Şimdi Ara

------------------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-025ED0213 -- 22 Ağustos 2022; 16:21:50 >

• ben darius oynuyorum napcaz dariusu ionialı yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B e a v i s -- 7 Eylül 2013; 1:42:16 >
  • Vurun beyler.
  • up beyler gogo hadi gelin.
  • ne desem bilemedim
  • Heves ettim ama ben deniz aşırı noob'um.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

Heves ettim ama ben deniz aşırı noob'um.

Gerçekten dalga geçmiyorsan seni takımıma bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LejyonArthur

Vurun beyler.

Hayırdır herkes anasının karnından Pro mu doğuyor ? 5 kişi bulabilirsem zararımız kendimize olucak sana noluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

Cidden dalga geçmiyorum. Oyuna başlayalı 1 ay oldu ve çok büyük bir aptallık yaptım. Gittim xpboots aldım ve 29 level oldum doğru düzgün karşılaşma yapmadan. Kısaca hep botlarla kastım ve oyunumu geliştiremedim. Şimdi ise oyuna girdiğimde özet geçmek gerekirse kan alıyorlar

• Üstteki arkadaşla aynı gibiyiz ancak kan Alma kısmına katılmıyorum arada oluyor

Noob takım işine gelince nasıl olsa yeni sezon başlayacakmış kömür 10 olsam ne yazar yarın toplanalım girelim.

• quote:

------------------

http://forum.donanimhaber.com/getQuotes_ajax.asp?rd=yes&t=80833258 bu konun devamı niteliğindedir arkadaşlar kesinlikle tek başınıza ranked girmeyin ama takıma prolarda gelmesin sonra sen bilmiyosun diyecekler. bende acemiyim ve acemi arkadaşları bekliyorum. gelin beraber ranked atalım. Ekleyin : Dead Dark Tr'de oynuyorum Ama Bi konu açmıştım hatırlarsanız kuracağımın kendine özgü havası olsun diye. Takımın İsmi Team İonia. Yani Şimdilik Her karakterle oynayabiliriz ama ileriki zamanlarda sadece ionia lı karakterlerle oynayacağız. duruma göre değiştirirm ismi normal normal oynarız sıkıntı değil neyse gelen gelsin noob olupta ranked atmak isteyenleri bekliyorum... (bende acemiyim)

Abicim ilk iki maçını feedlemişsin gelmiş hala adam arıyosun normalde devam et sonra ranked gir

• Arkadaş blockla blockla bitmiyorlar off.
  • quote:

quote:

quote:

Cidden dalga geçmiyorum. Oyuna başlayalı 1 ay oldu ve çok büyük bir aptallık yaptım. Gittim xpboots aldım ve 29 level oldum doğru düzgün karşılaşma yapmadan. Kısaca hep botlarla kastım ve oyunumu geliştiremedim. Şimdi ise oyuna girdiğimde özet geçmek gerekirse kan alıyorlar

Ah be kendi acemilik dönemlerimi hatırladım :D Arkadaşım oyunu ve heroları öğrenmenin en iyi yolu aram hem çok ciddiye alınmadığından report ve küfür yeme olaılığında düşük ARAM oynamayla başla bence.

• Beni de ekle şuan cevap veremem hesap banlı ama yarın açılır beraber atarız mainim zed genellikle midde oynarım zedden önce mainim katarinaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YandankaykılTR

quote:

------------------

http://forum.donanimhaber.com/getQuotes_ajax.asp?rd=yes&t=80833258 bu konun devamı niteliğindedir arkadaşlar kesinlikle tek başınıza ranked girmeyin ama takıma prolarda gelmesin sonra sen bilmiyosun diyecekler. bende acemiyim ve acemi arkadaşları bekliyorum. gelin beraber ranked atalım. Ekleyin : Dead Dark Tr'de oynuyorum Ama Bi konu açmıştım hatırlarsanız kuracağımın kendine özgü havası olsun diye. Takımın İsmi Team İonia. Yani Şimdilik Her karakterle oynayabiliriz ama ileriki zamanlarda sadece ionia lı karakterlerle oynayacağız. duruma göre değiştirirm ismi normal normal oynarız sıkıntı değil neyse gelen gelsin noob olupta ranked atmak isteyenleri bekliyorum... (bende acemiyim)

Abicim ilk iki maçını feedlemişsin gelmiş hala adam arıyosun normalde devam et sonra ranked gir

aga onu hiç deme yanımdaki adam supp oynamayı bilmiyormuş herkes bişeyler alınca en son seçim buna kaldı supp diye zorladık. rankeda giriyorsan her rolü bilmen lazım + çok gergin bi ortam.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

/>

Abi sen yapma bari bak o kadar konuma zamanında tavsiye vermiştin beklemezdim senden...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

/>

Abi sen yapma bari bak o kadar konuma zamanında tavsiye vermiştin beklemezdim senden...

Okumadım ki konuyu adamlar altat vurun murun demiş kimse destek cıkmamış demek ki post kasma konusu dedim

• Ben dün 30 oldum fakat çok korkuyorum ya bronz falan düşmekten ekleyeyim seni bari
  • bende geçen hafta 30 oldum. 1 haftadan beri girmeye korkuyorum. Hiç atmadım maç. Fidlemicek skype'den konuşarak adam gibi oynucak, trollemicek afk kalmıcak kişiler arıyorum +17 olursa iyi olur ^^. İlk 10 maçın 8 ini kazansak silver 3 den başlıyoruz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.