Şimdi Ara

Yeni 3.16i mi? volvo s60 1.6 D powershift mi? (3,20d alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
10.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kkvan

10 yaşında BMW 3 serisi deli paralara satılırken Volvonun esamesi okunmuyor. Hem motor hem de 8 ileri harika şanzıman hen de tasarım olarak BMW alırdım. BMW motorları kendi sınıflarında en az yakan motorlar bunu da unutmayalım.

Alakası yok 2002 Bmw 3.20 40 bin lira gibi bir fiyata satılıyorsa S60 da 28-30 bin tl gibi bir fiyata satılır. Hadi maksimum aralarında 15 bin tl fiyat farkı olsun ee zaten sıfır alınırken S60, 3 serisinden ucuza alınıyor o nedenle 3 serisi satılırken s60 satılmaz diye bir durum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Bence kesinlikle değil.Sadece yaktigini düşünmeyin.Bir arabanın aynı motor hacminde dizeli ve benzinlisi varsa gücü ne olursa olsun ülkemizde dizeli alınmalı.Aynı şey 316 için de geçerli.
    1.6 dizel otomatik gelirse benzinli de o zaman alınmaz.

Sizin gibi düşünenlerden dolayı dizel araçlar için 8-12 bin tl fiyat farkı istenir oldu dizele ihtiyacı olmayan biri dizel almamalı yılda 10 bin km yapacak bir insan niye dizele ihtiyaç duysun ki?

Gönülden hak vermekle maalesef realitede hak veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Donanim istiyorsaniz S60, araba istiyorsaniz BMW oneririm.

Konunun özeti.
  • Yaw uzatma bir örnek bile veremedin varsa yoksa çamur atmak.boş konuşmak .

şunun falan ötme gel özelden devam edelim istersen. senin gibi kolpa artizlik yapmam ben orta yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 19 Eylül 2012; 16:16:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Yaw uzatma bir örnek bile veremedin varsa yoksa çamur atmak.boş konuşmak .

şunun falan ötme gel özelden devam edelim istersen. senin gibi kolpa artizlik yapmam ben orta yerde.

Özele gerek yok (istersen laflarız ama orada da). Beni belki tam tanımıyorsun ama forumdan bir çok tanıyan var. Beni Google terk tiplerle karıştırma. Fake olup olmadığımı veya neyi sürüp sürmediğimi de buraya tek tek yazarak kimseye bir şey kanıtlama zorunluluğum yok. Sana hesap verecek değilim. İnsan gibi kendi düşüncemi ifade eden yorumumu yazdım çıktım, daha neyi tırmalıyorsun?

Benim yorumum sana göre boştur, bana göre dolu. Kime çamur atmışım hem ben? shadowgeist ve sen çamur atıyorsunuz burada bana. Yok biriniz çıkmış 4+4+4 muhabbeti yapar, biriniz çıkar boş yorum cart curt der. Siz kimsiniz asıl? Otomobil dünyasında neyin iyi neyin kötü olduğunu belirleyenler siz misiniz? F/P olayına tek siz mi karar veriyorsunuz? Bir rahat bırakın milleti ya herkes düşüncesini yazsın.

• Herkes düşüncesini yazmakta özgürdür.

ancak düşünce asılsız çamur atma içeriyorsa ve elinde dayanağın somut bişey yoksa cevabını alır oturursun.

volvo s60 1.6 dizel otomatik d sınıfı arayan için ideal ve klas bir otomobil.bu bir yorum değil gerçektir.

biraz araştırma yaparsan gider kullanırsan görürsün

yok araba değil bmw iyi . iyi de benzinli ve pahalı. herkes bmw mercedes almak zorunda mı siz neyin despotluğu içindesiniz .

seni tanıyan tanırmış ben tanımıyorum ve senin gibileri (sabit fikirli ,önyargılı ,çamurcu)tanımak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: guitar2006

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olanların fikirlerine ihtiyacım var.

Volvo s60 1,6 dizel powershift premium+advance (Deri koltuk, aktif xenon, city safety, blis, cruise kontrol, dvd player, 17" jant) 93000
    Bmw 1,6i deri koltuk, teknoloji paket (xenon, glişmiş gösterge paneli vs), arka park sensörü, aliminyum jant 102000 Tl.

Araç genelde şehir içi kullanılıacak yıllık 10.000 km civarında yol yapıyorum. Sizce hangisi?

3 serisinin bu karşılaştırmadaki tek üstünlüğü sürüş dinamikleridir.
    Ve ben olsam sürüş dinamiği için bir arabaya 10 bin lira fazladan bayılmam(üstüne benzinli bide).
    Buraya gelip aşk 3 harfli tabisi bmw alaman bi kere tarzı yorum yapan 4+4+4ten hallice tipler olacaktır,ciddiye almayın.

