Şimdi Ara

Yemeksepeti Köfteci Yusuf 2 Burger(tek köfte) + 2 Ayran Toplam 60 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
3.254
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemeksepeti Köfteci Yusuf 2 Burger(tek köfte) + 2 Ayran Toplam 60 TL 

100/60 yeni üyelik koduyla da birleşiyor 4 köfte 4 ayran 60 TL'ye gelmiş oluyor.

• sbarro'da da 2 orta boy 120 tl oluyor, bir tanede çiğ köfteci vardı .

• bizim buradaki yusufta birlesmiyorlar :(

• yeni hesap yeni telefon numarası demek. bu adımı aşmanın bi yolu var mı ?

• Yedim amma tadını heç beğenmedim; içindeki sosun dadından dolayı mıdır bilmem emme bir daha asla sipariş etmeyeceğimden eminim...

• dekareme kullanıcısına yanıt

köfteci yusuf un etin de çok fazla kıkırdak var. bence buna dikkat etmemeliler yoksa çok müşteri kaybederler. ayrıca ıcıne bır marul vs koysalarmıs bombos gonderıyorlar.

• condemned890 kullanıcısına yanıt

yeni hedsaba gerek yok normal kendi hesabınızla verebilirsiniz siparişi

• Yemeksepeti Köfteci Yusuf 2 Burger(tek köfte) + 2 Ayran Toplam 60 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barikat2005 kullanıcısına yanıt

Dogru söylersin; bir kere olsun ağzıma kıkırdak gelmediği zamanı hatırlamıyom. Yeşillik de yok. Zaten kampanya yapmadıkça bunlardan heç bişi almam...

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Bankada çok kıkırdak geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .. cocukları ne yedirdiniz lan bize iğrençti tadı

• tadı berbat. simit yiyin daha çok keyif alırsınız. etin her yeri sinir ve kokuyor.

• 30 tl 'ye et köfte yiyip nusret performansı mı bekliyorsunuz.ses etmeden yiyin işte, üstüne de soda oh mis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf'un en güzel ürünü kahvaltı, iki kişi gideceksin bir kahvaltı tabağı, yanında double kavurmalı yumurta nefis ayrıca tabaktaki her ürün kaliteli ve yeterli toplam 155 TL falan yapıyor üzerine tanımam tam fiyat performans heryerde olmuş çift kişilik kahvaltı en aşağı 400-450 TL bu yüzden yusuf'u şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca eğer öğle vakti giderseniz 130gr döner menüyü de tavsiye ederim 130gr döner +patates+ taze salata+ sos+ kola 96tl tam fiyat performans, 4 yıl önce bir kere döner yemiştim akşam vakti yagliydi hiç beğenmemiştim geçen öğlen vakti döner gözüme güzel gozukunce bir şans vereyim dedim vallahi süperdi öğlen vakti yemenizi ve sirkülasyon olmasını tavsiye ederim.

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

arkadaşın ilk mesajda belirtmiş oldugu yeni hesap 100 e 60 kuponu için yeni hesap gerekiyor hocam ondan bahsetmiştim.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    ya et köfte değil de başka bir şeyse😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • o kadar kötü mü hakkaten Yemeksepeti Köfteci Yusuf 2 Burger(tek köfte) + 2 Ayran Toplam 60 TL 

• simdi geldi yedim bilgi vereyim. oncelikle bu fiyata bedava, tavuk doner bile yemek sepeti uzerinde 100 tl. onu goz onunde bulundurun. 60 tl ye 2 burger ve 2 ayran aliyorsunuz.

urune gelirsek, arkadaslar %100 hakli neredeyse her isirikta kikirdagi hissediyorsunuz. ama tadi fena degil. hamburger ekmegi kesinlikle bayat idi ikisinde de. ekmek burgere gore buyuk, burger butun hamburger ekmegini kaplamiyor. zaten ben burgeri alip digerine koyup yedim yine de ekmekten biraz attim bayat oldugu icin. bir kisi icin doyurucu bu kalitesizlikleri bir kenara birakirsak.

sonuc olarak urun kotu ama bu fiyata alinabilir. tek kisilik diye dusunun ( iki burgeri birlestirilebilir ). bayat ekmegi de yerim derseniz normal iki kisi de doyabilir belki.

• benim bölgede 3 gündür geçici olarak kapalı diyor

• Hanımın bir kaç tanıdığı övünce denemek istedi. Köftesini ve sucuğunu deneyelim dedik. Misafire koyacaktık bir de. Hanım iyi ki misafirin önüne koymadan önce alır almaz denemek istedi. Hayatımda yediğim en kötü köfteydi. Tadındaki garipliğin neyden kaynaklandığını anlayamadık. Kendimizden şüphe edip komşuya denettik. Kadın az daha kusuyordu, midesi kalktı Hemen sucuğu denedik, o da aynıydı. Hepsini geri iade ettim. Daha da denemeyi düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.