< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepimizyengeciz -- 27 Eylül 2024; 0:26:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yengecin YKS 2025 Ders Calışma Günlüğü
-
-
23.09.24
Bağıl Hareket konu - Özcan Aykın
Newton Hareket Yasaları konu - Özcan Aykın
Polinomlarda Bölme konu - 3D AYT VDD
9 test (72 soru) Bağıl Hareket - Karaağaç 6. Fasikül
3 test (36 soru) Polinomlar - Eyüp B
Süre: 7 saat 53 dakika
Toplam soru: 108
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepimizyengeciz -- 23 Eylül 2024; 23:27:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaynak öneriniz var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlara bakabilirsiniz ancak hepsini çözmediğimi belirteyim. Piyasadaki en cok tercih edilen kaynakları yazdım
Fizikte; 3D, 345
Biyolojide; Biyotik, Palme
Kimyada; Aydın, Orbital
Matematikte; 345, 3D, Orjinal, Barış, Apotemi, Eyüp B
Deneme için Bilgi Sarmalı güzel oluyor hep
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepimizyengeciz -- 24 Eylül 2024; 22:30:59 >
Böyle bir şey bakıyordum teşekkür ederim
rica ederim
24.09.24
Aslında Çarşamba günü denemeden sonra kalan yarım günü boş geçirmeyi planlıyordum. Ancak bugün biraz boş bir gün oldu gibi. O yüzdennn yarın bunu telafi etmeye çalışacağım.
Newton Hareket Yasaları konu - Özcan Aykın
Bir Boyutta Sabit İvmeli Hareket konu - Özcan Aykın
Atışlar konu - Özcan Aykın
Polinomlarda Bölme konu - 3D AYT VDD
Süre: 3 saat 12 dakika
Toplam soru: ?
25.09.24
Telafi edemedim
Tyt Genel Deneme - Limit
Süre: 2 saat 45 dakika
Toplam soru: 120
Hocam ben ea 73k'dan mezunum:/
Ben de yeni başladım sayılır asla içimden gelmedi Eylül başı başlamayı düşündüm ama olmadı yani umarım geç kalmadım tyt sıralamanız iyi bence ben size nazaran daha kötüyüm. Şimdiden başarılar dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-949BFDF3E -- 25 Eylül 2024; 23:26:49 >
Hocam aynı isteksizlik bende de var, bu aralar zorluyorum kendimi. Bu arada geç kaldığınızı asla düşünmüyorum şimdi başlasanız bile konuları turlarsınız üç dört kere. Size de başarılar
Gordugum en ilginc kullanıcı adi nerden ilham aldin
Sürpriz yumurtadan yengeç çıkmıştı. Bu vesileyle yengeçler ve insanlar hakkında overthinklemeye başladım. O sırada oyunun birinde kullanıcı adı gerekiyordu ve ellerim kendi kendine hareket edip 'hepimizyengeciz' yazdı. Bu ne demekti? Yengeçler bana bir şey mi anlatmaya çalışıyordu? Yoksa yoksa yengeçler beni mi seçmişti? Sürpriz yumurtadan çıkan yengecim Fred'e baktım, bir işaret bekliyordum.
Fred bana döndü ve şu sözleri söyledi: "Bak şimdi Fatih'çim bu konuda, bu konuda şimdi bak bu konuda Fatih gülme bi dakika. Bu konuda Köln Üniversitesinden çok kıymetli bir dostum vardır; Wolfgang Das Schmögtenschmidt. Evrenin oluşumu ve yapısı hakkında bir makale yazıyor, yayınlıyor. Ulan bu çocuk taa Salzburg'dan; dönemin insanı diyor Deutschland mind was, was ist deine michte. Yanı öyle bir coğrafyadan çıkması mucize. Neyse abi işte bu makale aslında herkes bilmez tabii bunu bir ekleme, eklemenin yaptığı orijinal makale Gerschicht Kleinen Undsphagenwaaaacht'tan. O makale de çok iyidir abi. Neyse bu makalede diyor ki; evren, kocca bir zırvadan ibadettir. Ulan profesörler bakıyor, hocalar bakıyor diyorlar ki ne diyor bu deli. Hiç böyle şey olur mu? Koca evren, koca kainat. Nerede bu makalede tanrı, mitolojiler? İlber kuru pasta bırakmamışsın yine"
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben donanımhaberdeyim, büyük ihtimalle hayatımda da senden başarılıyım.Ortaokulda 500 kişilik sınavda 1.olarak çıkıp burslu okudum. Haziran'da YKS'ye girdim ilk 100 yaptım, buna rağmen başaramadım diye üzüldüm. Tamam akademik başarıyı geçtim, bu çok zeka ölçmez belki. Yılda ortalama 50-60 kitap okuyorum, ideolojileri, felsefeyi, fiziği tartışıyorum. Sporcuyum, basket ve yüzme lisansım var. Almanca, Fransızca ve İngilizce biliyorum. Peki bu yazıyı yazan entelektüel kardeşim,sende ne var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrol10 -- 26 Eylül 2024; 0:59:27 >
Hocam bu flood zaten komik olsun diye yazmıştım, Reddit'te de bayağı ünlü. Niye kendini kanıtlamak zorunda hissettin onu anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepimizyengeciz -- 26 Eylül 2024; 1:11:16 >
Çok teşekkür ederim.
