Şimdi Ara

Yeni 307 Torpido Gözünde mp3 çalar bağlamak için soket varmış??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bnm yeni 307 designteck in kullanma kılavuzunda okudum..yeni 307 premium larda galiba Torpido Gözü nün sol iç kısmında mp3 çalar falan sokmak için USB soketi warmış?bunu duyan warmı
    birde eğer böle bişi warsa bnm designteck e de takılırmı?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutosmancabbar -- 26 Mayıs 2007; 7:51:55 >

• istediğin zaman her halt her araca takılır.ama serviste yaptırmaya kalkarsan birazcık tenhada kıstırılmış gibi olursun.teybin aux girişi varsa kendin de yapabilirsin bağlantıyı.elindeki mp3 çaları al bi elektronikçiye git.teybimin aux girişine bağlamak istiyorum de.ilgili kabloyu al.hepsi bu.zor bişi değil.her şey için servise gitme bence.

servise şunun için gidebilirsin, teybinin aux girişi olup olmadığını öğrenmek, (ki molozun biri yanlış bilgi verebilir) ikincisi de teybini çıkarmak istediğini ama sadece kilidinin kaldırılmasını isteyebilirsin.(tam anlatamamış olabilirim.teybin oturduğu kızağın klipslerinden kurtulması için iki tane U şekilnde demir çubuk teybin yanındaki deliklere sokulur, sonra çubukları keçtiğinde teyp de yuvasından sana doğru gelir)
    bu arada o işe de para alırlarsa o servise de uğrama artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremeenvy -- 18 Haziran 2007; 1:35:23 >
  • ben geçen hafta buna niyetlendim ve serviste cd çalarımın AUX çıkışını açtırdım.Ücretsiz olarak hemde.Arkadaşımın 207 si benimde 307 premium var.307 lerde bende okudum onu torpido gözü aux çıkışları falan.Ama yalan.yok malesef.sanırım avrupa versiyonlarında var.AUX çıkışı açtırdığın zaman ekranda INPUT 1 yazıyor source dan değiştirince.Şimdi arkadaşın dediği gibi gidip klipslerden çıkartıp cd playeri arkadan bağlantıları yaptırman sadece 5 dk alıyor.alalade bir oto teypçi yapabilir.207 li arkadaş yaptırttı ve çokta kullanışlı oldu.tek sorun sesi biraz az vermesi.ama kaliteden ödün vermiyor elbet.bende yaptıracam ama aux soketi monte ettirerek torpidoya.yani orjinaline benzesin istiyorum.bakalım artık..
  • Acaba 2004 modellerdede bahsettiğin aux çıkışı açtırılabiliyormu.benim 307 de orjinalinde hem kaset çalar var hemde 5 li cd çalar.2006 premimyumlarda aynı özelliktemi????
    quote:

Orjinalden alıntı: apolloapollo

ben geçen hafta buna niyetlendim ve serviste cd çalarımın AUX çıkışını açtırdım.Ücretsiz olarak hemde.Arkadaşımın 207 si benimde 307 premium var.307 lerde bende okudum onu torpido gözü aux çıkışları falan.Ama yalan.yok malesef.sanırım avrupa versiyonlarında var.AUX çıkışı açtırdığın zaman ekranda INPUT 1 yazıyor source dan değiştirince.Şimdi arkadaşın dediği gibi gidip klipslerden çıkartıp cd playeri arkadan bağlantıları yaptırman sadece 5 dk alıyor.alalade bir oto teypçi yapabilir.207 li arkadaş yaptırttı ve çokta kullanışlı oldu.tek sorun sesi biraz az vermesi.ama kaliteden ödün vermiyor elbet.bende yaptıracam ama aux soketi monte ettirerek torpidoya.yani orjinaline benzesin istiyorum.bakalım artık..

• 2006 premiumlarla 2004 lerin teypleri farklı biliyorum ben.(2004 sahibiyim)

ben teybime amplifikatör bağlatmak için arkasını açtırmıştım.yani bi mp3 çalar bağlantısı falan yapmadım.
    teybe extradan bişi takınca aux çıkışı açılıyo sanmıyorum.
    ama yine de bilen yapan arkadaş vardır belki...

bu arada 5 li cd çalar kadar b.ktan bişey görmedim ben.çok kullanışsız.sadece cdlerimin çizilmediğini biliyorum o kadar.bana göre bi iiş değil o.
    üstelik mp3 çalan teyplerde sadece ana ünite mp3 çalıyo.5li cd çalar yine audio track tarzı cdleri çalıyo
  • 308'lerde MP3 çalar var... herhalde onu bekleyeceğiz...
  • valla 2006 ile 2004 arası farkı bilmiyorum ama serviste kazalı bir 2004 araç görmüştüm.dediğin gibi 5 licd çaları ve kaset çaları vardı.ama şunu biliyorumki aux çıkışı kapalı olan her 307 bilgisayara bağlanıp beynine girince aux çıkışı açılabiliyor.Aux çıkışını serviste açtırmayan kimse aracının teybine mp3 çalar yada farklı bişey bağlayamaz.ervis 5 dk da hepsini hallediyor.Merak ettiğm şu,bu forumda aracına mp3 çaları haricen takmak isteyen arkadaşlar delikleri döşemelerin neresine açtırmışlar.Estetik kaygımdan dolayı soruyorum.Varsa fotolarını yayınlayabilirlermi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konu hortlasın evet varsa resim bekliyoruz
  • //// peugeot 308//// topicinde ilgi resimler var. 308 modelinde MP3 özellikli müzik sistemi aldığınızda aux bağlantısı veriliyor. ayrıca bir kaç müdahale ile bir elektronikçi bu çıkışı açıp aparat ile aktif hale getirebilir. ayrıca makyajlı 307 lerde de aynı müzik sistemi var. yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.