Şimdi Ara

YENİ 308 TANITILDI !!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
3
Favori
28.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine sadece şekilden ibaret olduğuna eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayıldım. C segmentinde kartları yeniden dağıtacak bir otomobil olmuş. Bu ekonomi ile biz ancak Forza Horizon'da kullanırız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Ne yazıkki bu konularda bilginiz yok.Afaki şekilde firmalar o boşluğu doldurur diyorsunuz,altını dolduracak sebebiniz yok.

Türkiye bayii kar marjları avrupanın en düşüğü.Eğer ötv olmasa sadece %18 kdv olsa,Açık ara farkla Avrupadaki en ucuz yeni arabaları satın alırız.

Boş 308 in net satış fiyatına sadece %18 kdv ekleyin. Fiyatlar aynen o şekilde sunulur.

Hatta tüketim ve satış rakamları 2-3 misli artacağından kar marjını bir miktar daha bile aşağı çekerler.Sürüm arttıkça fiyat düşer.

Alıntıları Göster

Bilgim olmadığına nasıl karar verdiniz?

Yazdığınız üzere Türkiye'de araçların çıplak fiyatları Avrupa'ya göre daha düşük ve ben de bunu geçmiş bazı mesajlarımda dile getirdim.

Yorumum elbetteki sübjektif. Fakat geçmiş dönemdeki fiyatlara ve döviz kurlarına baktığımda genel eğilimin çıplak fiyatın döviz bazında artış olduğunu görüyorum. Örneğin Renault'nun 2020 Şubat ve Mayıs fiyat listelerine PDF olarak internetten ulaşabiliyorsunuz. Bugünkü liste ile karşılaştırabilirsiniz. Bu nedenle de kişisel olarak firmalar fırsat bulduğunda, doğal amaçları olan karlılıklarını arttırmak için fiyatları arttıracaklardır diye düşünüyorum.

İnşallah ÖTV kalkar, ve siz haklı çıkarsınız.

• Peugeot'dan nefret ederdim yıllardır. 508 tasarımı ile beğenimi kazanmıştı. Artık tüm arabaları harika görünüyor. Sanıyorum bi sonraki arabam Peugeot olacak :)

• Tasarıma iyice gözüm alıştı gerçekten bambaşka duruyor. Tek sevmediğim yeri difüzör ve yanlarındaki reflektörler hoşuma gitmedi.

Onun haricinde iç mekan inanılmaz güzel. Son modellerde en çok Audi’yi sevmiştim. Onda da sürücü tarafı havalandırma ızgarası emanet duruyor. 308 e bakınca çok daha iyi düşünülmüş devamlılığı süper.

YENİ 308 TANITILDI !!!
    YENİ 308 TANITILDI !!!
    YENİ 308 TANITILDI !!!
    YENİ 308 TANITILDI !!!

• Torpidonun iki katlı gibi durması benim çok hoşuma gitmedi. Fakat kullanılan malzemeler ve premium markalar (golf hariç) ile yan yana geldiğinde karşılaştırma yapılacak seviyeye gelmesi bile Peugeot'nun ne kadar aşama gosterdiğinin bir kanıtıdır. Son dönemde 3008 ile başlayan tasarım dili, ödüllü 1.2 motorlar ve kullanıcılardan takdir gören otomatik şanzımanlar ile karlılıklarını da kisa sürede arttırdılar. Bravo.

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    Bu daha canlı olmuş

İlk defa ultimate kırmızı araç aldım, benim renk buymuş gerçekten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamlar üretime geçmiş demek.
    T9 kasa o zaman son partiler dağıtılmıştır muhtemelen.

• Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Hocam 307 özellikle makyajsız kasası çok kronik arızası olan bir model. Böyle düşünmeniz normal.
    Benim üçüncü 308 t9 bu, gerçekten sımsıkı ve sorunsuz bir araç t9 kasa. Servis ustabaşının ifadesi de böyle, t9'ları çok sorunsuz görüyor ilk yollarındaki benzinli motor arızaları hariç.

• ganeja kullanıcısına yanıt
    Hocam allure sport hala mantıklı araç. 230lara bulursanız hala fırsat.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Hocam 307 özellikle makyajsız kasası çok kronik arızası olan bir model. Böyle düşünmeniz normal.
    Benim üçüncü 308 t9 bu, gerçekten sımsıkı ve sorunsuz bir araç t9 kasa. Servis ustabaşının ifadesi de böyle, t9'ları çok sorunsuz görüyor ilk yollarındaki benzinli motor arızaları hariç.

Yapmayın şimdi T9’un aşırı kronik sorunlu olduğunu iddia eden şahıs saldırıya geçer YENİ 308 TANITILDI !!! 

• rst78 kullanıcısına yanıt
    T9 gerçekten pejonun corollası 😀 hele dizelleri.

• Motor vb. şeylerden anlamam ama araç gerçekten güzel görünüyor özellikle kokpit gerçekten güzel.

Ford Focus'un ilk çıktığındaki hissiyat bu onun tasarımı da çok farklı ve güzeldi ilk çıktığında.

• Araba tek kelime ile ''şahane'' olmuş. Bakması izlemesi keyifli gerçekten. Özellikle son dönemde Golf ve Leon gibi pek beğenilmeyen tasarımların üzerine böylesine bir 308 sevindirdi. Fakat fiyatlar Türk insanını şimdiden korkutmaya başladı...

• turkeril kullanıcısına yanıt

:) pandeminin faydası photoshop a başladık bu yaştan sonra, antrenman olsun dedim YENİ 308 TANITILDI !!! 

• zotacing kullanıcısına yanıt

Milyarlarca dolarlık firmalar hiçbirşey bilmiyor siz klavye başında çözmüşsünüz

• Tipleri guzel de kullanıcıları kronik Adblue arızasından bahsediyorlar vs , tşip muhtesem ama sorunsuz olur mu insan orada takılıyor.

• Her sınıfta lider adamlar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.