Şimdi Ara

Yeni 3.16i mi? volvo s60 1.6 D powershift mi? (3,20d alındı) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
10.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trapspeed

Hayır şöyle olacak senin verilerine göre denk araçları karşılaştırdığımızda:
    Volvo S60 D4 SE Start Stop
    1984cc 163 ps £28,980
    320d SE £28,080
    Volvo 184hp lik 3.20den daha pahalı ingilterede
    3.20d yi sallamışsın da volvoya attığın fiyat tam çamur olmuş
    Veee bak ne yakaladım:
    Volvo S60 D2 84 (115) 5 % 114 124 26.990,00(almanya)
    316d 25.714,29(manuel) 27.613,45(otomatik)
    Herhalde bu farkı kapatabilmen için bizdeki ötvnin yüzde 200 olması lazım.
    İlginç değil mi?
    Dikkatini çekti mi bmw yi savunan tek kaldın şurda herkes sana tepki gösteriyor.
    Volvoya onca laf attın adamlar çatır çatır çürüttüler.
    Ayrıca 3.20i nin bahsettiğin arabadan az yakması normaldir geniş silindir hacmi rahat kalkar ve zorlanmaz motor.
    daha çok fırın ekmek yemen lazım senin çoook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 23 Eylül 2012; 10:02:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

Hayır şöyle olacak senin verilerine göre denk araçları karşılaştırdığımızda:
    Volvo S60 D4 SE Start Stop
    1984cc 163 ps £28,980
    320d SE £28,080
    Volvo 184hp lik 3.20den daha pahalı ingilterede
    3.20d yi sallamışsın da volvoya attığın fiyat tam çamur olmuş
    Veee bak ne yakaladım:
    Volvo S60 D2 84 (115) 5 % 114 124 26.990,00(almanya)
    316d 25.714,29(manuel) 27.613,45(otomatik)
    Herhalde bu farkı kapatabilmen için bizdeki ötvnin yüzde 200 olması lazım.
    İlginç değil mi?
    Dikkatini çekti mi bmw yi savunan tek kaldın şurda herkes sana tepki gösteriyor.
    Volvoya onca laf attın adamlar çatır çatır çürüttüler.
    Ayrıca 3.20i nin bahsettiğin arabadan az yakması normaldir geniş silindir hacmi rahat kalkar ve zorlanmaz motor.
    daha çok fırın ekmek yemen lazım senin çoook

Verileri yine oturduğun yerden sallamışsın İngiltere'de Baz S60 D4 fiyatı 22.395 pound olmasın ? Otomatik versiyonu 24.000 pound. Buyur sana direk volvo builder linkini atıyım. Aracın üstüne donanım ekleyip fiyat karşılaştırması yapamazsın.

http://www.volvocars.com/uk/sales-services/sales/Pages/car-configurator.aspx?VBSmodel=134

Karesini de alsan küpünü de alsan Volvo, BMW'den pahalı olmuyor. Ayrıca Türkiye'de dizel 316 falan yok? Neye göre fiyat karşılaştırması yapacağız ?

Konuda BMW'yi savunan tek kişi kaldın demişsin, konuyu başından itibaren aç bi oku kaç kişi BMW demiş kaç kişi volvo demiş... Hadi bb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 23 Eylül 2012; 12:50:02 >

• dostum ben olsam volvo s60 alırım diyecem ama demiyorum çünkü aldım ve bmv 316 ile arasında uzun bir zaman git gellerim oldu ve kararımı v s60 dizel den yana verdim 85 320 tl fiyat + dizel olması +powershift şanzıman ve preminyum paket olması daha akıllıca geldi!!! 10sene binilecek araba
  • Bmw herzaman marka olarak amblem olarak tasarim olarak prestij olarak volvo'yu ezer gecer!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy

Bmw herzaman marka olarak amblem olarak tasarim olarak prestij olarak volvo'yu ezer gecer!
    [/quotgeçmiş on yıl bmw kullanan biri olarak cevap veriyorum!!! bmw nin ''bmw'' logosundan farkı nedir sence volvodan?
  • on yıl bmw kullanan biri olarak cevap veriyorum!!! bmw nin ''bmw'' logosundan farkı nedir sence volvodan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoroglu -- 24 Eylül 2012; 12:54:21 >
  • @Zoroglu farki fiyati,:)) saka biyana yazdim ya farkini tasarim, prestij, o mercedes ve bmw ye ozel yol tutusu motor sesi saymakla bitmez her konuda volvo dan ustun, bosuna volvo deyip ustelemeyin bmw dunyanin heryerinde A class ...volvo ise B class

• dış tasarım olarak bmv iyide iç tasarım olarak volvo ezici üstünlüğe sahip arkadaş volvonun yol tutuşuna laf söylecek adamın hem volvo hem bmw yi 180 200 km/hız da denemelerini tavsiye ederim bmv nin en sağlam kasası ve gururlandığı tek kasa olan e 39 kasa dır on yıl kullandım 2001 2012 o kasada kullanılan malzeme kalite işçilik can güvenliğini şu an ürettiği hiç bir kasasında bulamazsın. bmw tercih edeceksem bulunabiliyorsa az km yapmış e39 kasa olur yine şimdi ürettiği kasalar değil. a class b class kavramı göreceli bir kavramdır avrupa nın en çok tercih edilen arabası vw dir amerikada 25 dolara masteng e binmek varken kimse tercih etmiyor bmw yi.bmw kötü arabamıdır tabiki değildir ama 85 bin tl ye donanımlı volvo mu dizel +power şanzıman yoksa bmw 3 16 benzinli düzmü, bu kıyaslamayla yola çıkılırsa volvonun tercih edilebiliyor olması bmw ye göre çok normal ??
  • Mustang 25.000 dolar mumkun degil sifir, ben kaldim usa'da bmw ye mercedese binen ordada A class Bunun gorecelisi yok, volvo herzaman bir altta bmw nin yaninda, ayrica ww avrupa ve amerikada tercih edilmesinin sebebi ucuz halk otomobil olmasi, kaliteli iscilik ve ucuz olmasi.

