|
Bildirim
|
Ne bekliyosun şirket için üretilmiş bir araç nerden çalarsam kâr
|
Easy modellerde zaten 6 hoparlör yoktu, 4 tane vardı.
Yeni basılan broşürde 6 hoparlör görünüyor. Yani aracınızın üretim tarihi önemli. 4 hoparlör ile satılırken üretilmiş aracınız. Arada kalınan bi durum. Tabi alırken bunda kesinlikle 6 hoparlör var dedilerse hata onlardadır. |
Gidin hyundai veya kia alın araba nedir görün. Adamlar hiçbirşeyden çalmıyor. 10 yıl arkana bakmadan kullanırsın.
|
Fiat almayin kardesim filo markasi
|
Hocam hatayı en başında boş paket Fiat alarak yapmışsın. Üstüne birde stil paketle kombo olmuş
17 senedir Fiat kullanıcısı olarak son kullanıcıya easy - pop mop paketlerini asla tavsiye etmem. Premio Lounge Sx Cross Plus gibi donanımlar alınır ama pop alınmaz. Popunu çıkarıyorlar çünkü. Diğer arkadaşların dediği gibi Egea'da easy'de 4 hoparlör vardı. 2019 modellerde 6 yapmışlar demekki. Aracı satarken 6 hoparlör dedilerse peşini bırakmayın hocam, kapıya hoparlör kablosunu çeksinler, hoparlörü takmayın kafaya. Dışarıdan 1 takım güzel bir hoparlör alır takarsınız. Kablo hattını tamamlasınlar yeter. Hoparlör yerine led far krom falan isteyin daha çok işe yarar. Benim Fiorino da 6 hoparlör var ama baharda araba kalırsa hepsini değiştireceğim. Zira takacakları / taktıkları hoparlörler baya dandik. Kafanızı ütülüyor. Arabanın neden emsallerinden 30 bin ucuz olduğunu hatırlayıp 1 set hoparlör alın fiata da kablo hattını çektirin üstüne 1 bakım hediye isteyin en temizi Benim Doblo'da kapıda 16 cm yuva var ama kablo geçirecek hiçbir yer yok. Müzisyen arkadaşlar edindim, yolculuklarda canlı müzik eşliğinde gidiyoruz |
Hayırlı olsun. Fiyatına göre güzel bir araç. Vag grubu alıp sanayiden çıkamayanlar bu araçlara çamur atarlar. Hoparlör falan sorun değil. Alın 2 hoparlör takıverin. Ben sıfır aldığım lineamın arka hoparlörlerini kendim takmıştım.
|
|
Arkama bakmayacaksam dikiz aynasız olarak alayım tasarruf önemli
|
Kusura bakmayın, yanlış anlamayın lütfen merak ettim sadec, hangi katalogda yazıyor acaba 6 hoparlör olduğu?
Sitesine baktım easy paketler stil donanımlı olsa da 4 hoparlör olarak görünüyor. |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 6 Ocak 2019; 16:47:20 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabacımemo -- 6 Ocak 2019; 13:33:45 > |
|
|
|