Şimdi Ara

Yeni 2022 Hyundai Bayon Elite İzlenimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
12
Favori
64.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Şahsi görüşümdür; bu aracın tipini kesinlikle sevemedim, sevemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracin tipi fotolarda itici geliyor ancak yakindan daha guzel gözüküyor. Ancak yine de aracin bagaj kisminin makyajlanacagini düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aldım style paket. Motorundan çok şey beklemezseniz sorun yok. Şehir içi iş görür. Süspansiyon çok sert bam güm giriyor tümseklere. Bunların dışında güzel araç fiyat performans aracı diyebilirim bu dönemde.

• Güzel, ayrıntılı bir inceleme olmuş ve Hayırlı Olsun güle güle kullanınız...

• Bir sonraki aracım mutlaka uzun far asistanlı ve led farlı olacak. Uzun yol yapan biriyim tam bir işkence. Şeritte takip olayı da gayet hoş. Şehirlerarası yollarda acayip faydalı. Güle güle kullanın.

Motor olayı çok abartılıyor. Allah aşkına yakıt olmuş bilmem kaç para. Tapagaz gitmeye ne gerek var.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

@oblomov844

Ben sancaktepe mar otodan aldım fakat burada kalmamıştı

aşağıdaki listeyi yapmıştım halen duruyorsa değerlendirebilirsiniz

Yeni 2022 Hyundai Bayon Elite İzlenimlerim

@kutay86

Çok teşekkürler.

@Şıh Hazretleri

Teşekkürler.

@magena

Teşekkürler.

@Cloud Nine

Evet tasarımı herkese hitap etmiyor arkayı bende pek hoş bulmuyorum ama ön tasarım fena değil.

@carlitoss

Süspansiyon Konusuna kesinlikle katılıyorum.

@DENIZCISERKAN

Teşekkürler

@deserthawk

Evet motor konusuna bende çok ön yargılıydım hiçte fena değil gayet rahat kullanılıyor.

• emrcnd E kullanıcısına yanıt

Çok güzel ve tarafsız bir inceleme olmuş tebrik ederim, aracınızı iyi günlerde kullanın. Araçta sert plastik kullanılmasının ileride trim sesi yapacağına inanmıyorum, böyle bir düşünce var insanlarda. İşyeri aracım Mitsubishi L200, girip çıkmadığı bozuk yol, arazi kalmadı, her yeri ama her yeri sert plastik, en ufak bir trim sesi yok, sizin aracınızda da olmayacağına eminim.

• Bende 2021 i20 yi verip bundan almayı düşünüyorum. Süspansiyon olayı Hyundai nin yeni araçlarında artık oldukça sert bu durum i20 de de var. Sert süspansiyon aracı hem tok hissettiriyor hem de kontrolü iyileştiriyor ama konforu törpülüyor. Mesela i20 yi oyuncak gibi kullanıyorum yatmıyor araç. Sert plastik bence sert ama kalitesiz değil özellikle göğüs kısmı. Kalitesiz olan kolçak ve vitesin altında ki plastik bölüm. Oralar çok ince ve çabuk çizilebilen bir plastik. Onun dışında taş gibi plastik.Yeni 2022 Hyundai Bayon Elite İzlenimlerim 

• Güle güle kullanın. Şu sıralar sıfır araç olarak f/p kesinlikle. İnsanların neden Elite yerine Style ı daha çok tercih ettiğine ise anlam veremiyorum. Çok az fiyat farkına bayağı güzel donanımlar alınabiliyor. Elite almış olmanıza sevindim. Sizi Corollayla Rapid konularından hatırlıyorum. Objektiflik seviyeniz artmış. :)

• Objektif bir değerlendirme yazısı olmuş, elinize sağlık. Aracınızı güzel günlerde, güzel yolculuklarda kullanmanızı dilerim, sizi hep güzelliklere götürür umarım.

Bagaj konusu sıkıntıymış, 411 lt kulağa hoş geliyor ama bagaj zemini Egea HB kadar bile geniş durmuyor (ki yedek lastikle 380 lt olmasına rağmen), sanırım yükseklikten kazanıyor hacmini ama bu da çok kullanışlı olmuyor.