Yeni 1.6 motor eskiye gore cok güçlü ve hantal deil 136 hp 0-100. 9.5 saniye bu konudada BMW onde eski 3-1.6 ile karşılaştırsa volvo derdim fakat yeni motor ve yeni kasa BMW yi one çıkarıyor marka farkida cabası diyebilirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bmw al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 19 Eylül 2012; 17:33:55 >
  • quote:

quote:

Herkes düşüncesini yazmakta özgürdür.

ancak düşünce asılsız çamur atma içeriyorsa ve elinde dayanağın somut bişey yoksa cevabını alır oturursun.

volvo s60 1.6 dizel otomatik d sınıfı arayan için ideal ve klas bir otomobil.bu bir yorum değil gerçektir.

biraz araştırma yaparsan gider kullanırsan görürsün

yok araba değil bmw iyi . iyi de benzinli ve pahalı. herkes bmw mercedes almak zorunda mı siz neyin despotluğu içindesiniz .

seni tanıyan tanırmış ben tanımıyorum ve senin gibileri (sabit fikirli ,önyargılı ,çamurcu)tanımak istemiyorum

Adam senede az yol yapıyor. Ayrıca 316i'yi kendisi eklemiş seçenek olarak. Ben de onu önerdim. Bitti, nokta. Sana göre gerçek o ise yazarsın. Tanımak istemiyorsan da uğraşma birader benimle. Anasını bilmem ne yaptığımının metal yığını için ne yaygara çıkardınız ya. Gidin Volvo alın arkadaş.

BMW'nin de Mercedes'in de Volvo'nun da....

sen önermiyorsun. bmw al şu sebeple dersin geçersin.

sen çamur atıyorsun bmw araba öbürü değil diyorsun.

metal yığını boş yere tartışıyoruz madem o zaman baştan yorum yaparken dikkat etmek lazım.

ben de hepsinin...

• quote:

shadowgeist ve sen çamur atıyorsunuz burada bana. Yok biriniz çıkmış 4+4+4 muhabbeti yapar, biriniz çıkar boş yorum cart curt der. Siz kimsiniz asıl? Otomobil dünyasında neyin iyi neyin kötü olduğunu belirleyenler siz misiniz? F/P olayına tek siz mi karar veriyorsunuz? Bir rahat bırakın milleti ya herkes düşüncesini yazsın.

Size katılıyorum ağır konuşmuşlar.
    Peki ağır konuşmalarına kim neden olmuş?
    quote:

donanım istiyorsan volvo araba istiyorsan bmw al derim

Buradan ne çıkar?
    Volvo araba değil.
    Kısacası dünyaya mal olmuş bir markaya düpedüz hakaret etmişsiniz.
    Eğer bir davranışı eleştireceksek ona neden olan davranışla başlamalıyız.
    Ben sizin yerinizde olsam öncelikle insanları kışkırtacak sözler söylemem ki onlardan da ağır cevaplar gelmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugofarell -- 19 Eylül 2012; 17:06:06 >

• Tabikide açık ara BMW Volvo 180BG olmasına ve 3.16İ 136 olmasına rağmen Volvoyu 1 saniye geçti ve baktıgım bir listede 2012 nin en iyi otomobilleri sırasında 3 Serisi vardı S60 yoktu.Boşuna macera aramayın çinli sürpriz kutudan uzaklaşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Yeni 1.6 motor eskiye gore cok güçlü ve hantal deil 136 hp 0-100. 9.5 saniye bu konudada BMW onde eski 3-1.6 ile karşılaştırsa volvo derdim fakat yeni motor ve yeni kasa BMW yi one çıkarıyor marka farkida cabası diyebilirim...

iki araç da yeni kasa bir kere o yanlışınızı düzelteyim.
    volvoyla bmw arasında marka farkı diye bir kavram yoktur.
    Bu ülkemizde insanları çatır çatır kazıklamak için uydurulmuş bir alamancı geyiğidir.
    İlk mesajımda da söyledim,bmw sürüş dinamikleri iyi bir araç.Bütün otomobilleri böyle.
    Fakat sırf sürüş dinamikleri iyi diye bir otomobilden donanım çalıp fazladan dünya kadar para istemenin hiçbir açıklaması olamaz.
    quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

Tabikide açık ara BMW Volvo 180BG olmasına ve 3.16İ 136 olmasına rağmen Volvoyu 1 saniye geçti ve

o fiyata 6.5 sn de 100 km ye çıkan araba da veriyorlar,o zaman bmw de çin malı sürpriz kutu durumuna düşer.
    0/100e 1 saniye erken çıkıyor diye arabaya fazladan 10-20 bin lira verilmez.
    quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Çok merak ediyorum çin malı dediğin arabanın yüzde 100 isveç üretimi olduğunu,sadece patronunun çin firması olduğu gerçeğini ne zaman kavrayacaksın?
    Ve çin malı dediğin arabanın sapasağlam çıktığı testte,profiline logosunu koyup ölümüne savunduğun markanın arabası paçavraya dönüp kapısı koparken ne hissettin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 19 Eylül 2012; 17:15:43 >

• Volvo S60

• volvo'yu geç bence. ama 3.16 parasına daha iyi arabalar alabilirsin.
    örneğin full+full 1.18i 170 bg, 8 ileri, 1.6 motor 85bin tl.

onun dışında c180 alabilirsin performans, konfor bakımından 3.16dan daha iyi bi araç.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Donanim istiyorsaniz S60, araba istiyorsaniz BMW oneririm.

