(Düzenli olarak güncellemeye çalışacağım) Kısaca durumumdan bahsedeyim 12. sınıfım, netlerim tytde denemenin zorluğuna göre 65-80 arası dalgalanıyor(fen sıkıntılı 5-6 net anca çıkıyor), aytye girmedim henüz ama 11i boş geçirmemiştim özellikle 11mat konuları sağlam diyebilirim. Obp biraz düşük sayılır bu sene 95 üstü ortalama yaparsam 87-88 civarı bir şey düşecek. Hedefim hafta içi günde 6-7 saat çalışmak(okulda sadece mat ve biyoloji hocaları düzgün diğer dersler verimsiz geçiyor o derslerde yatıp enerjimi eve saklayacağım) hafta sonu da 10-12 civarı çalışmayı planlıyorum. Önerileriniz varsa yazabilirsiniz. +Deneme sonuçlarını da konuya ekleyeceğim. Hedef 10k |
Strickland YKS Hazırlık Günlüğü
-
-
Başarılar.
-
Okulda verimsiz derslerde yatmak yerine hocadan izin alıp arka sıraya geçip ders çalışabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fen derslerinde izin vermiolar
Hocam bizim sınıftakilerde ayıptır söylemesi karı gibi çene var bu sene bile full laklak yapıyorlar, sınıfın sessizliğini sağlayabilen bir iki hoca var onların dersinde çalışıyorum geri kalanda kafayı koyup yatıyorum yada kitap okuyorum.
-
Başarılar hocam
hello jon
-
Neredeyse bende aynı yerdeyim tyt 65 üstü geliyor en iyi 100 gördüm tyt mat 33 üstü geliyor genelde zaten yarısını tyt mat sağlıyor netin gerisi çok düşük taktik varmı şuan dil bilgisi tyt fen ve paragraf çalışıyorum haftada 3-4 tyt denemesi oluyorum 3 ü kendim 1 i dershane evde 3-4 saat çalışmaya çalışıyorum okulda 2-3 saat oluyor tyt mat çalışmayı bıraktım deneme çözüyorum sadece ayt mattada konuların çoğu bitti barışdan tekrara geçtim
sizce ne yapılmalı
-
azalttım hocam , 1 e düşürdüm konu açtım yenice oraya bakarsanız programımı koydum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X