|
Yemek kartları için yeni düzenleme! Marketlerde kullanıma kısıtlama
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bir milletin yemeği kalmıştı adam yemek yemeyip onla evine erzak alıyordu
-
ama yol yapti kopru yapti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kulağımızın arkasında az bi yer görmüş devletimiz sağolsun onu da es geçmemiş. Bir düzenleme yapıyorsun eyvallahta bari sadece gıda alışverişleri için bir çerçeve getirseydin. Böyle uygulamalarla piyasayı canlandıramazsın.
-
Devletin İş verene destek olarak sunduğu vergi kaçınmak kalemi, vergi kaçırmağa dönüşünce önlem alınmış.
Hani vergi hep işçiden alınıyor, işveren vergiyi bizim kadar vermiyor diyoruz ya.
-
iyide bunun ceremesini işveren değil yine işçi çeker atıyorum 70tl yemek ücreti veriyorken 60tl ye düşürür. aradaki 10tl de devlete vergi olur. Şirkete giren çıkan bişey yok anlayacağın.
-
20 yıl önce verilen yemek çekleri ile dört kişilik aile için migrostan 1 aylık erzak alabiliyorduk
-
o kartın içindeki para işçiye ödenmiş gibi olacak ve maaş bordronda yazacak. fark bu yemek kartı vermez alışveriş kartı verir yine yaparsın alışverişini
-
Yemek kartı ile market'ten evimin ihtiyacını karşılıyordum oda bitti artık desenize gelecek sene durumumuz çok daha vahim olacak.
-
Oylar akp ye donunuz kaldı alınmadık
-
Evden çalışan birisi olarak ben yemek kartımla alışveriş yapıp yaptığım alışverişle yemek yapıyorum. Dışarıdan kalitesiz/sağlıksız şeyleri eve sipariş vermek zorunda mıyım?
-
TOGG, uçak konularında coşan tipler bu tarz konulara hic yazmıyor niyeyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağlama ortadirek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir kere de halkın yararına iş yapsalar şaşıracağım, sürekli şartları günden güne daha da kötüleştirmek için çaba içerisindeler.
Markette kullanılamazsa ne işe yarayacak, dışarıdan yemek söylemek 100+ liradan başlıyor o verdikleri kartlar kaç gün gidecek?
Marketten de gıda alışverişi yapıp yemek için kullanıyoruz zaten.
-
Ayrıca market alışverişi için yardım yapabilir ve bunuda farklı bir kalemde yine masraf gösterip verdiği vergiden düşüp vergiden kaçınma yapılabilir. Tabi işveren vermek isterse. hatta mağlum güncel bir konu doğalgaz yardımı işveren verebilir ama kaçı verecek.
-
%25 kesinti ile yemek kartlarını nakde çeviren restoranlar vardı. İşleri açılır bu güncellemeden sonra. Ben de 2 bin liralık pide, pizza, dürüm yiyeceğime gider 1.500 lira alır market alışverişine kullanırım.
-
Alakası yok! 51tl üzeri günlük yemek parasının vergisini alacaklarmış bi de. Bu vergi kimden çıkacak sanıyorsunuz? Vergisini senden kesip verecek işveren...
-
Yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum, o kart ile evin ihtiyaçlarını gideren zor durumdaki vatandaş ne yapacak ?
-
Alır oy
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bir milletin yemeği kalmıştı adam yemek yemeyip onla evine erzak alıyordu
|
TOGG, uçak konularında coşan tipler bu tarz konulara hic yazmıyor niyeyse
![]() |
ama yol yapti kopru yapti |
iyide bunun ceremesini işveren değil yine işçi çeker atıyorum 70tl yemek ücreti veriyorken 60tl ye düşürür. aradaki 10tl de devlete vergi olur. Şirkete giren çıkan bişey yok anlayacağın.
|
Oylar akp ye donunuz kaldı alınmadık
|
Alakası yok! 51tl üzeri günlük yemek parasının vergisini alacaklarmış bi de. Bu vergi kimden çıkacak sanıyorsunuz? Vergisini senden kesip verecek işveren...
|
Vatandaşın evine aldığı üç beş malzemeye de çökün aferin ! Açıkçası bu rezalet ötesi ekonomide maaşlarımız yetmediği için kimse yemek kartlarıyla yemek yemiyor, gidiyor evine makarna, un, süt, yağ, et, deterjan almaya çalışıyor. Yeter artık insanların gırtlağına çöktüğünüz ! Bu ülkede orta sınıf için ciddi bir geçim problemi var. Ve siz bunu göz ardı etmeye çalışıyorsunuz. |
Günün sonunda yine işçiye girecek. |
Yemek kartı ile market'ten evimin ihtiyacını karşılıyordum oda bitti artık desenize gelecek sene durumumuz çok daha vahim olacak. |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X