Anlaşılan Egea Cross Wagon takip edeceğim, başka alternatif yok gibi duruyor benim için, fayda/maliyet olarak bakıldığında.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Egea Cross Wagon kesinlikle tercih edilebilicek bir arac olacaktir. F/P canavari kesinlikle.

• tefennili kullanıcısına yanıt

İnşallah trim sesi olmazsa bu aracı herhalde uzun süre kullanırım bu donanıma sahip bir araç için baya fark vermek gerekiyor çünkü

@AO

Bizde zamanla alışacağız herhalde sertliğine corolla çok yumuşaktı ondan sonra garip geldi biraz

@spinattimyalnizliga

Style ile elite arasındaki farkı çoğu insan bilmiyor malesef far asistanı olup olmadığını bile aldıktan sonra öğrendim internet de yazıyor ama hiç bir test de anlatılmıyor.

Birde elite gelmiyor pek style geliyor daha çok elite alamamış olsam bende üzülürdüm söylediğiniz gibi çok fark var.

Objektiflik konusunda yorum yapmıyorum Yeni 2022 Hyundai Bayon Elite İzlenimlerim 

Aktif olarak Vag kullanmaya başlarsam her şey değişebilir.

@MÜŞAVİR

Teşekkürler herkes için inşallah kazasız belasız sürüşler.

Aynen söylediğiniz gibi bagaj derin ama genişlik ve uzunlukla yetersiz diğer aracımız rapid olmasa bu aracı alırmıydım emin değilim çünkü bagaj kapasitesi bence çoğu insana yeterli gelmez bu özellikle tatil gibi yolculuklarda

Şehir içi işe git gele yeter anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 28 Şubat 2022; 11:44:2 >

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Ucuz yollu, V60 Cross Country. Bir de otomatiğini getirebilseler... Dct vs ye gerek bile yok. Koy atmosferiğe 6 ileri tam otomatik, fiyatı da rekabetçi tut. Satışları izle..

• Hayırlı Uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Hyundai-Kia grubu uzak doğuda liderliği ele alalı baya oluyor.

Toyota zaten neredeyse her modelinin arkasına corollo yazıyor ki maksat çok satsın imaji olsun. Axio demiş Albea’dan hallice bir modeli var o bile corollo diye geçiyor.

Ayrıca yeni corollonun tavan döşemesine geçenlerde bi el vurayım dedim; o da ne döşeme filan yok, kontrplakımsı bir şey vardı.

Neticede uzakdoğuda kalite konusunda en tercih edilebilir üreticiler belli; Hyundai-Kia. Alman mekaniğinden öğrendikleri birikimler ve Köln’de ki tasarım merkezleri çok şey kattı. İyi ilerledirler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Objektif bir inceleme olmuş.

Bayon güncel bir araç olması, yüksek olması ve Elite donanım ile tercihlerde en yukarılarda olur.

Hyundai tek eleştirdiğim konu 1.4 atmosferikte ısrar etmeleri. Bu ısrar sorunsuzluk imajlarını desteklese de performans olarak kullanıcılarda memnuniyetsizlik yaratıyor.

• atade28 A kullanıcısına yanıt

Adamlar ısrar etmiyorki. Bizde var bu motor. Avrupa’da yok. hatta ülkemizde satılan atmosferik motorlarım neredeyse hiçbiri Avrupa’da yok. Hatta farkını verip Türkiye de turbolu güncel motorlu versiyonları alabilirsiniz.

Türkiye’de ucuz diye tutuluyor. Bundan dolayı satıştan kalkmıyor.

• daswagen kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

@atade28

Manuel atmosferik den geçince pek zor gelmedi vites ile uğraşmadığım için daha rahat her koşulda tabi turbolu olsaydı hem yakıt tüketimi hem de performans açısından tadından yenmezdi

• Ben de 2016 1.4tsi bmt dsg jettadan bayon a gecmek istiyorum. Aslinda hanim istiyor. Ne dersiniz? Gecilir mi?

• spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. 1.6 mjet + tam otomatik kombini koyup en full girtlak donanimini da 400 binden verseler kuyruk olur bayiilerde.

• tafo0911 T kullanıcısına yanıt

Net gecilmez bence

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.