiştekini izlemek için geldim gelecekteki olayları sevemedim.

• Sarmadı şimdilik...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekşide iki sayfa boyunca aralıksız övmüşler diziyi.

• o kadar ovulecek bir dizi değil, yoklukta gideri var , izlenirse sıkmaz, izlenmezse birsey kaybettirmez. Flasback, flasforward larla, gizem unsurlarıyla Lost kurgusuna benziyor

• 2. sezon düştü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15 Aralık'ta, Netflix kütüphanesine eklenecek.

• Benim sevmediğim şeylerden biri yorum yazıyorum, telefon ekranı kapanınca sayfayı yeniliyor. Eski telefonlar da kapasite düşük, bendeki gibi.

O yüzden kısa tutacağım. Netflixe yeni gelmiş, ama haberim yoktu ismini bile 7. Bölümde öğrendim. Gizem konulu olunca seviyorum girdim direk. Bir ileri bir geri yapıyor. Tabi bizi asıl merak ettiren yer orman sahneleri. Çünkü şimdiki hayatlarında da o sırrı saklamaya çalışıyorlar ekstra bir gayret var.

Sezon 1 sonuca bağlamıyor, yol yapıyor. Sezon 2 olmadan anlamsız ve göremedim onu netflixte

Sarı ceketliler diye bir okul veya kız futbol takımı final maçına bir başka şehre giderken uçakla, kaza oluyor, ormanda hayatta kalmaya çalışıyorlar, bir kaçı kalıyor ve normal devam ediyor hayatına. Tabi bu sırada kötü şeyler olduğu belli. Misty denen arkadaşımız
    uçağın karakutusunu parçalıyor bulunmasınlar diye
    . Ornanda geçen zamanda hayatta kamaya çalışıyorlar, kış geldiğinde sezon finalinden anladığım ki yanlış olabilirim
    bunlar daha küçük gruplara ayrılıp birbirlerini avlamaya başlıyorlar çünkü kış gelmiş ve hayvan yok, yemek yok. Yaşamak her anlamda zorlaşmış.

Aslında her şey doğalmış gibi gözüküyor, yani kimse kabahatli değil gibi. Biraz öyle ama olayları bu noktaya getiren de etiksizlik, eteksizlik değil :) millet mantık var maneviyat var ama başına ne geliyorsa isteklerine hayır diyemedikleri için geliyor. Benim de öyle.

1899 gibi gizem anlatısı bir geri bir ileri. Demek ki bu tarz çekim daha uygun bulunuyor yapımcılar tarafından. 1899 daha güzeldi biraz daha içine çekiyor, koşturmaca, ortamlar, merak. O da bıktırıyor gerçi bir noktada ama burada çok yaymışlar. Ama yine de merak ediyorum işte

1899 örnek verme sebebim önceki izlediğim dizi olması.

En beğendiğim karakter, olay filan yok. Ama bu Misty manyak ya. Sevdiriyor kendini. Tehlikeli, akıllı, çalışkan, ama ilgi delisi gibi.
    Takım kaptanı kız da iyi, kendi halinde, masum biri. Şımarıklık, pohpohlanmışlık da var biraz. Biraz düşüncesiz olsa da olgunlaşmamışlığın verdiği bir şeydi, kendi ayağına sıktı(mecaz). En azından temiz gitti.
    Tabi travisle yatmış olmasını var saymazsak(natelinin sevgilisi). Ama bunu yapıyor çünkü erkeksizlikten ölüyor filan değil, kankası erkek arkadaşıyla yatıyor, hamile kalıyor, bu da natelinin zaten travisle bozuk olduğunu bildiği için, ki kendisinin de payı var azcık, ama ana sebep kendisi değil, travisle yatmak için zemin buluyor. Yine de donarak ölmesine üzüldüm.

İzlenir mi? Merak etmeyi seviyorsanız evet ama 2. Sezonu da izlemeniz lazım yani ona göre başlamalısınız. İş çözülmedi çünkü. 5 üzerinden 3 veririm.

Bu arada konusu öyle ahım şahım bir şey değil, ben sadece merak etmeyi ve insan yaşayışlarını merak ediyorum.

Mesela
    Jeff eşini aldatmıyor ama aldatıldığını zanneden eşi onu aldatıyor.
    . Çok büyük bir sır değil %50 ihtimal var zaten önyargılı değilseniz.
    Bunlar hep insana dair işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk sezonu bitirdim dizi açılış yaptığı temaya zıt devam etti. 2-3. sezonda böyleyse devam etmem büyük ihtimal. ayrıca 90 da olsa bile o ucak son gps verileriyle bulunur zaten kanadaya düşmüş.

beyaz tenli karı görünce dayanamıyorum nat nasıl bir varlık öyle süt beyazı. van da maşallah sütlaç gibi. nat in companion filmi de güzeldi.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Ben yayımlandığı dönem izlemiştim ilk sezonu. Sonra devam etmek için fırsatım olmadı. Merak ettiğim konu farklı yerlere gidiyor mu, gizem unsuru pek merak ettirmiyordu.Yellowjackets (2021&#8211; ) | Showtime 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 8 Mart 2025; 11:49:21 >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

2 sezona başlamadım henüz 10 gün sonraya anca başlarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2x1 i izledim çok sıkıcı yav. böyle mi devam ediyor bu dizi

edit 2x2 Yellowjackets (2021&#8211; ) | Showtime 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 19 Mart 2025; 4:21:26 >
  • 2x9

skyler kalk büyüğün geldi

shauna denen yeteneksiz morbid obez karı nasıl dizinin ana karakteri olabiliyor insan gercekten hayret ediyor.

bunlar da her şeyi yapıp wilderness diyorlar iyice tilt etti Yellowjackets (2021&#8211; ) | Showtime 

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    kartları çekerken iyidi dombili shauna sana gelince kaç hemen öldüğün anda zevke geleceğim. adult nat ın ölmesi bir bakıma iyi oldu.. neyse en azından teen nat ı lider olduğu için finale kadar flashbacklerle göreceğiz

3x1 - 3x7

Yellowjackets (2021&#8211; ) | Showtime

3x8

sıktı iyice dizi shauna nın spinoff u gibi ilerliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 28 Mart 2025; 19:8:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.