• ya arkadaşlar yeni tattışma açmak istemiyorum ama yemin ediyorum ikinci el bmw çöplüğü olmuş yaw arkadaş admlardaki zihniyet 0 bmw de sunduğu küllük bile aksesuar ulan sigara paketi diye arabamı olur bu kadar da fazla gidip bakayım diyorsun bmw nin sıfırına en boş araba içine sinmiyor o kadar para vereceksin,biraz donanımlısını alayım diyorsun tavan 3000 euro deri koltuk 2500 euro falan feşmen derken araba sana 120 bin tl buluyor + benzinli . al sana hepsi bir arada deri koltuk sanruf iç dizayn konforun en babası medya playerin en babası direksiyonun en babası dizel = volvo s 60 fiyat 85 380tl .. şimdi bu volvoyu beğen meyen arkadaşın aklından şüphe ederim ulan ne var bmw de anlamadımki yemin ediyorum on sene kullandım ne bok var varda ben mi görmedim hayret
  • vw çok kaliteli işçiliği de yok ekonomik ve konforludur ikinci senesinde içerdeki plastik aksamlar soyulmaya başlıyor
  • sürüş zevki ise bmw, konfor için volvo tercih edilebilir. motor vs karşılaştırmalara girmek istemiyorum. dizel ve benzinli karşılaştırılıyor çünkü. ancak şu bir gerçek ki, denk motorlara baktığımızda örneğin 320d vs s60 d3, yakıt tüketimi ve performans olarak volvo'nun gayet geride olduğu görülebilir. bmw'nin yeni 1.6 lt motorları da gayet az yakıyor, forumda kullanıcılar paylaşıyor devamlı tüketimlerini. ank-ist arası 5 lt civarında yakan 1.16 kullanıcıları var. 2.0 dizellerde bmw zaten tüm markalara açık fark atmış durumda tüketim ve performans olarak. ancak konfor konusunda tartışmasız volvo daha iyidir.
  • Yilda 10000 km yapacaksan ikisi de degil. Ne direksiyonu titreyen BMW alirim, ne de asla gercek bir premium olmayan Volvoyu alirim.

Yeni nesil 1.6 CGI motorlu Mercedes C180 alir, hem en konforlusununa, hem en premiumuna, hem de en hizlisina binerim.

Simdi bazilari Volvo T4 diyecek, hizlanma suresi CGI motorun daha iyiydi, hatta konusu bile vardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon
    ne de asla gercek bir premium olmayan Volvoyu alirim.

volvonun premium olmadığını nerenden çıkardın çok merak ettim
  • 316i ve yıllık 10bin km benim çok kısa 316i görüşümhttp://forum.donanimhaber.com/m_65807994/mpage_1/f_/key_/tm.htm#65807994
  • BMW'yi çok beğensem de fiyat/donanım bakımından ve dizel olmasından ötürü S60 daha mantıklı ve cazip görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

Yilda 10000 km yapacaksan ikisi de degil. Ne direksiyonu titreyen BMW alirim, ne de asla gercek bir premium olmayan Volvoyu alirim.

Yeni nesil 1.6 CGI motorlu Mercedes C180 alir, hem en konforlusununa, hem en premiumuna, hem de en hizlisina binerim.

Simdi bazilari Volvo T4 diyecek, hizlanma suresi CGI motorun daha iyiydi, hatta konusu bile vardi.

bence volvo mercedesten daha iyi.
    Mercedes çok pahalı,ve volvo gibi güvenli konforlu değil.
    Mercedeste konfor almak için büyük para ödemeniz lazım.
    0/100deki farklılık bu parayı öderken benim aklıma bile gelmez.
  • Arkadaşlar, önerileriniz için çok teşekkür ederim. Hem performans hem yakıt tüketimini düşündüğümde 20000 TL daha fazla kredi çekip 3,20d almaya karar verdim. Umarım hayırlı olur. Bu arada BMW 3,16i yi satmaya çalışıyor. Sorduğunuzda önce 3,20d ye yok diyolar. Israrcı olunca 3,20d leri çıkartıyolar.
  • Volvo'ya premium değil diyen biri arabadan zerre kadar anlamıyordur, takmayın böylelerini.Biz uydurmadık ya?Marka tüm dünyada premium olarak biliniyor.Oturduğu yerden, hiçbir bilgiye sahip olmadan, klavyeden sallayanları dikkate almayınız lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitar2006

Arkadaşlar, önerileriniz için çok teşekkür ederim. Hem performans hem yakıt tüketimini düşündüğümde 20000 TL daha fazla kredi çekip 3,20d almaya karar verdim. Umarım hayırlı olur. Bu arada BMW 3,16i yi satmaya çalışıyor. Sorduğunuzda önce 3,20d ye yok diyolar. Israrcı olunca 3,20d leri çıkartıyolar.

Hayırlı olsun dostum güç yettikten sonra 320d gercek bir keyiftr.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.