Şimdi Ara

YENİ 308 TANITILDI !!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
3
Favori
28.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

%100 katılıyorum. Pejo distribütörü hep yapıyor bunu. Eski 308 de ilk geldiğinde yüksek rakamlarla girdi sonra düştü ha düştü. En baştan çok satma dertleri yok. Yine aynı olacak Eylül ayında. Burada "400 bine pejo mu alınır yaa" yorumlarını okuyacağız bol bol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan buna binecek insanlara imrendim harika olmuş.

• Suv abilerini Sürahi düşünün bu da o sürahi setine uygun bardak gibi olmuş.

Beğendim.

• peugeot yeni tasarım ekibi mi aldı nedir efsane kasa araba yapıyolar

ben sedan arabada nefret ederdim ama yeni 508 den sonra sedan has oldun

suv sınıfında da 2008 çok güzel araba

308 de güzel olmuş, lansman rengide baya iyi ayrıcA

• 308+308k Türk Lirası olarak=616k dan ülkemize satışa geçmezse iyidir en son haber ve güncel durumlardan da sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Son 5 yıldır segmentinin en güzel dizaynını hep Peugeot çıkartıyor.

B segment, D segment, C suv, B suv iç ve dış olarak en güzel araçlar hep peugeot'tu, artık C hb'ler arasındada en güzel iç ve dış dizayn artık Peugeot'un.

benim anlayamadığım nokta insanlar sürekli volkswagen grubu (vw, skoda, seat, audi) araç alıyor onlarla kıyaslıyor. vw grubu araçların tasarımı ortalama seviyede hatta bazıları kötü de denebilir. sene kaç olmuş hala aynı tasarım.

toyota corolla sedan da oldukça şık duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 20 Mart 2021; 11:20:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

2.bir araba lazım oldu...eşim için...clio baktık olmadı..toyotadan ümitliydim ama..onuda beğenmedi..fiyatlar uygundu..herhalde fransız oturma dizynına vs alıştı..citroen C3 shine veya 308 allure sport arasında kaldık..ben c3 e ikna ederim derken bu çıktı..inşallah görmez diyeceğim ama..1 haftaya youtube bunun videoları ile dolar..yandık..=((((

corolla tavsiye ederim. bmw'ye göre daha rahat. süspansiyonları torsiyon değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: rst78

Almanlar da abartıldığı kadar kurşun geçirmez değil, kimse yoğurdum ekşi diyemiyor aslında. Premiumlar için konuşursak evet malzeme kalitesi belli bir düzeyde, trimler, döşemeler vs. dayanıklı ve kolay kolay deforme olmuyor, konfor iyi, ama elektronik, mekanik hiç de masum değiller.

Servis bakımlı E serisine geçen ay 32.000 TL fatura ödedim. (Kapıyı 45’ten açtılar da, kavga dövüş buraya indi 😬) Daha 150bin km’de açtığı motor masrafı, tek kelimeyle rezalet. Benim şanssızlığım ya da münferit bir olay desek o da değil, çünkü triger zinciri kaynaklı aynı sorunu yaşayan ve astronomik faturalarla başbaşa kalan diğer kullanıcılar da mevcut.

Bunun dışında cam tavandan araba çapraz esnediğinde gelen korkunç sesler (duysanız tavan ortadan çatladı sanırsınız, o derece şiddetli bir ses, kronik problem) için 1.800 TL gitti mesela. Termostat da kronik problemli. Yedekleme aküsü de, bunları yaşamayan yok. Mercedes forumları böyle abuk subuk problemlerle yıkılıyor, standart araçlarda ne yaşanıyorsa her tür sorun fazlasıyla onlarda da mevcut.

