Bildirim
Yemek sepeti 100 TL ye 50 TL indirim kebap salonlarında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende kullanılmış kod vs gibi bir hata veriyo
-
Kupon kullanırken Hep hata veren uygulamayı kullanmıyorum. Sözde kupon var ama kullandırtmıyor. Berbat uygulama ve göz kanatan site tasarımı kendilerinin olsun. Açıyorum telefon söylüyorum yemeği
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 1 Ocak 2023; 14:0:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Yararlandık kral sağol
İptal etmezlerse akşam için verdik siparişi teşekkürler yalnız restoranlarda inanılmaz fiyat artışları var asgari ücret artışı hep yansıtılmış
teşekkürler. çalışırsa akşam faydalanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nerlerde geçerli deneyecez mi kategori var mı
-
Bu uygulamada kupon kullanabilen kişi kendini mesih ilan edebilir.
-
Teşekkürler web sitesi üzerinden Kebap ve Türk Mutfağı kategorisi altında bulunan bir restorandan akşam için ileri tarihli sipariş oluşturdum.
-
online kredi kartı ile öderken telefona sms gelmiyor gelen var mı ?
şimdide "Bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin veya Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçin" yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 1 Ocak 2023; 15:30:32 > -
Faydalandım.Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önceden Yemeksepeti'nde başka hesapta bilgilerini girip sipariş vermeyen herkes verebiliyor. Mesela ben sorunsuz verebiliyorum.
-
Ödeme kısmına geçince hata verdi sonra bu kupon kullanılmış dedi.. Hepsiburada'nın numarasından sonra bu da enteresan geldi ;)
-
Nasıl verebilirim ki? Tek bir hesabım var.
akşam teslimatlı sipariş oluşturduk. 3 ocakta da bi 50 tl daha kupon tanımlanacakmış. haber verdiğiniz için teşekkür ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
seçili restoranlarda. ana sayfadaki banner'i tıklayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler kullandım, 3 ocakta 50 daha gelecekmiş
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kupon kullanırken Hep hata veren uygulamayı kullanmıyorum. Sözde kupon var ama kullandırtmıyor. Berbat uygulama ve göz kanatan site tasarımı kendilerinin olsun. Açıyorum telefon söylüyorum yemeği
|
Bu uygulamada kupon kullanabilen kişi kendini mesih ilan edebilir.
|
Benzer içerikler
- 5 mbps internet hızı nasıl
- algida ile kazan kod
- kırmızı fırsat 16 gb
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- burger crush
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X