Şimdi Ara

------------------ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

/>

Abi sen yapma bari bak o kadar konuma zamanında tavsiye vermiştin beklemezdim senden...

Okumadım ki konuyu adamlar altat vurun murun demiş kimse destek cıkmamış demek ki post kasma konusu dedim

O vurun diyenin Aklından şüphe ediyom zaten Bi 5 Kişi toplasam yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Genjii

bende geçen hafta 30 oldum. 1 haftadan beri girmeye korkuyorum. Hiç atmadım maç. Fidlemicek skype'den konuşarak adam gibi oynucak, trollemicek afk kalmıcak kişiler arıyorum +17 olursa iyi olur ^^. İlk 10 maçın 8 ini kazansak silver 3 den başlıyoruz

dostum ekledim senide ilk önce bi normal game atarız hani nolur nolmaz herkes birbirini bi ölçüp tartar sonra ranked maçlara gireriz. skype vs. herşey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

Ben dün 30 oldum fakat çok korkuyorum ya bronz falan düşmekten ekleyeyim seni bari

Hocam valla bende takımı taşıyıcak pek potansiyel yok. yani duo da iş yapmam ama skype açarız + ilk önce 1-2 el normal game atarız herkes birbirine bakar ondan sonra ranked atarız.
  • Adam diyo ki gelin bronz başlayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anrui

Adam diyo ki gelin bronz başlayalım

Kim yanında Noob İster ki ? Challenger biriyle atamayacağım için bende kendi takımımı kurdum kötü mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genjii

bende geçen hafta 30 oldum. 1 haftadan beri girmeye korkuyorum. Hiç atmadım maç. Fidlemicek skype'den konuşarak adam gibi oynucak, trollemicek afk kalmıcak kişiler arıyorum +17 olursa iyi olur ^^. İlk 10 maçın 8 ini kazansak silver 3 den başlıyoruz

Ben 5 win 5 lose aldm silver 3 te bsldm .s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nicklerinizin hepsi aklımda, forumda karşıma çıkmayın.

-sizin gibi incredible cesareti olanları severim.
  • Ne guzel tum nooblar kendilerini ifsa etmis baska konuda olsa burda kendilerini ifsa edenler bize ahkam keser

• quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

nicklerinizin hepsi aklımda, forumda karşıma çıkmayın.

-sizin gibi incredible cesareti olanları severim.

Ya sanki sende benim açtığım konularda yardımcı olmuştun gibi yanlış hatırlamıyosam ama neyse.
  • Bütün ÇELINCIRlar toplanmış baltalar elinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: repla64

quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

Heves ettim ama ben deniz aşırı noob'um.

Gerçekten dalga geçmiyorsan seni takımıma bekliyorum

Cidden dalga geçmiyorum. Oyuna başlayalı 1 ay oldu ve çok büyük bir aptallık yaptım. Gittim xpboots aldım ve 29 level oldum doğru düzgün karşılaşma yapmadan. Kısaca hep botlarla kastım ve oyunumu geliştiremedim. Şimdi ise oyuna girdiğimde özet geçmek gerekirse kan alıyorlar

Ah be kendi acemilik dönemlerimi hatırladım :D Arkadaşım oyunu ve heroları öğrenmenin en iyi yolu aram hem çok ciddiye alınmadığından report ve küfür yeme olaılığında düşük ARAM oynamayla başla bence.

Aynen şu an o hesapla Aram atıyorum. Başka yeni bir hesapla full pvp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LondonTipton

Ne guzel tum nooblar kendilerini ifsa etmis baska konuda olsa burda kendilerini ifsa edenler bize ahkam keser

Profilim açık. Gerek bu konu olsun gerek diğer konular olsun takıntığım tutumları görebilirsin. Şimdiye kadar kimseye ahkam kestiğim yok.
    Zaten o dediğin insanların ahkam kesmekten çok post kasmak amaçlı tavır takındığını düşünüyorum.
  • Oynamayı bilen düzgün sevieli arakdaşlar mesaj atabilirmi gidelim oynayalım bıktım artık feeder trollerden bekliyorum
  • Kadroyu söyliyim o zaman ionia kurcaksanız :

Mid : Usta Yi
    Adc: Usta Yi
    Sup: Usta Yi
    Solo: Usta Yi
    Jungle: Usta Yi

Malesef böyle takım kuramıcaksınız.O yüzden aynı takımda aynı champ alma sistemi gelene kadar bekleyin derim.
  • up. arkadaşlar beni oyunda ekleyen buraya ekledim diye mesaj atsın 5 kişi olunca ranked atarız.
  • Donanımhaberde böyle konular lazım kardeşim.Yeni başlasam takılırdık arkadaş ortamı olurduda .
  • ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight0fheaven

Donanımhaberde böyle konular lazım kardeşim.Yeni başlasam takılırdık arkadaş ortamı olurduda .

Hocam 2-3 Tane Challenger Gelmiş Trollük Yapıyor Konu Baltalanıyor. Cidden Lazım böyle konular.
  • Allah aşkına yapmayın ya. Daha toplamda 50 maç atmış unrankedlar oynamayı bilmeden ranked giriyorlar sonra biz silverdan sonsuza kadar çıkamayalım. İyice öğrenin oyunu, rankedda ekstra bir şey yok.

• benide ekleyin lütfen
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.