1. Klavyede bulunmayan karakterleri belgeye eklemek için Ekle menüsü seçeneklerinden ………….. seçeneği kullanılır.
2. Yazılı metinlerimizi silmek için klavyeden ……....……. tuşu kullanılır.
3. Düz metinler yazarken bir alt satıra paragraf başı yapmak için klavyeden ……………. basılır.
4. Bilgisayarda kayıtlı MS Word belgelerini açmak için ……………… menüsü kullanılır.
5. Klavye kısa yol tuşu Ctrl + P olan komut ……………….. komutudur.
6. MS Word programını kapatmadan üzerinde çalışılan belgeyi kapatmak için Dosya menüsü seçeneklerinden …………………….. kullanılır.
7. Belgemize yazım ve dil bilgisi denetimi yaptırmak için klavyeden basılması gereken tuş …………………..dur.
8. Yazıları hafif sağa doğru yatık yazmayı sağlayan simgenin ( T ) adı ………...………dir.
9. Metinlerde geçen bir kelimeyi yenisi ile değiştirmek için Düzen menüsü seçeneklerinden …………………..seçeneği kullanılır.
10. Birden fazla belge üzerinde çalışırken belgelerimiz arasında gezinmek için ………….. menüsü kullanılır.
11. Metinler arasında aralıklar kulanıldığında tüm sayfa içinde bu aralıklar sonrası gelen metinlerin alt alta dizilişi sırasında hizalı durması için kullanılan, cetvel üzerindeki komutun ismi …………………
dir. 12. Belge içindeki her sayfanın numarasının olması için Ekle menüsü seçeneklerinden ………… seçeneği kullanılır.
13. Fare ile metin düzeninden bağımsız seçimler yapmak için kullanılan klavye tuşu …………… dur.
yahu arkadaş aynı konudan kaç tane açmışsın öyle..
ne demek istemiş anlayabilen var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: cihatyildirim
arkadaşa ms word ile ilgili ödev vermişler sorudaki boşluklar doldurulacak. o da burdan yardım istiyor
hocana sorsana evladım anlamadığın yerleri :))
quote:
Orijinalden alıntı: Fire.Sword
quote:
Orijinalden alıntı: cihatyildirim
arkadaşa ms word ile ilgili ödev vermişler sorudaki boşluklar doldurulacak. o da burdan yardım istiyor
+1
1. Klavyede bulunmayan karakterleri belgeye eklemek için Ekle menüsü seçeneklerinden diagram seçeneği kullanılır.
2. Yazılı metinlerimizi silmek için klavyeden sysreq tuşu kullanılır.
3. Düz metinler yazarken bir alt satıra paragraf başı yapmak için klavyeden breake basılır.
4. Bilgisayarda kayıtlı MS Word belgelerini açmak için araçlar>makro>makro kaydet menüsü kullanılır.
5. Klavye kısa yol tuşu Ctrl + P olan komut pişir komutudur.
6. MS Word programını kapatmadan üzerinde çalışılan belgeyi kapatmak için Dosya menüsü seçeneklerinden gönder>posta alıcısı kullanılır.
7. Belgemize yazım ve dil bilgisi denetimi yaptırmak için klavyeden basılması gereken tuş shilft+del dur.
8. Yazıları hafif sağa doğru yatık yazmayı sağlayan simgenin ( T ) adı hispanik dir.
9. Metinlerde geçen bir kelimeyi yenisi ile değiştirmek için Düzen menüsü seçeneklerinden yapıştır seçeneği kullanılır.
10. Birden fazla belge üzerinde çalışırken belgelerimiz arasında gezinmek için ctrl+w menüsü kullanılır.
11. Metinler arasında aralıklar kulanıldığında tüm sayfa içinde bu aralıklar sonrası gelen metinlerin alt alta dizilişi sırasında hizalı durması için kullanılan, cetvel üzerindeki komutun ismi wtf?
dir. 12. Belge içindeki her sayfanın numarasının olması için Ekle menüsü seçeneklerinden köprü seçeneği kullanılır.
13. Fare ile metin düzeninden bağımsız seçimler yapmak için kullanılan klavye tuşu ctrl+alt+del dir.
--
100 almazsa benim de adım şirazettin değil.
quote:
Orijinalden alıntı: glennJ
1. Klavyede bulunmayan karakterleri belgeye eklemek için Ekle menüsü seçeneklerinden diagram seçeneği kullanılır.
2. Yazılı metinlerimizi silmek için klavyeden sysreq tuşu kullanılır.
3. Düz metinler yazarken bir alt satıra paragraf başı yapmak için klavyeden breake basılır.
4. Bilgisayarda kayıtlı MS Word belgelerini açmak için araçlar>makro>makro kaydet menüsü kullanılır.
5. Klavye kısa yol tuşu Ctrl + P olan komut pişir komutudur.
6. MS Word programını kapatmadan üzerinde çalışılan belgeyi kapatmak için Dosya menüsü seçeneklerinden gönder>posta alıcısı kullanılır.
7. Belgemize yazım ve dil bilgisi denetimi yaptırmak için klavyeden basılması gereken tuş shilft+del dur.
8. Yazıları hafif sağa doğru yatık yazmayı sağlayan simgenin ( T ) adı hispanik dir.
9. Metinlerde geçen bir kelimeyi yenisi ile değiştirmek için Düzen menüsü seçeneklerinden yapıştır seçeneği kullanılır.
10. Birden fazla belge üzerinde çalışırken belgelerimiz arasında gezinmek için ctrl+w menüsü kullanılır.
11. Metinler arasında aralıklar kulanıldığında tüm sayfa içinde bu aralıklar sonrası gelen metinlerin alt alta dizilişi sırasında hizalı durması için kullanılan, cetvel üzerindeki komutun ismi wtf?
dir. 12. Belge içindeki her sayfanın numarasının olması için Ekle menüsü seçeneklerinden köprü seçeneği kullanılır.
13. Fare ile metin düzeninden bağımsız seçimler yapmak için kullanılan klavye tuşu ctrl+alt+del dir.
--
100 almazsa benim de adım şirazettin değil.
soruların ciddi ciddi cevapları bunlar mı. çünkü ben 2- backspace veya delete 3- enter 5-yazıcı açma 7- F7 8- italik okarak biliyorum. diğerleri hakkında fikrim yok. birde ctrl alt delete yaptığında bilgisyarı kapat ekranı geliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme