Bildirim
Yemeksepeti 45/30 indirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Telefon onay sitesi varmı arkadaşlar , 5sim ve roketınay patladı hangi siteden yapıyorsunuz bilen ve paylaşmak isteyenler özelden yazabilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet biz de isterük
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekmek teknesini paylaşmaz
Hocam bulabilirsiniz beni de bilgilendirurseniz sevinirim :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Telefon onay sitesi varmı arkadaşlar? bilen ve paylaşmak isteyenler özelden yazabilir mi?
Yok heralde paylaşmak isteyen 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tel onayını çözen pm pls bireysel kullanıcıyız 😄
Bu kuponlara inancım kalmadı. Yemeksepeti kupon verdi . Çiğ köfte sipariş ettim. İptal ettiler.
Trendyol yemek kupon verdi. Pizza söyledim . İptal ettiler.
Çiğ köfteci de çiğ köfte yok, pizzacıda pizza . Olabilir mi böyle bir şey.
Tek kişiyim verdiğim sipariş haliyle düşük miktarda oluyor. İptal sebebi bu . Belli. Çiğ köfteci in numarayı buldum aradım tartıştım , pizzaciyla uğraşmadım. Uygulamaları telefondan kaldırıyorum sinir ile. Başka uygulama mi yok.
60 liralık yemeğe 100 lira yazmış adamlar. Kupon olsa ne fayda
1 hesaba gelmiş benimde. Telefon onayını da annemin numara üzerinden yaptım. Onun da kayıtlı hesabı vardı aslında ama kabul etti. 18 lira ödemeyle akşam yemeği hazır. Haber veren arkadaşa teşekkürler
Ücretsiz onay sitesi varmı. Hepsi ücretlimi
bir ara veriler çalındı diye hesapları sıfırlamışlardı ondan kabul etmiştir.
-
Yardım eli uzatan olmadı arkadaşlar, özelden mesaj yazan arkadaşlar tek tek denemedim kusura bakmayın , onay sitesi sorunsalı devam ediyor
Cek satışçılar çeşmenin başını tutmuşlar, resmen mafya olmuşlar. Korkudan kimse paylaşamıyor numara onaylama sitesini
-
Admin banlıyor.
-
Bilen varsa özelden yazabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
60 liralık yemeğe 100 lira yazmış adamlar. Kupon olsa ne fayda |
Bu kuponlara inancım kalmadı. Yemeksepeti kupon verdi . Çiğ köfte sipariş ettim. İptal ettiler.
Trendyol yemek kupon verdi. Pizza söyledim . İptal ettiler. Çiğ köfteci de çiğ köfte yok, pizzacıda pizza . Olabilir mi böyle bir şey. Tek kişiyim verdiğim sipariş haliyle düşük miktarda oluyor. İptal sebebi bu . Belli. Çiğ köfteci in numarayı buldum aradım tartıştım , pizzaciyla uğraşmadım. Uygulamaları telefondan kaldırıyorum sinir ile. Başka uygulama mi yok. |
Ekmek teknesini paylaşmaz |
Topuktan vuruyorlar hocam. Farz-ı misal geçen ucuzdan Yemeksepeti satan birini sokakta topuğundan mıhlamışlar, üstüne de işte böyle satılır (adam) yazılı kağıt koymuşlar. |
Benzer içerikler
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- tod süper dolu paket
- ccleaner pro key
- 5 mbps internet hızı nasıl
- shell 150 tl
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X