Ama millete sorsan Mercedes bu, Alman, kaya gibi :) Sadece periyodik bakımla yüzbinlerce km tık demeden gidilen Mercedes’ler çok eskilerde, w124 zamanlarında kalmış durumda :)

Geçmişten kalan izlenim, aslında olayın bir nevi özeti bu. Bazıları hala geçmişten oluşturdukları imajın ekmeğini yiyor, kusurları göz ardı ediliyor, bazısı da geçmişteki kötü imajlarının ceremesini çekiyor.

Alıntıları Göster

araba alırken google'a consumer reports reliability index yazıp aratmanızı öneririm.

mesela amerika'da mercedes bitik durumda bu yazdığınız nedenlerden dolayı.

Türkiye'de biraz marka fanatikliği var. bir marka zamanında isim yapıyor sonra 20-40 yıl millet fanatiklik yapıyor.

ama Amerika gibi ülkelerde öyle değil, Amerika'da adam diyor ki ben A arabasına X fiyat ödedim, B arabasına X+Y fiyat ödedim. B'nin A'dan iyi olması lazım diyor ama Mercedes ki burdaki B aracı oluyor, sürekli sorun çıkardığından Amerikalı da diyorki zikerm böle işi, almam Mercedes vs diyor.

O sebepten Mercedes yurt dışında bitik bir marka, Lexus (Toyota'nın üst markası) neredeyse tamamen sildi süpürdü lüks segmenti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 20 Mart 2021; 11:35:25 >

• Fazla guzel be kardesim bu nedir boyle ya yilan yilan

• Logoyu silip yerine vw logosu koysak, arkasına da golf yazsak yemin ederim millet bayide birbirini yer. Aynı durum 508 için de geçerli. Tasarım, sürüş dinamikleri konusundan passattan üstün olmasına rağmen millet passat deyince dibi düşüyor.

Tasarımı fevkalade. Ülkemdeki vw fanatiklerinin umarım bir kısmı şu aracı alır da yollarda en azından görürüz. İnsanın gözü gönlü açılır şunu görünce. 1 Demlik çay demleyip karşısına geçip izleceksin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaXP

Üretim aşaması.

Her rengi ayrı güzel duruyor,çok iyi iş çıkarmış adamlar hakkaten

•  

• 1.6 Puretech 180 HP EAT8 gelir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel duruyor aşık oldum be  

• Araç şaka maka çok güzel duruyor ama öndeki peugeot logosunu bir tık küçültseler tam olurmuş ve kaputun altındaki 308 logosuna gerek yok. Bu saydığım eksiler haricinde çok güzel bir araç yapmış peugeot.

edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 20 Mart 2021; 16:47:29 >
  • Fransız ve alman otomobillerinden genelde tiksinirim ama bu tasarım gerçekten ödül almalı. 1.6 turbo benzin motorla 220 beygir falan yapsalar kapış kapış satılır a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Tuna Mirliva -- 20 Mart 2021; 17:45:37 >
  • mithrandir24 kullanıcısına yanıt

Aga leon neydi ya öyle a4 kağıdı gibi bişi insan nasıl para verir aklım almıyor

• Rwenzori kullanıcısına yanıt

2008 zorla şişmiş balon gibi duruyor o konuda daha iyi rakipleri var. 208 308 3008 alınabilir araçlar hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

1.6 Puretech 180 HP EAT8 gelir mi ?

Hocam hybrid için kullandılar sanırım o motorları. Bir yerde duymuştum geleceğini ama peugeotun duyurusunda 1.2 puretech 110 beygir manuel, 1.2 puretech 130 beygir eat8, 1.5 dizel manuel, 1.5 dizel eat8 ve 2 tane de hybrid motoru vardı. Ayrı bir şekilde sırf benzinli 1.6 puretech 180-225 olarak duyurmadılar. Umarım 1.6 puretech 180 eat8 getirirler. İlk defa bir aracı bu kadar beğendim ve alırım dedim. Geldiğinde almaya niyetliyim. Şu anlık 1.2 puretech 130 eat8 alırım diyorum ama 1.6 puretech 180 eat8 olursa işler değişir :)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.