Şimdi Ara

Yeni 116d otm. mi CLA dizel otm mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar eylül gibi almayı planlıyoruz, bugun bmwden teklif aldım 116d otm m paket bi kaç opsiyonla 117bine bırakıyorlar öte yandan kafama takıldı cla dizel otmatik amg ve bi kaç iyi opsiyon içinde 148 bin gibi bir fiyat aldım. sizce aradaki farkı vermeye değer mi ne dersiniz? hangisini tavsiye edersiniz,sebeple birlikte yazarsanız çok sevinirim..

• 148 bine 320i M paket Estoril Mavi alinir.
    Eger istemiyorsaniz 116 gayet iyi secim
  • Bu 116 lar türünün son örneği gibi.
    Değerini bilmek lazım.
    Ancak ikisini de kullandım tamamen araçtan ne istediğinize bağlı olarak değişir tercih.
  • Tamam 320İ iyi de her araba önerisi isteyene de 320İ ed önermeyin.Adam dizel araba arıyor belli.Dizel alınacaksa o bütçe civarı dizel önerin mesela Volvo S60 önerin.
  • 2 serisi alalım sana da maksat pazar büyüsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

arkadaşlar eylül gibi almayı planlıyoruz, bugun bmwden teklif aldım 116d otm m paket bi kaç opsiyonla 117bine bırakıyorlar öte yandan kafama takıldı cla dizel otmatik amg ve bi kaç iyi opsiyon içinde 148 bin gibi bir fiyat aldım. sizce aradaki farkı vermeye değer mi ne dersiniz? hangisini tavsiye edersiniz,sebeple birlikte yazarsanız çok sevinirim..

140 bin liraya 3.20ied veriyorlar Sportline paket Ağzına kadar dolu. Üstelik cla gibi c Sınıfı değil has d Sınıfı. Kalan 8 bin lirayı da Yakıt parası yap senelerce gez.
  • Zor karar, fakat dizel otm dışındaki kriterlerinizi bilmek isterim birşey söylemeden önce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda hrv mi crv mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tasarim olarak cla derim ama hersey tasarim degil.

Eger dizelde israrci degilcesiniz 320ied gayet mantli bi secim olacaktir.

Ama 116d mi cla mi derseniz ben oyumu 116d den yana kullsniyorum
  • Cla'ya o paralar yazık günah sıradan 60-70.000 tl'lil C sınıfı araçlardan farkı yok o aracın.
  • 150 bin lirayı verip i30 un gerisinde kalmak canınızı sıkmayacaksa cla çok daha heybetli görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanozboz

Zor karar, fakat dizel otm dışındaki kriterlerinizi bilmek isterim birşey söylemeden önce

hocam kriter olarak 25 yaşında oldugumdan bmw 1 , cla gibi araçları 30 40 yaşından sonra binilemeyeceginden açıkcası almak istiyorum, amacım yakıt ekonomisi binerken gaza basarken veya bi yere giderken benzin litre fiyatı hesabı yaptırmaması. bayideki adama sordum 320ie için çok yakıyor bana sorarsanız ekonomik araç değil 9 10 litreden aşağı yakmaz dedi(normal kullanımda). deneyimleri olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Bu 116 lar türünün son örneği gibi.
    Değerini bilmek lazım.
    Ancak ikisini de kullandım tamamen araçtan ne istediğinize bağlı olarak değişir tercih.

şahsen beklentim hem spor hem konforu bulundursun az yaksın zaten çok hız manyagı birisi değilim ama babam 1 serisinin arka koltugunaa oturunca bu nası araba dedi ama o fiyat bandında istedigim özellikte çok fazla alternatif olmadıgını bildiği için 30 bin fiyat fazla sedan görünümlü spor cla kalıyor ama clanında arka koltukları 1 e göre aman aman bi genişlik sunmuyor zannedersem. o yüzden kafamı kurcalayan özellikler bir yana hacim konusu ve o fiyat farkı tabiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: brifing

quote:

Orijinalden alıntı: batuhanozboz

Zor karar, fakat dizel otm dışındaki kriterlerinizi bilmek isterim birşey söylemeden önce

hocam kriter olarak 25 yaşında oldugumdan bmw 1 , cla gibi araçları 30 40 yaşından sonra binilemeyeceginden açıkcası almak istiyorum, amacım yakıt ekonomisi binerken gaza basarken veya bi yere giderken benzin litre fiyatı hesabı yaptırmaması. bayideki adama sordum 320ie için çok yakıyor bana sorarsanız ekonomik araç değil 9 10 litreden aşağı yakmaz dedi(normal kullanımda). deneyimleri olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler

Tasarım açısından dinamikliği genç kesime hitab etmesi açısından mercedes seçilebilir fakat sürüş dinamikleri açısından ise arkadan itişin farkı başkadır bmwde. Bu yüzden zor karar :) 320ied yi düşünmeyin bence 3 serisi gerek konsol gerekse tasarımı açısından kaç senedir aynı karakterde. Sıkıcı olmaya başladı. Yakıtı da cabası.

• Kesinlikle yeni 1. M paket ile sahane duruyor. Hem son arka itisli 1 serisi olacak. İmkan olsada bizde alsak bi tane tepe tepe kullanirsin. Yakiti dusunmessin. Ufak tefek simarikliklarada gayet gelen bi makina.
  • Cla 1 den daha ferah bir araç.
    En büyük artısı o olur.
  • Cla 1 den daha ferah bir araç.
    En büyük artısı o olur.
  • Yazık günah Cla gibi bir arabaya 148 çok çok fazla.O paralara ben olsam D sınıfı Bmw-Mercedes alırdım ya da 117 bin TL'ye Bmw 1 serisi alırdım.Volvo v40 da düşünebilirsiniz.
  • Cla'ya 148 bin versem sabaha kadar uyuyamazdim,o sinifin tek lideri 1 serisidir.Diger modeller yanindan bile gecemez.Illa ki gidip 148 bin vericem diyosaniz 320iED alin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snncbc

Kesinlikle yeni 1. M paket ile sahane duruyor. Hem son arka itisli 1 serisi olacak. İmkan olsada bizde alsak bi tane tepe tepe kullanirsin. Yakiti dusunmessin. Ufak tefek simarikliklarada gayet gelen bi makina.

hocam son arkadan itişli 1 olma haberi kesin bir duyum mu acaba yoksa satış için yapılan pazarlama haberi mi?
  • 150bine cikiyorsaniz s60 r design bakin kardes.spor istiyorsaniz 1.4 170hp lik giuletta bakin.artan parayida benzin parasi yapar 3sene gezersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.