|
Yeni 2022 Honda Civic Sedan tanıtıldı! İşte tasarımı ve özellikleri (8. sayfa)

-
-
bu ne çirkin bir tasarım...
-
-
Apaçı arabasından çıkmış Honda sonunda -
Bir Türkün yeni çıkan arabaları incelemesi takip etmesi bile büyük cüret artık.
-
-
Resimdeki araç fb7 kasa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: acalukaÇok şükür 2013'den bu yana doğru düzgün bir tasarım yapmışlar. Kıro ergen tasarımından tiksinti gelmişti...
Cvt eleştirilebilir, iç ve dış malzeme kalitesi eleştirilebilir ne bileyim, yalıtım vs eleştirilebilir de... Sırf arabanın değişik tasarımından dolayı kıro ergen tasarımı tabiri doğru değil. Zevk ve renk meselesi sadece farklı bir tasarım ve değişiklik için kullananlar veya hoşuna gidenler bile olabilir. 250, 300 bin olmuş hangi ergen kıro alabilecek zaten şu saatten sonra mevcut kasayı. Şimdi yeni kasaya geçti bu sefer yok arkası bmw, yok önü passat, yok içi audi... Kimseyi yüzde 100 memnun edemez hiçbir üretici. Ben de tablet gibi ekranları sevmiyorum açıkçası yeni araçların çoğunda aynı... Civic'e de gelmiş şimdi. Japonlar böyle bazen aykırılık yapmayı seviyorlar. Saygı duymak lazım. 90 lı yıllardaki köşeli tasarımlardan sonra arabaların neredeyse tamamı modernizasyon anlamında yuvarlatılmış hatlara geçti zaten birbirine benziyor. Civic arada bir değişik kasa çıkarayım dediyse bunun adı kıroluk olamaz. Belki de mevcut Type R'ın çok baskın bir spor model olması ve bunun klasik sedana yansıması olabilir bu algının sebebi bilemiyorum. Yani bu konulara girilirse 20 senedir aynı tasarım dilini kullanan sadece gelenek olsun diye analog saatli araba tasarımları daha kıro geliyor bazı kesime de... Gına geldi hakikaten benzer tipler. Dediğim gibi zevk, renk işi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 1 Mayıs 2021; 5:38:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Millet şu arabanın nesini beğenmiyor hayret ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 1 Mayıs 2021; 10:51:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2005 yılı Accord çakması olmuş. Eskiyi kaynat getir sofraya. Tişikkürler Honda...
LX 560.000 tl, Sport 610.000 tl, Ex 657.000 ve touring ise 740.000 tl sanırsam. Asgari ücret ile 17 yıl hiç yemeden hiç içmeden bu araca sahip olabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delidolubirisi -- 1 Mayıs 2021; 11:19:47 > -
Yeni kasa arabalar genelde çok daha agresif görünüyor. Civic tam tersi klasik aile arabasına doğru evriliyor. Bana tasarım fazla iddialı ve güzel gelmedi.
-
Hb olanı beğeniliyor zaten. Sedanın arkası çok çirkin.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912DHb olanı beğeniliyor zaten. Sedanın arkası çok çirkin.
Yok be abi okumuyor musun yukarıyı millet önünü arkasını içini her yerine çirkin diyor. Millet genç, spor arabası sevmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 1 Mayıs 2021; 11:52:11 > -
Civic HB lerin tüketimi nedir ? Üzüyor mu ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: samtigerhocam bende Siyah FB7 var ama aracın fanatikliğini yaparak yazmıyorum. FB7 kasa görünüş olarak en çok beğenilen araç ve her kasası gibi o da çok tutuldu. fb7 kasa hakkında yanlış düşünüyorsunuz bence :)
onun haricinde fd6 , fb7, fc5 hepsi harika bence özellikle fc5. Ama bu yeni çıkacak kasayı çok beğenmedim. Özellikle içi çok eski duruyor
Alıntıları GösterBence de fb7 kasa güzel. FC5'ten bile daha güzel bana göre.
-
Yeni tasarımda kırışıklıklar ütülenmiş.İç tasarım audi gibi sade ve premium hissettiriyor.Canlısı çok daha güzel görünecektir.Ancak bu yeni kasaya beyaz renk yakışmamış, koyu renkler daha güzel duruyor.
-
-
1.6 turbo benzinle acayip olur. 1.5 motordan vazgeçemedi honda.
-
Göğüs bölümüne koydukları radyp frekans arama çubuklarını iyi düşünmüşler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X