< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 21 Mart 2021; 19:8:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ 308 TANITILDI !!! (14. sayfa)
-
-
2022 de araç geldiğinde bakarız inşallah
Yamuk tavan nasıl oluyor ayrıca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 21 Mart 2021; 20:13:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sunulsa nolacak. 3008 tiguanı, 508 passatı geçemedi.
evet gördüm Avrupada Eylül'de satışa çıkıyormuş .
-
Pejo nun rekabeti Dacia, Renault, Toyoto ile sınırlı. Satış verileri bunu haykırıyor.
Geçse ne olacak? 3008 sahiplerinin çok mu umurunda sence? Ya da 308 alacakların umurunda mı olacak? Kullandığın marka sattıkça prim mi alıyorsun?
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-007649809Pejo nun rekabeti Dacia, Renault, Toyoto ile sınırlı. Satış verileri bunu haykırıyor.
Toyota dediğin marka vw’den daha büyük bunu unutma
Araç iç/dış gayet güzel konfor, yalıtım, yol tutuş, teknoloji gibi konularda da sınıfında zaten çok çok fark yok tasarımını beğenen alır biner zevkine göre hareket edemeyende işte şunu 5 gün erken satarım bu 1 desibel az ses alıyor falan filan kendini kandırır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jackal78Geçse ne olacak? 3008 sahiplerinin çok mu umurunda sence? Ya da 308 alacakların umurunda mı olacak? Kullandığın marka sattıkça prim mi alıyorsun?
kudurma sakin
tiguanı geçti hocam..passatı geçemedi ama..
-
Ağzını topla!!.. Benim cümlemde hakaret vs var mı? Adam gibi 1-2 cümle kuramıyor musun?
-
tr yi söylemedim genele göre.
308 vs Golf 8 ilk karşılaşma videosu.
automotomagazineyoutubeNouvelle Peugeot 308 2021 vs Volkswagen Golf : premier duelhttps://www.youtube.com/watch?v=lAu_phCs0Z4&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-007649809Pejo nun rekabeti Dacia, Renault, Toyoto ile sınırlı. Satış verileri bunu haykırıyor.
Toyota 1, VW Grup 2. Dunyada bu arada 1-2 yer degistiriyor.
Reno-Nissan-Mitsubishi Grup da ciddi satıs rakamı olan bir grup neden dalga gecmeye calıstıgınızı anlamadım.
İclerinde En sorunsuzu da Toyota dır.
-
Sw karoser de ortaya çıktı.
-
Stationu tabanca değil tüfek olmuş bu nedir yahu -
2021 YENİ 308 Peugeot en boş donanım özellikleri ;
- Yokuş Kalkış Desteği
- Geri Görüş Kamerası
- Alaşım Jantlar
- ESP, EBD
- ABS, AFU
- Soğutmalı Torpido
- Refakatçi Aydınlatma
- Elektrikli El Freni
- Far Sensörü
- Yağmur Sensörü
- Kararan Dikiz Aynası
- Dijital Klima
- USB ve Bluetooth
- Dokunmatik Ekran
- Mirror Screen ( Apple Car Play ve Android Auto uyumludur )
- Panoramik Cam Tavan
Bir çok otomobilde bu donanımların çoğunu opsiyonla bir dünya para ödeyerek istersek alabiliyoruz yada bazı donanımları bulamıyoruz bile !
2021 YENİ 308 Peugeot 230.00 TL İLE ÜLKEMİZDE YENİ F/P OTOMOBİLİ OLMUŞ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 26 Mart 2021; 18:13:23 > -
Sebebi belli olmayan arızalara eyvallahta yolda giderken direksiyon kitlemez inşallah.
Halef ve selefin keyifli bir kıyaslaması olmuş.Peugeot dersine iyi çalışmış.Arka baş mesafesi alçak koltuklarla 5 cm diz mesafesi de tam 3 cm uzamış.Eski nesilden çok daha aerodinamik.Yalnız kapı içleri eski nesilde yumuşak plastikken yenide sert kullanıldığı belirtiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X