Şimdi Ara

Yemek kartları için yeni düzenleme! Marketlerde kullanıma kısıtlama (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
3.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • annemlere yardim olarak kullaniyorduk markette kotu olmus kaldirilmasi yada sinirlandirilmasi

• tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Ben de bu haberler ciktigindan beri bunu düşünüyorum. Calisanlar icin cok iyi bir oldu bu duzenleme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani bilemiyorum konuyla ilgili bizim firmadan daha ses yok şu anda.Multinetin genel müdürü konuyla ilgili açıklama yaptı kullanılabilecek dedi çalışanı ve marketleri ilgilendiren birşey yok dedi.Nasıl olucak bakalım dışarda dandik bir menü en düşüğü 60₺ 1 ayran 2 lahmacun yemeye kalkasan 60 küsür para ödüyosun insanlar bu bu parayı vereceğine evine ayda 1 kez olsun et alıyor yapıp yiyor peynir alıyor zeytin alıyor.Çalışana yapılan çok büyük darbe bu ama hiçbir işverenin uygulayacağını zannetmiyorum bunu helede büyün firmalar üç kuruş için çalışana böyle bir dayatma yapmaz diyorum.Bizim firma öyle birşey yok dikkate almayın diyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • clloyd kullanıcısına yanıt

İşveren olarak söyleyeyim tamamen nakite dönülürse bir bilemedin 2 dönem avantaj sağlar , sonra tek maaş muamelesi olur , çalışan zararlı çıkar.Akıllı olun , akp zihniyeti gibi günü kurtarmacı olmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada istisna tutar 2023 için 70 tl oldu

• mgora kullanıcısına yanıt
    Tek maas muamelesi derken neyi kastediyorsunuz?

• Mikro-management diye işte buna derler. AQ her boka karışıyor bu hükümet, her şeyi regüle edip o konuda ufak oyunlar oynuyorlar, arka planında ne olup bitiyor bilmiyoruz.
    Devletin artık elini ayağını böyle gereksiz şeylerden çekip, sadece yasal bir mevzu olduğunda devreye girmesi lazım. Mümkün olduğunca sistemi basitleştirmeli ve yasaların da ulaşılabilir/anlaşılabilir olması lazım. Özellikle böyle karman çorman hazırlıyor ki milletin kafası karışsın...
    Yemek kartı, otomobil, ev, kredi, bankacılık, telekom, hepsinde 2 milyon mevzuat veya regulasyon var. Milleti serbest bıraksalar şimdiye arşa çıkmıştık.

• Milletin kafasina bastikca oyu düşmüyor tabiki halkin yararina iş neden yapsin ki.Nasil olsa her türlü oyu aliyor.

• clloyd kullanıcısına yanıt

Türkiye'de maalesef işçi bir çalışma arkadaşından çok , çarkın bir parçası görülür.

Maaş maliyet görülür mümkün olduğunca kısılır (devletin yükü de çok) ama yemek parası çevrede 60 lira altına karın doymaz 1800 tl olsun denir.Bugün yemeği maaşa ilave alırsın artar ama sonra mümkün olduğunca kırpılır.

dimyat , pirinç , bulgur ....

• peki ya oy aldıkları? :DDD

• bana yapmadı parası olan araplara ve trollere yaptı, Allah'ın gazabı üzerlerine olsun. amin.

• Bence yalan haber. Tam tersi olacak a dan z ye her yerde geçecek.

• Bu haberlerin yalan olduğu kart Derneği Başkanı tarafından dile getirildi. Aynı şekilde kullanılmaya devam edilecek.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Onlar sadece komutla yazabiliyorlar .Yaz denirse yazıyor ,çök denirse çöküyor.

• ya bunun donanım veya teknoloji ile ne ilgisi var?
    webtekno gibi mokunu çıkartmayın
    haber sitesi mi burası ya?

• Bayya sömüreceğiz sizi diyorlar ya zorla.

Sen yemek kartını nasıl markette kullanırsın altmış liraya gidip iki lahmacun yiyip hem kazıklanıp hem aç kalacaksın yoksa esnafımız nasıl para kazanır.

Nakit olarak ödenmesi tamamen fiyasko bir yıla kalmaz yemek ödemesi maaşın içine yedirilir e işverenin maaşının içine yedireceği yemek parasıda maaşa girer o kadar.

• Çok malca birşey bu.Hayır abi bu yürürlüğü çıkaran godomanlar aferdersin kıçını sıcak ısıtmalı özel şöförlü koltuklarından indirmiyorlar gelip milletin market alışverişine karışıyorlar.Ya bu kadar neden karışıyor bu devlet onu anlamıyorum.Sovyet sosyalist dönemine döndük.Her mahalleye bir tane politbüro açın bari.

• faniseyler kullanıcısına yanıt

çalışan markete gidip harcadığında yine %18 devlete vergi gidiyor zaten. ayrıca vergi nedir yahu? devletin altın madeni var tarlası arsası köprüsü var zaten her harcamadan %18 alıyor. kazançtan vergi ne demek? %25 gelir vergisi nedir mafya gibi 1/4 ortak mısın sen? hem devlete ve bürokratlara vergiyi tam verse herkes bunlar yine doymaz. daha fazla harcar borçlanır doları yine artırırlar. 90 yıldır tc nin gelirleri üretimi hep arttı yinede yetmedi bu bürokratlara vergiyi tam versen neye yarar.

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

650yi doruramıyoruz. bahane çok... şu vergisi bu vergisi.... konaklama vergisi ne peki? hadi bir bahane bul? noterde araç alım satım vergisi ne? hani al satçıları azaltacaktı? ...bahane. bunlar milletin parasının üstüne beleşe konmak istedimi bir kanun çıkarıyorlar, bir vergi bitti gitti gelsin paralar.

telefondaki ötv yi kaldır o zaman madem çalışan kesimi düşünüyorsun kaçakçılık azalsın istiyorsun. göreyim iyi niyetini. al satçılar mı azalsın kaldır ötv yi, yok dilimmiş bilmem ne... hepsi biter. iç dış cari açık enerji açığı mı var. yasağı kaldır millet biodizel üretsin evde. elektrikli araba ötv si kaldır. güneş paneli yasaklarını kaldır. bir vergi çıktımı yemeyin hemen.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.