Konunun özeti.

sen ve senin gibi hazımsız tospağagen trolleri de akılları sıra volvo aşağılayarak ego tatmini içindesiniz

şunu hazmetmeni tavsiye ederim.

volvonun yanına vw yazılmaz .

Sen kimsin oglum? Ne vosvosgeni, nasıl bir saplantılı adamsın sen? Ben VW ile bir şey mi yazmışım konuda? Asıl bir troll varsa o da sensin.

Bana ne Allah'ın çinli Volvosundan. Adama bak ya, hayatı VWcilere sövmekle geçiyor, işin gücün yok mu senin kardeşim.

bana bak oğlum moğlum doğru konuş efendi ol. kendine sövdürtme

bak nasıl döküldün çinliymiş.tabiki sana ne volvodan bilmediğin konular hakkında yorum yapma

yalnız eleman başta saydırmış baya sonra oğlum diyince sinirlenmiş hakketen alemsiniz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Volvo S60

Lexus ta kağıt gibiymiş maşallah .

• quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?
    volvoyu geç bence

Merak ettim dostum neden geçsin?
    Bir alt sınıftaki arabayı önermişsin bir de artık bizleri aydınlatırsın bu konuda.
    quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Volvo S60

Bu videonun açıklamasını yaptılar dostum.
    CC nin kopan kapısı için güvenlik sistemi
    Mersonun kevgire dönen karoseri için zaten öyle bir kaza yapmazsınız merak etmeyin
    3 serisi için daha güvensiz ama olsun 100km ye 1 saniye erken çıkıyor aşk 3 harfli
    a4 için de hadi canım ordan ben gördüm şahini dağıttı dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 19 Eylül 2012; 17:20:43 >

• yılların volvo 850 serisinin devamı olan s60 a çinli süpriz kutu demek için cehaletten fazlasına ihtiyaç var.

arabanın ar-gesini mi çinliler yaptı ; fabrikasını mı.?

volvonun hisselerini çinliler aldı diye tek dayanağınız karalayabilmek için bu mu kaldı

benim 5 yaşındaki yegenim bile bu aracı çinlilerin 10 sene sonra bile yapamayacağını anlar.

kafa olaydı da volvonun hissesini biz alaydık .gerçi oz aman da şahin derdi sizin gibiler

ha bir de 0-100

zaten herşeyi 0-100 baz alarak konuşan trollerden başka ne beklenir ki 1 sn geçmiş.0-120 aynı ama

0-160 a bakınca bmw plaka okumaya mahkum kalacak hafifliği de yetmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

10 yaşında BMW 3 serisi deli paralara satılırken Volvonun esamesi okunmuyor. Hem motor hem de 8 ileri harika şanzıman hen de tasarım olarak BMW alırdım. BMW motorları kendi sınıflarında en az yakan motorlar bunu da unutmayalım.

tamam da bmw benzin yakıyor.

10 senelik araçlara bir bakalım.desteksiz atmayalım.ortalama değerleri alalım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-doktordan-cok-temiz-s60-99555524/detay

esamesi okunmuyor 33 milyar isteniyor. 35 üzeri de isteyen var o satamaz dersiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-toyota-porgali-plazadan-2003-bmw-3-20-i-otomatik-sunroflu-98574317/detay

tüpü 38 isteniyor.

yeni kasalara da bakarsak volvonun lehine olur.2008 sonrası makyajlı s40 ile volvo ikinci eli toparladı çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist
    Çok merak ediyorum çin malı dediğin arabanın yüzde 100 isveç üretimi olduğunu,sadece patronunun çin firması olduğu gerçeğini ne zaman kavrayacaksın?
    Ve çin malı dediğin arabanın sapasağlam çıktığı testte,profiline logosunu koyup ölümüne savunduğun markanın arabası paçavraya dönüp kapısı koparken ne hissettin?

Ölümüne savundun ne demek?

Bir tane VW'yi, ölümüne bile demiyorum bak dikkat et, savunduğum mesaj göster bakalım bana.

VW sahibiyim, kullandığım markanın kölesi değilim kesinlikle. Çoğu zaman da VW'yi eleştiririm fakat sizin gibi pek fazla işi gücü olmayan canlı türleri her konuya VW'yi sıkıştırıp egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz ve bu da artık sıkıcı bir durum aldı.

Yukardaki mesajımda bana VW'den bahsettiğim bir yer göstersene hadi bakalım bana. Ölümüne savunduğun terimini açıklasana hadi bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.