Şimdi Ara

yemek yapmak istemeyen anne sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dışardan yiye yiye fil yavrusuna dönücem diye korkuyorum. evde malzeme olsa bile yemek yapmamak için diretiyor. kendiniz yapın diyor birde. ha bazen yapar yemek o zamanda pilav ve salata yapmaz onuda siz yapın deyip kestirip atar. vallaha burama kadar geldi artık annem yüzünden hamarat oldum yemek yapma konusunda kahvaltı zamanı da peynir çıkarır koyar birde yumurta haşlar onuda bazen ben haslıyorum da neyse... içimi dökmek istedim lütfen gelip annesi olmayanlar var yazmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinbl -- 22 Nisan 2016; 21:05:24 >

• Yemek yapmayan anne mi olur la.
  • Annen senın hızmetcın mı ?
  • Benim annem çalışıyor bazen yemek yapamıyor, pekte umrumda değil açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afrika sucugu

Annen senın hızmetcın mı ?

ya saçma sapan konusma bizimde ihtiyaçlarımız var bizde ailecek yemek sofrasına oturmak istiyoruz. aylardır ailecek sofraya oturmadım evde sofraya oturmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüloğğğğğ

quote:

ya saçma sapan konusma bizimde ihtiyaçlarımız var bizde ailecek yemek sofrasına oturmak istiyoruz. aylardır ailecek sofraya oturmadım evde sofraya oturmadım

bende oturmuyorum ıstesem de oturamıyorum annenın degerını bıl
  • Büyük ihtimal yeni model annedir 30 lu yaşlardadır? Hatta 30 un başlarındadır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seks yapmak nasıl bir duygu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Annen diye sabah,öğle,akşam sana yemek yapacak, sofra kurup kaldıracak yani öylemi.
    Hizmetçi istiyorsun sen kardeş.
  • Bende de tam tersi. Ne zaman birşeyler yapmak istesem gelip en basit şeye bile karışıyor, mutfağı terketmek zorunda kalıyorum. Kaç yaşına geldim daha makarna yapmışlığım yok yav...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Büyük ihtimal yeni model annedir 30 lu yaşlardadır? Hatta 30 un başlarındadır?

55 yasında hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Annen diye sabah,öğle,akşam sana yemek yapacak, sofra kurup kaldıracak yani öylemi.

sadece ailemle birlikte yemek yemek istiyorum hizmetçi istesem tutarım öyle bir olanağım var gidip annemden istemem
  • quote:

quote:

quote:

basın sağolsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Annen diye sabah,öğle,akşam sana yemek yapacak, sofra kurup kaldıracak yani öylemi.

sadece ailemle birlikte yemek yemek istiyorum hizmetçi istesem tutarım öyle bir olanağım var gidip annemden istemem

Ailenle birlikte yemek yiyebilmen için yemeği annenin mi yapması lazım.?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

basın sağolsun

dur lan olmedı ne dıyon olm sen

ayrı sehırlerdeyız sadece durduk yere oldurdu canım anamı

• O zaman teorim yanlış.

Her insan bir olucak diye bişi yok misal ablam anasının kızı olmasına rağmen annem bi tane bile bulaşık bırakmaz 2 eli kanda olsa soğukta olsa o bulaşkıllar yıkanır ama ablma bulaşkklar dağ gibi olsun yatar uyur ahhahaha

Ne olursa olsun annen o.yapıcak bişi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

O zaman teorim yanlış.

Her insan bir olucak diye bişi yok misal ablam anasının kızı olmasına rağmen annem bi tane bile bulaşık bırakmaz 2 eli kanda olsa soğukta olsa o bulaşkıllar yıkanır ama ablma bulaşkklar dağ gibi olsun yatar uyur ahhahaha

Ne olursa olsun annen o.yapıcak bişi yok

ben annemi çok seviyorum hocam sadece bu huyuna isyan ettim
  • Benım annem de calısıyodu 1 hafta önce bıraktı. Calısırken bıle ertesı gun ıcın yemek yapıyodu o gelınce sofrayı ben hazırlıyodum. Sımdı evde hepten hıcbır sey yapmıyorum super bı seymısssss

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.