asil ben tesekkur ederim
26.09.24
Süre: 0
İronidir umarım
Diğer türlü kafayı sıyırmışsın kardeşim
Ego patlaması + Narsistik kişilik bozukluğu yazdım gitti -_-
Orijinali bir Reddit şakası bu. Bir Burdurland üyesiyle dalga geçilince o da buna benzer bir şey yazmıştı. Sonra bu yazı flood olarak paylaşılmaya başlandı. Aşağıda orijinal yazı var.
Alıntı
metni:Ben burdurlanddeyim, büyük ihtimalle hayatımda da senden başarılıyım.Ortaokulda 500 kişilik sınavda 1.olarak çıkıp burslu okudum. Haziran'da LGS'ye girdim 0.5 yüzdelik yaptım,buna rağmen başaramadım diye üzüldüm. Tamam akademik başarıyı geçtim,bu çok zeka ölçmez belki. Yılda ortalama 50-60 kitap okuyorum,ideolojileri,felsefeyi, fiziği tartışıyorum. Sporcuyum,basket ve yüzme lisansım var. Almanca, Fransızca ve İngilizce biliyorum. Peki bu yazıyı yazan entelektüel kardeşim,sende ne var ?
Agghh çok sevindim, düzgün bir çocuğa benziyordu çünkü, mesajı görünce afalladım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sürpriz yumurtadan yengeç çıkmıştı. Bu vesileyle yengeçler ve insanlar hakkında overthinklemeye başladım. O sırada oyunun birinde kullanıcı adı gerekiyordu ve ellerim kendi kendine hareket edip 'hepimizyengeciz' yazdı. Bu ne demekti? Yengeçler bana bir şey mi anlatmaya çalışıyordu? Yoksa yoksa yengeçler beni mi seçmişti? Sürpriz yumurtadan çıkan yengecim Fred'e baktım, bir işaret bekliyordum.
Fred bana döndü ve şu sözleri söyledi: "Bak şimdi Fatih'çim bu konuda, bu konuda şimdi bak bu konuda Fatih gülme bi dakika. Bu konuda Köln Üniversitesinden çok kıymetli bir dostum vardır; Wolfgang Das Schmögtenschmidt. Evrenin oluşumu ve yapısı hakkında bir makale yazıyor, yayınlıyor. Ulan bu çocuk taa Salzburg'dan; dönemin insanı diyor Deutschland mind was, was ist deine michte. Yanı öyle bir coğrafyadan çıkması mucize. Neyse abi işte bu makale aslında herkes bilmez tabii bunu bir ekleme, eklemenin yaptığı orijinal makale Gerschicht Kleinen Undsphagenwaaaacht'tan. O makale de çok iyidir abi. Neyse bu makalede diyor ki; evren, kocca bir zırvadan ibadettir. Ulan profesörler bakıyor, hocalar bakıyor diyorlar ki ne diyor bu deli. Hiç böyle şey olur mu? Koca evren, koca kainat. Nerede bu makalede tanrı, mitolojiler? İlber kuru pasta bırakmamışsın yine" |
Benzer içerikler
- 80 tyt 40 ayt kaç bin
- miray yayınları zorluk derecesi
- itü ekonomi ekşi
- tyt türkçe kaç günde biter
- üniversite kaydımın silindiğini nasıl öğrenebilirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X